Fotografens navn
NO EN DE

Longyearbyen | Aktiviteter

Snøscooter tur til Østkysten- småe grupper garantert - Spitzbergen Adventures

Bli med oss på en dag utenom det vanlige. Turen byr på det meste, alt fra langstrukkende daler til gigantiske bre fronter og med litt flaks en eller flere isbjørnobservasjoner. På denne reisen vil dere oppleve noe av den vakreste naturen Svalbard har å tilby.
Vi garanterer småe grupper med maksimal 6 snøscootere.(Større grupper er mulig ved forespørsel) Vi henter/leverer dere fra overnattingsted.

Bli med oss på en dag utenom det vanlige. Turen byr på det meste, alt fra langstrukkende daler til gigantiske bre fronter og med litt flaks en eller flere isbjørnobservasjoner. Denne turen viser den virkelige karakteristiske naturopplevelsen av Svalbard og må bare oppleves. Vi kjører østover og passerer snødekkete fjell, vide daler, trange daler, morener og mere. Vi serverer en varm lunch og byr på varmt drikke underveis. 

Vi garanterer småe grupper med maksimal 6 snøscootere.(Større grupper er mulig ved forespørsel) Vi henter/leverer dere fra overnattingstedet.

Turen er ca 100 km en vei og inneholder både enkel kjøring men også litt mere utfordrende deler. Erfarene guider viser hvordan vi skal håndtere snøscooteren og du som gjest er dermed i veldig trygge hender.

Priser fra kr 1800,00

Adresse

 • PB 489
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.spitzbergen-adventures.com

Kontakt

Telefon
48061091
Mobil
48061091
E-post
info@spitzbergen-adventures.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer, guiding, snøscooter, snøscootersafari
 • Aldersgrense: 12 år
 • Kredittkort: Accept Card
 • Mat og drikke: lunch
 • Sertifikater: sertifikat kreves
 • Sesong: Vinter
 • Språk: engelsk, norsk, portugisisk, spansk, tysk
 • Varighet: 1 dag

Tid

Periode Dag Tid Sted
13.02.2018-19.05.2018 Tirsdag, Torsdag, Lørdag 08:30-

Kapasitet/Priser:

Billetter
Billetter 09.02.2017-21.05.2017 fra kr 1800,00

Diverse

Kapasitet:
9171

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Telegrafruten Isfjord Radio - Basecamp Spitsbergen

5 dagers hundesledeekspedisjon til Isfjord Radio.
Å dra utenfor Longyearbyen vil man gå inn i villmarken. På denne turen, vil du ikke bare besøke villmarken, men du vil leve og føle det arktiske rundt deg. To netter i telt vil gi den en ekte følelse av hva det arktiske byr på. Men når du kommer fram til Isfjord Radio vil du bli overrasket. Kontrastene mellom det røffe kyst landskapet og det moderne luksus hotellet innendørs. Det er lett å glemme hvor du er.

Vi møtes kl 4 på Basecamp Hotel dagen før avreise. Guiden går igjennom program, eventuelle spørsmål og vi pakker utsyr for de neste dagene.

DAG 1: Oppmøte i resepsjonen på Basecamp Hotel kl 10:00. Vi sørger for varm ytterbekledning med bil til hundegården. Her venter våre 90 glade Alaska Huskys på å få komme ut på tur. Opplæring i stell, foring og påseling av hundespannene, samt en innføring i hundespannkjøring. Hver turdeltaker er ansvarlig for sine hunder, og må ta del i arbeidsoppgaver underveis. Så bærer det av sted i retning Isfjord Radio. Lunsj i felt. Den første dagen vil vi stort sett holde oss i dalene. Vi slår leir omtrent halvveis til målet. I teltet spiser vi et varmt måltid før vi kryper ned i soveposen.

DAG 2: Frokost til dyr og mennesker og forberedelser til en ny opplevelsesrik dag. Stillheten er komplett, kun brutt av hundenes pesing og sledemeienes skraping mot snøen. Lunsj inntas ute i det fri. Vi vil i dag kjøre siste etappe inn mot Isfjord Radio, hvor vertskapet ønsker oss velkommen og forteller mer om stasjonens fascinerende historie. Kjøkkenet inviterer til en velsmakende middag på kvelden.

DAG 3: I dag kjører vi en kortere hundesledetur etter frokost. Vi spiser lunsj og nyter ettermiddagen på stasjonen. Vertskapet vil gi dere en omvisning rundt på stasjonsområdet, for de som ønsker oppfordres det til et bad i det arktiske storhavet med påfølgende badstue. Middag serveres på kvelden.

DAG 4: Siste frokost på Isfjord radio før det er tid for en ny dag med hundene! Vi setter kursen tilbake mot sivilisasjonen og gjør mange interessante stopp underveis. Dersom vær og føre tillater det, vil vi velge en alternativ rute tilbake. Noen områder kan være krevende, men turen vil gi deg en fantastisk opplevelse av den majestetiske Svalbard-naturen. Om lag halvveis setter vi opp teltcamp og sørger for mat til både hund og mennesker.

DAG 5: I dag setter vi kursen tilbake til Longyearbyen. Nå gjelder det å nyte de siste timene på spannet! Sent på ettermiddagen ankommer vi Fangststasjonen og hundegården, hvor vi seler av spannet og takker de firbeinte for turen. 

PRIS: nok 26,990 per person

AVGANGER : 30.3-3.4.2017

MINIMUM & ALDERSGRENSE: 3 personer & 18 år

INKLUDERT: Turopplegg, overnatting og måltider i henhold til programmet.
Transport til og fra overnattingssted i Longyearbyen. Snøscooterdress, scootersko, scootervotter, lue og balaklava. Redningsgaranti for Svalbard.

IKKE INKLUDERT: fly til / fra Svalbard, transfer flyplass, drikkevarer, enkeltromstillegg, overnatting I Longyearbyen, Co2 investering nok 250,- 

MERK: På våre flerdagersturer med hundespann trenger man å være i god fysisk form. Man må kunne hjelpe hundene med å dytte sleden opp bratte bakker. Som deltaker på en ekspedisjon vil man også måtte delta aktivt i foring og stell av hundene. Ved teltovernatting deltar alle med oppsett av telt, snøsmelting, matlaging og andre oppgaver i leir.
Denne turen passer ikke for de med ryggproblemer. Gravide kan ikke delta på noen hundeturer i regi av Basecamp Spitsbergen. Dersom du ikke følger disse råd, eller opplyser om helsetilstander, kan ikke Basecamp stilles til ansvar.
Værforhold endrer seg raskt på Svalbard. Vekslende værfenomener som sterk vind, snøstorm, tykk tåke, bresprekker og mangel på snø og is er noe vi må forholde oss til. På bakgrunn av det kan planlagt rute, transportmiddel og turopplegg endres, og det kan bety at vi ikke kommer til planlagt destinasjon. Det kan også bety at det blir et alternativt overnattingssted enn i opprinnelig program.
Kombiner gjerne oppholdet ditt med overnatting på det unike «Fangstmannens hotell» Basecamp Hotel Longyearbyen

Priser fra kr 26990,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampexplorer.com

Kontakt

Telefon
+47 79 02 46 00
Faks
+47 79 02 46 01
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer, hundespannkjøring
 • Klassifisering: Miljøfyrtårn
 • Sesong: Vinter
 • Språk: engelsk, norsk
 • Varighet: 5 dager, flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Kapasitet/Priser:

Voksen
Guiding 30.03.2017-03.04.2017 fra kr 26990,00

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

En hundekjørerens drøm - Basecamp Spitsbergen

Ti dagers hundesledeekspedisjon til Ny Ålesund.
Bli med oss på vår unike hundesledeekspedisjon ut til vestkysten Isfjorden. I løpet av ekspedisjonen vil du få oppleve den ville og vakre naturen på Spitsbergen. Ruten strekker seg fra Longyearbyen gjennom vidstrakte daler, over isdekte fjorder og over tusen år gamle isbreer. Vi passerer den gamle gruvebyen Pyramiden og fjellene Tre Kroner, besøker forskerbyen Ny Ålesund og kjører over de majestetiske isbreene i Oscar 2. land. Vi blir plukket opp mot slutten av ekspedisjonen og transportert tilbake til Longyearbyen i båt.

Vår guide møter deg i resepsjonen på Fangstmammens Hotell dagen før. Her får vi god tid til å sette oss ned med guiden og snakke om turen vår; mulige rutevalg og om hva slags utstyr som trengs. 

DAG1: Etter frokost kl 10:00 møtes vi i resepsjonen for å sjekke alt utstyret som trengs til denne turen. Så drar vi rett til Fangstmannens Stasjon i Bolterdalen. Her blir du tatt godt i mot av våre 100 huskier som er ivriger etter å komme i gang med turen. Guiden viser deg hvordan du seler opp et hundespann og hvordan det skal kjøres. Alle får ansvar for sitt eget hundespann under oppsyn av vår guide. Dere lærer å ta godt vare på hundene. Etter å ha spent for sleden for første gang, bærer det av sted gjennom Adventsdalen, ut mot Tempelfjorden. På vei til Tempelfjorden kommer vi til å kjøre gjennom en rekke endeløse daler. Her, ved foten av det majestetiske Templetfjellet ligger North Pole Camp, hvor vi skal tilbringe natten. Etter en fartsfylt dag er det deilig å kunne innta nydelig middag og så sovne i en varme og gode senge seng.

DAG 2: Frokosten inntas, før vi pakker sledene våre og kjører fra fjordisen og opp Burn Murdochbreen mot Gipsdalen. Vi stopper for lunsj underveis. I løpet av ettermiddagen kan vi klatre opp den bratte Florabreen og så kjøre ned den flotte Nordenskiöldbreen, ned mot Billefjorden. Her finner vi Nordenskiöld Lodge, hvor vi kommer til å overnatte. Etter middag kan vi hoppe til køys i en varm og deilig seng. Dagens etappe: 45 kilometer og ca 1000 høydemeter.

DAG 3-6: I løpet av de neste dagene vil vi virkelig få erfare hva å kjøre hundespann innebærer. Mens du står bak hundespannet ditt kan du la inntrykkene synke inn. Vi kommer til å krysse isen på Billefjorden og Ekmanfjorden. Vi passerer de fantastiske fjellene, Tre Kroner, og kjører over de enorme isbreene i Oscar 2. land. Innen den første natten på ekspedisjonen setter inn, stopper vi tidlig for å ha nok tid til å sette oss inn i rutinene rundt det å slå opp en teltleir. Frokost og middag serveres i leiren, mens lunsj inntas i løpet av turene. I løpet av dag 3 vil vi kunne overnatte på Hørbyebreen. Dagens etappe: 30 kilometer og ca 400 høydemeter. På dag 6 slår vi leir i Ny Ålesund. Dagens etappe: 40 kilometer.

DAG 7-9: Etter et besøk i forskerbyen Ny Ålesund setter vi kursen sørover igjen, mot isbreene i Trollheimen og Oscar 2. land. Dersom værforholdene tillater et, kan vi ta noen avstikkere i dette fantastiske, snøscooter-fri området. I løpet av turen vil du kinne få en større innsikt i selve konseptet med stillhet og en følelsen av frihet. Vi får også oppleve den arktiske villmarken. Ruten vår går gjennom et øde landskap hvor vær- og snø-forhold bestemmer hvor vi kan reise og hvor langt vi kan komme i løpet av en dag. På dag 7 overnatter vi i nærheten av Osbournbreen. Dagens etappe: 40 kilometer og 500 høydemeter. I løpet av dag 8 kan vi slå leir bed Borebreen. Dagens etappe: 40 kilometer og 500 høydemeter. På dag 9 (vår siste dag med hundeslede) slår vi leir på Esmarkbreen. Dagens etappe: 40 kilometer.

DAG 10: Vi våkner opp til utsikt utover havet og Ymerbukta. Vi nyter den siste morgenen sammen før vi tar den korte turen ned til bukten, hvor en båt plukker oss opp. Vi blir transportert tilbake til Longyearbyen – tilbake til sivilisasjonen. Vi er tilbake på Fangstmannens Hotell i løpet av ettermiddagen. Dagens etappe: 15 kilometer og ca 150 høydemeter.

PRIS: nok 49,990 per person

AVGANGER: Coming in 2018!

MINIMUM: 3 personer

ALDERSGRENSE: 18 år

INKLUDERT: Turopplegg, overnatting og måltider i henhold til programmet. Snøscooterdress, scootersko, scootervotter, lue og balaklava.
Redningsgaranti for Svalbard.

IKKE INKLUDERT: Fly til / fra Svalbard, transfer flyplass, drikkevarer, enkeltromstillegg, overnatting I Longyearbyen, Co2 investering nok 250,-.

MERK!
På våre flerdagersturer med hundespann trenger man å være i god fysisk form. Må man kunne hjelpe hundene med å dytte sleden opp bratte bakker. Som deltaker på en ekspedisjon vil man også måtte delta aktivt i foring og stell av hundene. Ved teltovernatting deltar alle med oppsett av telt, snøsmelting, matlaging og andre oppgaver i leir.

Denne turen passer ikke for de med ryggproblemer. Gravide kan ikke delta på noen hundeturer i regi av Basecamp Spitsbergen. Dersom du ikke følger disse råd, eller opplyser om helsetilstander, kan ikke Basecamp stilles til ansvar.

Du vil få utdelt termodress, vinterstøvler, balaclava, lue og googles. Vi anbefaler likevel at du tar med deg en lett vindtett jakke og bukse til milde dager. Et par jobb-hansker er også kjekt å ha til stell av hunder. Sleden er smal, så pakk i flere små bagger framfor en stor. Vanntette pakk-poser er et godt alternativ. Man må også regne med å ha noe av fellesutstyret i sin slede.

Værforhold endrer seg raskt på Svalbard. Vekslende værfenomener som sterk vind, snøstorm, tykk tåke, bresprekker og mangel på snø og is er noe vi må forholde oss til. På bakgrunn av det kan planlagt rute, transportmiddel og turopplegg endres, og det kan bety at vi ikke kommer til planlagt destinasjon. Det kan også bety at det blir et alternativt overnattingssted enn i opprinnelig program.


Kombiner gjerne oppholdet ditt med overnatting på det unike «Fangstmannens hotell» Basecamp Hotel Longyearbyen.

Priser fra kr 49990,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampexplorer.com/

Kontakt

Telefon
+47 79024600
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: hundespannkjøring
 • Sesong: Vinter
 • Varighet: flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Kapasitet/Priser:

Pris
Pr. person 01.01.2017-31.12.2017 fra kr 49990,00 Coming in 2018

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Fangstmanns middag - Bascamp Spitsbergen

2-retters fangstmanns middag på Fangststajsonen med Historiefortelling.
Kom deg unna storbyens tjas og mas, og bli med oss for å oppleve en unik fangstmannsmiddag på en ekte fangststasjon.

2-retters fangstmanns middag på Fangststajsonen med Historiefortelling.

Kom deg unna storbyens tjas og mas, og bli med oss for å oppleve en unik fangstmannsmiddag på en ekte fangststasjon. Vår fangststasjon ligger i Bolterdalen, rundt 10 kilometer fra Longyearbyen. Der har vi 90 huskier som er klare til tur. På fangststasjonen kan du se og oppleve hvordan fangstmenn levde ute i villmarken mens de jaktet på sel og reinsdyr. Bygningene og omgivelsene på Fangststajsonen er bygd opp på samme sett som de gamle fangststasjonene på Svalbard. Det er bilder, bøker, gjenstander og utstyr som var veldig vanlige for jegerne, og de er fremdeles i bruk i deler av øygruppen. Vi serverer en interessant meny til Fangstmannens middag, hvor vi beskriver deler av livet til jegerne og maten de spiste. Vår guide forteller oss litt om Svalbards historie og det spennende livet til fangstmennene på øygruppen. Den fredfulle og avslappete stemningen på Fangststajsonen tar dere raskt vekk fra hverdagens mas, fylt av tidsklemmer og stress. Dere kan nå nyte de mer enkle gledene i livet – som for eksempel et deilig måltid mat!

PRIS: nok 1,090,- per personer (barn under 6 år)

AVGANGER:  Hver fredag 

AVHENTING: kl 19:00

MINIMUM: 4 personer

INKLUDERT: Transport to/from Trapper's StationTransport til og fra Fangststasjon
Omvisning på Fangststasjonen og et besøk i hundegården
2-retters fangstmanns middag
2 enheter av drikker
Kaffe eller te

Priser fra kr 1090,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampspitsbergen.com

Kontakt

Telefon
79024600
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guide
 • Arrangementstyper: Mat
 • Atmosfære: avslappet
 • Mat og drikke: lokale retter
 • Sesong: Hele året, Sommer, Vinter
 • Tema: Lokale smaksopplevelser
 • Varighet: 3 timer

Kapasitet/Priser:

Pr.person
Pr. person 01.01.2017-31.12.2017 fra kr 1090,00 Under age 6 free
Enheter:
1
Kapasitet:
15

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Arktisk Virvelvind - Basecamp Spitsbergen

På det arktiske Spitsbergen er dette å regne som det ultimate snøscootereventyr. 4-dagers ekspedisjon til Nordenskiöld Lodge, den nordligste hytten i verden som er i kommersiell drift, videre til vår North Pole Camp, hjem for arktiske explorers, og Isfjord Radio, toppen av den arktiske kransekaken - en nedlagt radiostasjon som nå fungerer som et villmarks hotell ved et av verdens ytterpunkter. Kontrastene mellom de ville omgivelsene og den luksuriøse innsiden av hotellet er virkelig noe for seg selv! Du glemmer lett hvor du befinner deg.

DAG 1: Klokka 10 vil vår guide møte deg i resepsjonen på ditt hotell. Dere vil så gå igjennom detaljene rundt den forestående turen, se på forskjellige rutevalg og hva slags utstyr som kreves. Etter møtet vil du bli utstyrt med varmt tøy i tillegg til scooterdress og skikkelige vintersko, og deretter tar vi en titt på snøscooterne. Det er duket for ditt snøscootereventyr på Spitsbergen. På din første dag vil du reise nordover, forbi endeløse daler og hvite isbreer, til vår Nordenskiöld Lodge. Vi ankommer Billefjorden utpå ettermiddagen og finner Nordenskiöld Lodge gjemt blant morenemassene til isbreen. Så er det bare å fyre opp badtstuen og nyte en bedre middag, alt med utsikt mot den vakre isbreen.

DAG 2: Etter en solid frokost er det på tide å pakke sammen for å igjen sette avgårde på snøscooterne, på jakt etter nye opplevelser på Spitsbergen. Dersom været tillater det, besøker vi den forlatte Russiske gruvebyen Pyramiden. Byen ble forlatt for mer enn ti år siden, i 1998. Det gir en ganske utrolig følelse å kunne spasere rundt i denne folketomme byen, hvor rustne lekestativer og støvete pianoer fremdeles venter på at dens innbyggere skal vende tilbake. I perioden fram til evakueringen hadde byen barnehager, skoler, og til og med verdens nordligste svømmehall. Vi nyter en medbrakt lunsj på veien, før vi setter avgårde mot Tempelfjorden og Norht Pole Camp.

DAG 3: Neste morgen kan du innta frokost, akkompagnert av en fantastisk vakker utsikt, hvor du ser utover den frosne fjorden. Så starter vi opp snøscooterne og kjører ut i det endeløse, hvite landskapet. Dagen i dag vil ta deg frem til vårt boutique hotell, Isfjord radio, hvor våre ansatte vil ønske deg varmt velkommen til det luksuriøse hotellet. Her kan du slappe av med en aperitiff i biblioteket, og dersom du er klar for litt mer, kan du prøve vårt arktiske spa: en varm tur i badstuen, etterfulgt av en kjapp svømmetur i det arktiske hav. Prikken over i'en vil så bli en utsøkt treretters middag. For en fantastisk måte å avslutte dagens eventyr på!

DAG 4: Etter en heftig frokost er det på tide og igjen fyre opp motorene og sette av sted, inn i det vakre landskapet på Spitsbergen. Dersom vær og vind spiller på vårt lag, vil vi kunne besøke den Russiske gruvebyen Barentsburg, som består av omtrent 300 innbyggere. Ta en nærmere titt på livet i en isolert arktisk by og opplev russiske bygg og kultur på egen hånd. Her kan du virkelig kjenne litt på Spitsbergens historie. Vi er tilbake i Longyearbyen i løpet av ettermiddagen.


PRIS: nok 21,900,- pr sjåfør/ NOK 14,900,- pr passasjer

AVGANGER : 3.-6.4 & 17.-20.4.2017

MINIMUM & ALDERSGRENSE: 4 personer/3 snøscootere & 18 år

INKLUDERT: Turopplegg, overnatting og måltider i henhold til programmet. Transport til og fra overnattingssted i Longyearbyen. Snøscooter og scooterbensin. Snøscooterdress, scootersko, scootervotter, hjelm og balaklava. Redningsgaranti for Svalbard.

IKKE INKLUDERT; fly til/fra Svalbard, transfer flyplass, drikkevarer, enkeltromstillegg, overnatting I Longyearbyen, Co2 investering nok 250,- forsikring av snøscooteren nok 175,- pr dag.

MERK: Det kreves sertifikat til bil eller motorsykkel for å kjøre snøscooter. Du må vise sertifikat før turen starter.
Denne turen passer ikke for de med ryggproblemer. Gravide kan ikke delta på noen hundeturer i regi av Basecamp Spitsbergen. Dersom du ikke følger disse råd, eller opplyser om helsetilstander, kan ikke Basecamp stilles til ansvar.
Værforhold endrer seg raskt på Svalbard. Vekslende værfenomener som sterk vind, snøstorm, tykk tåke, bresprekker og mangel på snø og is er noe vi må forholde oss til. På bakgrunn av det kan planlagt rute, transportmiddel og turopplegg endres, og det kan bety at vi ikke kommer til planlagt destinasjon. Det kan også bety at det blir et alternativt overnattingssted enn i opprinnelig program.

Kombiner gjerne oppholdet ditt med overnatting på det unike «Fangstmannens hotell» Basecamp Hotel Longyearbyen

Priser fra kr 14900,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampexplorer.com

Kontakt

Telefon
79024600
Faks
+47 79024601
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer, snøscooter, snøscootersafari
 • Sesong: Vinter
 • Varighet: 4 dager, flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Kapasitet/Priser:

Pr.person
Passasjer 03.04.2017-20.04.2017 fra kr 14900,00
Fører 03.04.2017-20.04.2017 fra kr 21900,00

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Solas tilbakekomst - Basecamp Spitsbergen

Etter mer enn to måneder med mørketid, mister sakte, men sikkert polarnatten sitt grep og dagene blir lengre. Bli med oss på en 2 dagers snøscooterekspedisjon til vårt boutique hotel Isfjord Radio på vakre Kapp Linné.

Etter mer enn to måneder med mørketid, mister sakte, men sikkert polarnatten sitt grep og dagene blir lengre. På klare dager, skifter himmelen mellom alle blåtoner, blandet med rosa og lilla. Plutselig kan fargene finne veien til nærmeste, hvite fjelltopp og du befinner deg nå i en av verdens mest spennende forandring, alt rundt deg endrer farge og form og det føles som om man er i en annen verden. Fra nå går det hurtig mot lysere tider, og landskapet blir enklere å se nå som solen tvinger lys og varme ned i hver en dal. Dette er definitivt den vakreste tiden på året på Svalbard.

DAG 1: Du vil bli møtt av vår guide i resepsjonen på hotellet ditt klokken 10:00. Her får du informasjon om snøscooterne, klær og programmet for de neste dagene. Etter det, fyker vi ut i det hvite landskapet i retning Kapp Linné og Isfjord Radio. På veien stopper vi på flere interessante steder. Vi spiser ekspedisjonslunsj på veien. Hvis været tillater det, kjører vi gjennom Barentsburg, den russiske gruvebyen med 300 innbyggere, før vi fortsetter mot Isfjord Radio. Vertskapet ved hotellet ønsker deg velkommen og viser deg til et komfortabelt rom. Før middag møtes vi for en sol - aperitif og feirer solens tilbakekomst til horisonten etter flere måneder med mørke. Deretter blir det servert en 3-retters middag. Overnatting i dobbeltrom.

DAG 2: Frokost serveres fra klokken 08:00. Etter mat, er tiden inne for å oppdage det vakre landskapet på Svalbard fra scootersetet. Guiden bestemmer dagens reiserute, basert på vær og snøforhold. Så legger vi ut på tur i et hvitt landskap som danser i variasjoner av blått og rosa lys, forhåpentligvis får vi et glimt av solen som sender sine første, varme stråler ned over Svalbards flotte natur. Vi er tilbake i Longyearbyen i løpet av ettermiddagen.

PRIS: NOK 8,990,- pr sjåfør/ NOK 5,990,- pr passasjer

AVGANGER: 18.-19.2. & 25.-26.2.2017

MINIMUM & ALDERSGRENSE: 4 personer/3 snøscootere & 15 år

INKLUDERT: Turopplegg, overnatting og måltider i henhold til programmet. Transport til og fra overnattingssted i Longyearbyen. Snøscooterdress, scootersko, scootervotter, hjelm og balaklava. Snøscooter og scooterbensin. Redningsgaranti for Svalbard.

IKKE INKLUDERT: fly til / fra Svalbard, transfer flyplass, drikkevarer, enkeltromstillegg, overnatting I Longyearbyen, Co2 investering nok 250,- forsikring av snøscooteren nok 175,- pr dag.

MERK: Det kreves sertifikat til bil eller motorsykkel for å kjøre snøscooter. Du må vise sertifikat før turen starter.
Denne turen passer ikke for de med ryggproblemer. Gravide kan ikke delta på noen hundeturer i regi av Basecamp Spitsbergen. Dersom du ikke følger disse råd, eller opplyser om helsetilstander, kan ikke Basecamp stilles til ansvar.
Værforhold endrer seg raskt på Svalbard. Vekslende værfenomener som sterk vind, snøstorm, tykk tåke, bresprekker og mangel på snø og is er noe vi må forholde oss til. På bakgrunn av det kan planlagt rute, transportmiddel og turopplegg endres, og det kan bety at vi ikke kommer til planlagt destinasjon. Det kan også bety at det blir et alternativt overnattingssted enn i opprinnelig program.

Kombiner gjerne oppholdet ditt med overnatting på det unike «Fangstmannens hotell» Basecamp Hotel Longyearbyen

Priser fra kr 5990,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampexplorer.com

Kontakt

Telefon
79024600
Faks
+47 79024601
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer, snøscooter, snøscootersafari
 • Sesong: Vinter
 • Varighet: 2 dager, flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Kapasitet/Priser:

Pr.person
Passasjer 01.03.2017-15.05.2017 fra kr 5990,00
Fører 01.03.2017-15.05.2017 fra kr 8990,00

Les mer

Longyearbyen | Attraksjoner

Bryggeribesøk 2016

Bryggeribesøk & ølsmaking – hvordan det umulige ble mulig
På denne visningen får du høre om hvordan Svalbard Bryggeri ble en realitet, hvordan tidligere gruvearbeider og flyger Robert Johansen fikk ideen til et eget bryggeri på Svalbard og hva det skulle kreve av tålmodighet for å kunne realiseres. Du får omvisning i bryggeriet, kunnskap om bryggeriprosessen og smaking av fem sorter øl som er brygget på 2000 år gammelt arktisk brevann fra Bogerbreen.

Svalbard Bryggeri ble etablert i 2011 og tappet sine første øl i august 2015. Seks års arbeid med å endre loven fra 1928, som forbød tilvirkning av alkohol på Svalbard, ble kronet med hell. Robert Johansen sin lange fartstid på Svalbard og hans kjærlighet til øya, har vært drivkraft for etablering av bryggeri på 78 grader nord. Ønsker du en litt annerledes opplevelse? Da anbefaler vi et besøk på Svalbard Bryggeri. Smak på lokalt tilvirket øl som inneholder 2000 år gammelt brevann fra Bogerbreen på Svalbard

Priser fra kr 0,00

Adresse

 • Sjøområdet
 • 9170 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.svalbardbryggeri.no

Kontakt

Telefon
+4748020630
Mobil
+4790286205
E-post
post@svalbardbryggeri.no

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer, guiding, ølsmaking
 • Aldersgrense: 18 år
 • Arrangementstyper: rundvisning
 • Land: Norge
 • Mat og drikke: bryggeri
 • Museum, gallerier og kunsthåndtverk: Kultur
 • Målgruppe: Voksen
 • Sesong: Hele året, Høst, sesongåpent, Sommer, Vinter, Vår
 • Språk: engelsk, norsk
 • Tema: Kultur og historie

Tid

Periode Dag Tid Sted
02.03.2016-12.12.2016 Mandag, Onsdag, Lørdag 19:00-20:30 Longyearbyen

Kapasitet/Priser:

Pr.person
Entre fra kr 0,00 Min 4 deltagere
Enheter:
30
Kapasitet:
30

Diverse

Kapasitet:
30

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Arktisk utfordring - Hiortfjellet ( kajakk-fottur ) - Svalbard Wildlife Expeditions

Hiortfjellet-en arktisk utfordring venter. Første runde er med kajakk, deretter skal nærmere 1000 høydemeter bestiges. God tur!

På nordsiden av Adventfjorden ruver det karakteristiske Hiortfjellet. Opp på denne toppen må man bare. Men det er tøft. Først skal fjorden krysses med kajakk, deretter venter nærmere 1000 høydemeter i bratt og steinete terreng. Midtveis mot toppen dukker plutselig det tidligere gruveanlegget, ørneredet, opp. På toppen er utsiktsbelønningen fullkommen. Milevis med urørt arktisk natur ligger under dine føtter. Du trenger ingen kajakkerfaring for å delta, da turlederne vil gi den nødvendige instruksjon. Toppturen regner vi som en krevende tur i ulendt terreng, derfor har vi 16 års aldersgrense. Turen tar ca 10 timer

Priser fra kr 100,00

Adresse

 • Vei 608
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.wildlife.no

Kontakt

Telefon
0047 79 02 22 22
E-post
info@wildlife.no

Booking

Navn
An Arctic Challenge - Hiortfjellet, kayak-hike - Svalbard Wildlife Expeditions (Booking)
Telefon
79022222
E-post
info@wildlife.no

Fasiliteter

 • Aktiviteter: båtturer, fjellvandring, fotturer, guidede turer, kajakkpadling
 • Aldersgrense: 16 år
 • Gradering: 5
 • Kapasitet: antall personer
 • Natur og terreng: fjellterreng, hav/fjord, kupert, natur, utsikt
 • Sesong: Polarsommer, sesongåpent, Sommer
 • Språk: engelsk, norsk
 • Varighet: 1 dag, 10 timer

Tid

Periode Dag Tid Sted
01.06.2015-01.10.2015 Tirsdag, Torsdag, Søndag 08:00-
Periode Dag Tid Sted
01.06.2016-30.09.2017 Man-Søn -

Kapasitet/Priser:

5-12 år
1 dag 01.06.2015-01.10.2015 fra kr 100,00 Barn
Enheter:
1
Kapasitet:
1

Voksne (fra 16 år)
Pr. person fra kr 1499,00
Kapasitet:
12

Voksen
Billetter fra kr 1325,00

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Hvalross Safari - Svalbardbooking.com

For et halvt århundre siden ble hvalrossen fredet. Da dette skjedde var bestanden nede i bare ett par hundre dyr, etter 350 år med hard fangst. I de siste årene har hvalrossen igjen begynt å ta i bruk gamle ligge plasser som vi er så heldige å ha en av utenfor Isfjorden.
Våre gjester har nå muligheten til å oppleve disse fantastiske dyrene på turen til Prins Karls Forland, en øy som ligger langstrakt vest for Spitsbergen. På tur i vår nye lukket båt kjører vi ut av Isfjorden og opp vestkysten av Spitsbergen for og se på disse flotte skapningene som ligger og ruller seg på stranden. Båten har panoramautsikt, varme og komfortable seter å sitte i. Vel fremme blir det servert en lunsj som er medbrakt fra Longyearbyen.

For et halvt århundre siden ble hvalrossen fredet. Da dette skjedde var bestanden nede i bare ett par hundre dyr, etter 350 år med hard fangst. I de siste årene har hvalrossen igjen begynt å ta i bruk gamle ligge plasser som vi er så heldige å ha en av utenfor Isfjorden.

Våre gjester har nå muligheten til å oppleve disse fantastiske dyrene "dyreliv" på turen til Prins Karls Forland, en øy som ligger langstrakt vest for Spitsbergen. På tur i vår nye lukket båt kjører vi ut av Isfjorden og opp vestkysten av Spitsbergen for og se på disse flotte skapningene som ligger og ruller seg på stranden. Båten har panoramautsikt, varme og komfortable seter å sitte i. Vel fremme blir det servert lunsj som er medbrakt fra Longyearbyen. Om været tillater det tar vi også en tur i land på stranden.

Er været bra og vi har litt tid til overs, tar vi og en liten ekstra tur innom enn av isbreene vi passerer på veien tilbake til Longyearbyen.

Lunsj er inkludert

Obs! Turen passer ikke dersom du har ryggplager eller er gravid. Fartøyet kan ikke føre passasjerer under 14 år, med mindre hver slik passasjer er ledsaget av en voksen

Vi krever minimum 4 deltagere på denne turen.

Priser fra kr 0,00

Adresse

 • Potsboks 538
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.svalbardbooking.com

Kontakt

Telefon
47 79 02 50 00
E-post
salg@svalbardbooking.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: båtturer, guidede turer
 • Kredittkort: American Express, Diners Club, Electron, Eurocard, MasterCard, Visa
 • Sesong: august, juli, juni, mai, Sommer
 • Språk: engelsk, norsk
 • Varighet: 1 dag

Tid

Periode Dag Tid Sted
15.05.2017-15.08.2017 Man-Søn 08:00-15:00

Kapasitet/Priser:

Pr.person
1 person fra kr 0,00
Enheter:
11
Kapasitet:
11

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

2 dagers Snøscooter tur til Pyramiden- småe grupper garantert - Spitzbergen Adventures

Dette er en 2-dagers tur med overnatting på hotellet i Pyramiden. Blir med oss på en tur utenom det vanlige. Opplev både vakkert natur, isbelagte fjord, store fantastiske bre samtidig som vi ta en dykk inn i gammel russisk historie. Det å være i Pyramiden er en opplevelse av det sjeldne. Per definisjon er stedet en spøkelsesby siden den ble fraflyttet i 1998 hvor det nesten bodde 1000 mennesker denne gangen.
Vi garanterer småe grupper med maksimal 6 snøscootere.Vi henter/leverer dere fra overnattingsted.

Blir med oss på en tur utenom det vanlige. Opplev både vakkert natur, isbelagte fjord, store fantastiske bre samtidig som vi ta en dykk inn i gammel russisk historie. Det å være i Pyramiden er en opplevelse av det sjeldne. Per definisjon er stedet en spøkelsesby siden den ble fraflyttet i 1998 hvor det nesten bodde 1000 mennesker denne gangen. I dag er den såvidt blitt tilgjengelig igjen for besøk og vi vil få muligheten til å gå inn i noen av de gammle bygninger der vi virkelig kan få kjenner på historien som ennå sitter i veggene. Dette er en 2-dagers tur hvor vi overnatter på hotellet i Pyramiden. På tur dit blir det varm tur lunsj og når vi er kommet fram serveres det en tradisjonell russisk middag og frokost neste dagen. På tur hjem vil det være varm turlunsj igjen. 

Vi garanterer småe grupper med maksimal 6 snøscootere og du vil bli hentet/levert fra dit overnattingsted.

Turen er ca 150 km en vei og inneholder både enkel kjøring men også litt mere utfordrende deler. Erfarene guider viser hvordan vi skal håndtere snøscooteren og du som gjest er dermed i trygge hender.

Priser fra kr 6900,00

Adresse

 • PB 489
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.spitzbergen-adventures.com

Kontakt

Telefon
48061091
Mobil
45808152
E-post
info@spitzbergen-adventures.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: scooterturer
 • Aldersgrense: 12 år
 • Annen overnatting: rom
 • Atmosfære: nostalgisk
 • Deltagere må ta med: hansker/votter, ryggsekk, vannflaske
 • Kredittkort: Accept Card
 • Mat og drikke: frokost, lunch, middag
 • Sesong: Vinter
 • Språk: engelsk, norsk, tysk
 • Varighet: 2 dager, flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Tid

Periode Dag Tid Sted
12.03.2017-30.04.2017 Mandag, Søndag 08:30-

Kapasitet/Priser:

Billetter
Billetter 12.03.2017-30.04.2017 fra kr 6900,00

Diverse

Kapasitet:
9171

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Ursus maritimus – Kongen av Arktis - Better Moments

Better Moments #1 TripAdvisor 2016
Denne turen går til den fantastiske østkysten av Svalbard. Her er det urørt natur så langt øyet kan se. Isfjell som er fastfryst i havisen preger landskapet. Dette er et skue som er vanskelig å beskrive, det må bare oppleves.

Better Moments #1 TripAdvisor 2016

Det bor rundt 3000 isbjørn på Svalbard om vinteren, men det betyr ikke at det er lett å få øye på disse fantastiske skapningene. Om man drar mot Spitsbergens østkyst øker nok sjansen betraktelig. For å komme oss hit må vi kjøre gjennom to av Svalbards største daler før vi kjører over de enorme bresystemene i øst. På toppen av breene kan vi være heldig å se helt over mot Barents- og Edgeøya. Etter en lang men lettkjørt tur er vi vel fremme på kysten, og her må vi være på vakt. Dette er isbjørnens rike! Vi har ikke lov å oppsøke bjørn, men om vi bruker kikkerten godt får vi kanskje observert dette majestetiske dyret på trygg avstand.

Havis så langt øye kan se og isfjell som er frosset fast i denne, er et unikt skue. Enorme brefronter som stikker rett opp av havet, for ikke å snakke om den øredøvende stillheten og den urørte naturen. Dette er Svalbard.

Priser fra kr 2190,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.bettermoments.no/portfolio/king-of-arctic/

Kontakt

Telefon
92056776
Mobil
98404089
E-post
info@bettermoments.no

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer, scooterturer, snøscootersafari
 • Sesong: april, februar, mai, mars, Vinter, Vår
 • Språk: dansk, engelsk, norsk, svensk
 • Varighet: 1 dag, 10 timer

Tid

Periode Dag Tid Sted
11.02.2017-18.03.2017 Tirsdag, Torsdag, Lørdag, Søndag 08:00-18:00
Periode Dag Tid Sted
19.05.2017-23.05.2017 Mandag, Tirsdag, Fredag, Lørdag, Søndag 08:00-18:00
Periode Dag Tid Sted
19.03.2017-19.05.2017 Tirsdag, Torsdag, Lørdag 08:00-18:00

Kapasitet/Priser:

Voksen
Dagstur 11.02.2017-23.05.2017 fra kr 2190,00
Enheter:
12
Kapasitet:
12

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Tre på topp - Basecamp Spitsbergen

Bli med på en heldags fottur i Longyearbyens nærområde; vi krysser Larsbreen opp til Trollsteinen og går over til Lars Hierta før vi bestiger siste fjelltoppen Sarkofagen

DBli med vår erfarne guide på en fottur til toppene rundt Larsbreen, som ligger rett sør for Longyearbyen. Vi garanterer flott utsikt så lenge været er klart, og krysser elva og isbreen på turen. Er vi heldige får vi et glimt av polarreven ounderveis. Trollsteinen med sine 850 m.o.h er første stopp, før vi krysser over til Lars Hiert (875 m.o.h). Vi nyter utsikten underveis og gjør flere stopp. Siste toppen før nedstigning er Sarkofagen nærmest Longyearbyen, husk å ta med kamera! Merk at ruten kan forandres underveis basert på vær og føre.

PRIS: NOK 1.190 per person 

AVGANGER: Hver lørdag fra Juni til September 

MINIMUM & ALDERSGRENSE: 4 personer & 12 år 

VARIGHET & DISTANSE: Ca 8-9 timer & distanse er avhengig av vær 

INKLUDERT: Varm drikke og kjeks, guide med sikkerhets ustyr

ANBEFALT UTSTYR: Det er anbefalt å ta med en dagssekk med extre klær og en flaske med kald drikke. Ta gjerne med en lunsj pakke.

MERK: Krevende. Passer for de med normal fysisk form. Denne turen passer ikke om du har begrenset mobillitet eller høydeskrekk. 

Priser fra kr 1090,00

Adresse

 • Postboks 316
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampspitsbergen.com

Kontakt

Telefon
79024600
Faks
79024601
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: fotturer, guidede turer
 • Sesong: Sommer
 • Varighet: 1 dag

Kapasitet/Priser:

Pr.person
Billetter 01.06.2017-30.09.2017 fra kr 1090,00
Kapasitet:
10

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Arktisk Legende - Basecamp Spitsbergen

Bli med og følg i Nansen og Amundsens fotspor. Du får kjøre ditt eget hundespann og overnatte i vår Nordpol Camp.

Bli med og følg i Nansen og Amundsens fotspor. Du får kjøre ditt eget hundespann av Alaska Husky, stelle, fore og bli godvenner med dine hunder. All opplæring vil bli gitt slik at du og ditt hundespann vil trives sammen. 

DAG 1: Vår guide vil plukke deg opp på ditt hotell kl. 10:00. Etter en kort brifing, vil dere få utedresser og annet uteklær før man dra ut til fangststasjonen i Bolterdalen. Her vil guiden vise deg hvordan man seler opp hundene og hvordan man kjører med sitt team. Alle sammen vil se over sitt team gjennom hele turen, og hjelpe til med å fôre dem. Med mindre utstyr og et annet mål enn Amundsen, vil vi dra ut fra Longyearbyen, og dra østover. Dra ut med hundespann er en fantastisk måte å reise på. Stillheten, med bare hundene jogger igjennom landskapet. Vi kjører igjennom enorme daler og gjennom det hvite landskapet til Sassendalen og Tempelfjorden. Vi stopper og har ekspedisjonslunsj og lar hundene hvile seg. Vi drar videre til vår nye ekspedisjons camp, Nordpolen Basecamp i løpet av kvelden. Her har vi varme telt med komfortable senger og varme soveposer ventende på oss. I villmarken, hverdagslige ting som vi ikke tenker over blir satt mer pris på. Du kan virkelig sette pris på en innendørs toalett og middag servert på et bord.

DAG 2: På morgningen, fôrer vi hundene før vi nyter vår egen frokost med fersk brød og varm kaffe. V seler på hundene og drar ut i det vakre landskapet. I dag kjører vi hund til frosset sjøis, hvor vi kan se sel ligge på isen og nyte den varme solen, og er vi heldige ser vi en isbjørn som jakter på sel. Den majestetiske Tunabreen er en av høydepunktene i løpet av dagen. Ekspedisjonslunsj blir servert på veien. Vi drar tilbake til campen senere på ettermiddagen for noen vel-fortjent drikke. Etter middag, kan vi ha en kveldstur for å strekke ut beina og hilse på hundeteamet før vi legger oss i de varme soveposene.

DAG 3: Dette er den siste dagen, så vi står tidlig opp for å få mest ut av den. Vi fôrer hundene og oss før vi seler dem opp en gang til før vi drar tilbake til Longyearbyen. Nyter utsikten mens vi kjører igjennom de enorme dalene. Halvveis stopper vi opp for ekspedisjonslunsj. Selv om vi ikke nådde Nordpolen på turen, har vi reist i ånden til de kjente eventyrere Amundsen, Nansen, Wisting og Nobile. Vi vil stoppe innom fangststasjonen sent på ettermiddagen og vil ta vare på våre slitne hunder. Vi sider ha det til våre venner, som har dratt sleden mer enn 120 km i løpet av tre dager. 

PRIS: nok 18,900,- per person

AVGANGER: Hver tirsdag

SESONG: 1.3.-15.5.2017

MINIMUM: 3 personer

ALDERSGRENSE: 15 år

INKLUDERT: Turopplegg, overnatting og måltider i henhold til programmet.
Klær og utstyr: Snøscooterdress, scootersko, scootervotter, lue og balaklava.
Redningsgaranti for Svalbard.

MERK: På våre fleredagers turer med hundespann trenger man å være i god fysisk form. Må man kunne hjelpe hundene med å dytte sleden opp bratte bakker. Som deltaker på en ekspedisjon vil man også måtte delta aktivt i fôring og stell av hundene. Ved teltovernatting deltar alle med oppsett av telt, snøsmelting, matlaging og andre oppgaver i leir.
Denne turen passer ikke for de med ryggproblemer. Gravide kan ikke delta på noen hundeturer i regi av Basecamp Spitsbergen. Dersom du ikke følger disse rådene, eller opplyser om helsetilstander, kan ikke Basecamp stilles til ansvar.


Kombiner gjerne oppholdet ditt med overnatting på det unike «Fangstmannens hotell» Basecamp Hotel Longyearbyen

Priser fra kr 18900,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampexplorer.com

Kontakt

Telefon
79024600
Faks
+47 79024601
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer, hundespannkjøring
 • Klassifisering: Miljøfyrtårn
 • Mat og drikke: frokost, lunch, middag
 • Sesong: Vinter
 • Språk: engelsk, norsk
 • Varighet: flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Kapasitet/Priser:

Voksen
3 dager 01.03.2017-15.05.2017 fra kr 18900,00

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Et villere østkysten – Ursus Maritimus - Better Moments

Better Moments #1 TripAdvisor 2016
På denne spesialturen, som går hver søndag, ønsker vi å sette av mer tid enn vanlig på den fantastiske østkysten. På østkysten av Svalbard er det urørt natur så langt øyet kan se. Isfjell som er fastfryst i havisen preger landskapet. Dette er et skue som er vanskelig å beskrive, det må bare oppleves.

Better Moments #1 TripAdvisor 2016

Det bor rundt 3000 isbjørn på Svalbard om vinteren, men det betyr ikke at det er lett å få øye på disse fantastiske skapningene. Om man drar mot Spitsbergens østkyst øker nok sjansen betraktelig. For å komme oss hit må vi kjøre gjennom to av Svalbards største daler før vi kjører over de enorme bresystemene i øst. På toppen av breene kan vi være heldig å se helt over mot Barents- og Edgeøya. Etter en lang tur, er vi vel fremme på kysten. Her må vi være på vakt. Dette er isbjørnens rike! Vi har ikke lov å oppsøke bjørn, men om vi bruker kikkerten godt får vi kanskje observert dette majestetiske dyret på trygg avstand.

Havis så langt øyet kan se og isfjell som er frosset fast i denne, er et unikt skue. Enorme brefronter som stikker rett opp av havet, for ikke å snakke om den øredøvende stillheten og den urørte naturen. Dette er Svalbard.

Denne turen er 2 timer lenger enn vår Ursus Maritimus - Kongen av arktis tur. Vi vil få er tid på østkysten og vi er ute hele dagen. Vi kommer til å kjøre 200-240km på, så vi anbefaler deg å ha noen form for snøscooter erfaring. 

Priser fra kr 2690,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.bettermoments.no/portfolio/eastcoastextreme/

Kontakt

Telefon
92056776
Mobil
98404089
E-post
info@bettermoments.no

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer, scooterturer, snøscootersafari
 • Sesong: april, februar, mai, mars, Vinter, Vår
 • Språk: dansk, engelsk, norsk, svensk
 • Varighet: 1 dag, 12 timer

Tid

Periode Dag Tid Sted
19.03.2017-21.05.2017 Søndag 08:00-20:00

Kapasitet/Priser:

Voksen
Dagstur 19.03.2017-21.05.2017 fra kr 2690,00
Enheter:
12
Kapasitet:
12

Se også

Les mer

Longyearbyen | Reisepakke

Weekend båtsafari til “Lille Russland på Svalbard”, 2 dager - Grumant Arctic Travel Company

La deg forføre av Russisk Svalbard i Barentsburg! Bli med oss ut på 2-dagers weekend-tur til ”Lille Russland på Svalbard” i fantastiske omgivelser fullt av magiske landskap og histori. Vi seiler først på fjord-cruise over Isfjorden til Ymerbukta og Esmarkbreen. Hele sesongen vil det være et yrende dyreliv foran breen. Her kan man få sett sel, kobbe og fugler og muligens er isbjørnen også i nærheten? Varm lunsj serveres ved breen. Snart etterpå kommer vi på besøk til en ekte russisk gruvebosetning Barentsburg. Monumentet med teksten «Kommunisme er vårt mål» står fortsatt bak Lenin-bysten, og malingen ble nylig frisket opp. Vi sjekker inn på hotellet og får en omvisning i byen til fots med en russisk engelsktalende guide. En rekke varierende aktiviterer kan bestilles i tillegg på resepsjonen. Ikke gå glipp av en autentisk tur i en kullgruve. Den er den  eneste verdens tur til en gruva som fortsatt er i drift. En russisk hjertelig god mat og øl brygget på et eget Barentsburg bryggeri med vann fra Stemme isbre er en del av turen!   Tidsplan: Dag 1. Fredag 08:30    Buss fra hoteller/overnattingssteder 09:00    Avgang fra Longyearbyen ombord Henningsen Transport & Guiding 12:30 Esmarkbreen – Lunsj  14:00 Ankomst Barentsburg 15:00 Innsjekking på hotellet   Fritid. …

La deg forføre av Russisk Svalbard i Barentsburg!

Bli med oss ut på 2-dagers weekend-tur til ”Lille Russland på Svalbard” i fantastiske omgivelser fullt av magiske landskap og histori.

Vi seiler først på fjord-cruise over Isfjorden til Ymerbukta og Esmarkbreen. Hele sesongen vil det være et yrende dyreliv foran breen. Her kan man få sett sel, kobbe og fugler og muligens er isbjørnen også i nærheten? Varm lunsj serveres ved breen. Snart etterpå kommer vi på besøk til en ekte russisk gruvebosetning Barentsburg. Monumentet med teksten «Kommunisme er vårt mål» står fortsatt bak Lenin-bysten, og malingen ble nylig frisket opp. Vi sjekker inn på hotellet og får en omvisning i byen til fots med en russisk engelsktalende guide. En rekke varierende aktiviterer kan bestilles i tillegg på resepsjonen. Ikke gå glipp av en autentisk tur i en kullgruve. Den er den  eneste verdens tur til en gruva som fortsatt er i drift.

En russisk hjertelig god mat og øl brygget på et eget Barentsburg bryggeri med vann fra Stemme isbre er en del av turen!

 

Tidsplan:

Dag 1. Fredag

08:30   

Buss fra hoteller/overnattingssteder

09:00   

Avgang fra Longyearbyen ombord Henningsen Transport & Guiding

12:30

Esmarkbreen – Lunsj 

14:00

Ankomst Barentsburg

15:00

Innsjekking på hotellet

 

Fritid. Aktiviteter*  etter bestilling.

20:00

Middag på bryggeri Red Beer med ølsmaking

 

Dag 2.Lørdag

09:00

Frokost på hotellet

 

Fritid. Aktiviteter* etter bestilling.

14:00

Lunsj på hotellet.

15:30

Avgang Barentsburg ombord Henningsen Transport & Guiding

18:30

Ankomst Longyearbyen

 

*  Blant aktiviteter kan vi tilby besøk til kullgruve, Barentsburg Pomor museet, håndverksenteret, hundegård, fotturer, sykletur osv.

 

 

Priser fra kr 3800,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.goarctica.com

Kontakt

Telefon
+47 90608470
Mobil
+47 94130128
E-post
booking@goarctica.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: aktiviteter tilbys, byvandring, båtturer, guidede turer
 • Annen overnatting: overnatting
 • Arrangementstyper: rundvisning
 • Atmosfære: hyggelig
 • Byttedag: fredag
 • Generelle fasiliteter: Restaurant/Cafe, WIFI
 • Kapasitet: dobbeltrom
 • Kredittkort: aksepterer kredittkort, MasterCard, Visa
 • Museum, gallerier og kunsthåndtverk: håndverk
 • Reisepakke: grupper
 • Romfasiliteter: bad, familierom, internett på rommet, røykfrie rom
 • Sesong: Sommer
 • Språk: engelsk
 • Varighet: 2 dager

Tid

Periode Dag Tid Sted
16.06.2017-15.09.2017 Man-Søn - Weekend Boat safari to “Little Russia on Svalbard”, 2 days - Grumant Arctic Travel Company
Periode Dag Tid Sted
16.06.2018-15.09.2018 Man-Søn - Weekend Boat safari to “Little Russia on Svalbard”, 2 days - Grumant Arctic Travel Company

Kapasitet/Priser:

Voksen
2 dager fra kr 3800,00 Fører på snøscooter
Kapasitet:
12

Diverse

Kapasitet:
12

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Tredagers Snøscootertur til Pyramiden -Svalbardbooking.com

Bli med oss på en uforglemmelig tredagers snøscooter tur til Pyramiden og Dicksonfjorden. Opplev det spennende dyrelivet og den urørte arktiske villmarken.

Bli med oss på en uforglemmelig tredagers snøscooter tur til Pyramiden og Dicksonfjorden. Opplev det spennende dyrelivet og den urørte arktiske villmarken.

Dag 1:

Den første dagen starter med transport fra hotellet ned til våre lokaler i sjøområdet. Her vil vi gi deg alt du trenger av varme klær, utstyr og informasjon om turen videre før vi laster opp det siste utstyret på scootersleden og kjører avgårde.

Vi kjører østover fra Longyearbyen, og krysser Tempelfjorden på sjøisen. Etter å ha passert et par isbreer kommer vi til Adolfbukta, og videre kjører vi over Billefjorden på sjøisen før vi når Pyramiden. Det blir selvfølgelig tid til flere stopp underveis, enten for å se på en gammel fangsthytte, varme seg på en kopp kaffe, eller bare for å skru av motoren å høre den absolutte stillhet i det ville Arktis. Vi kommer frem til Pyramiden på ettermiddagen og sjekker inn på Tulip Hotel. Etter innsjekk blir det en liten guidet tur i denne fantastiske spøkelsesbyen. Kanskje får vi også tilgang til de avlåste bygningene. På kvelden blir det middag på russisk vis.

Dag 2:

Etter frokost bruker vi dagen på å kjøre vestover og besøke Dicksonfjorden. Vi kjører over fjellpass og nyter den fine utsikten dette gir oss. Er vi heldige kan vi se både sel og et yrende fugleliv, og kanskje Kongen av Arktis også dukker opp. Etter å ha utforsket denne delen av Spitsbergen kjører vi tilbake til Pyramiden, for å nyte nok en russisk middag på Tulip Hotel. 

Dag 3:

Etter frokost forbereder vi oss på hjemturen. Vi gjør en stopp ved den imponerende fronten av Nordenskiöldbreen, dette er en av de mest aktive og imponerende isbreene denne delen av Svalbard har å by på. Billefjorden har også et rikt dyreliv, i likhet med Dicksonfjorden. Vi tar hjemturen over Nordenskiöldbreen, og tar flere stopp der utsikten er på sitt beste. Våre guider har god erfaring med å kjøre under alle forhold og vil legge opp ruten der forholdene er finest, og for å gi deg den beste opplevelsen.

Vi anbefaler alle å kjøre egen snøscooter på alle våre turer, da det er lettere å kjøre uten passasjer. Alle våre turer er væravhengige, og må ha et minimum antall deltagere 

Inkludert:

Transport til og fra hotell

Snøscooter med bensin

Snøscooterbekledning: Dress, sko, votter, hjelm, snøbriller og ansiktsmaske

Varm lunsj, varm drikke og kjeks

Overnatting, middag og frokost på Tulip Hotel

Erfaren guide med nødvendig sikkerhetsutstyr

Søk- og redningsforsikring

Anbefalt:

Varm bekledning til å ha under snøscooterdressen

Et par tynne votter/vanter til ha under store votter

Dunjakker e.l. er ikke anbefalt å ha under snøscooterdressen.

Våre snøscootere har ikke oppbevaringsrom/bokser, så vi anbefaler en liten ryggsekk for kamera, ekstra klær o.l.

Passasjerer må være minst 12 år gamle

Viktig:

Godt og varmt ullundertøy, eller tilsvarende ull

Gyldig førerkort for bil, motorsykkel eller snøscooter

Total distanse: Ca. 400 km

Minimum antall deltagere: 3 sjåførerHenting: Ca. 09.30 på ditt hotell Vanskelighetsgrad: Middels krevende turVarighet: 3 dager

Priser fra kr 18490,00

Adresse

 • sjøområdet
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.svalbardbooking.com

Kontakt

Telefon
+47 79 02 50 00
E-post
salg@svalbardbooking.com

Booking

Navn
Three-Day Snowmobile Trip to Pyramiden -Svalbardbooking.com (Booking)
Telefon
+47 79 02 50 00

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer, scooterturer, snøscooter, snøscootersafari
 • Aldersgrense: 14 år
 • Kredittkort: Accept Card, American Express, Diners Club, Eurocard, Maestro, MasterCard, Visa
 • Språk: engelsk, norsk
 • Varighet: 2 netter, 3 dager
 • Vintersport: ekspedisjon, ski

Tid

Periode Dag Tid Sted
28.03.2017-02.05.2017 Tirsdag, Lørdag, Søndag 09:30-

Kapasitet/Priser:

Pr.person
Fører fra kr 18490,00

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Catching the light - Tussmørket med middag - Better Moments

Better Moments #1 TripAdvisor 2016
Å kjøre gjennom landskapet på Svalbard i tussmørket er en magisk opplevelse. Lyset forvandler den hvite snøen med blå og rosa pastellfarger. På denne turen vil vi også servere en tre retters middag i vår gamme. 

Better Moments #1 TripAdvisor 2016

I perioden mellom mørketid og midnattsol, får man det vakreste lyset her på Svalbard. Den lave sola kaster lange skygger over landskapet og fremhever alle konturer. Den blå timen og en sol som holder seg i horisonten fargelegger landskapet.

Vi tar dere med på kveldstur når lyset er på det flotteste og serverer dere en tre-retters middag i en gamme.

Dette er en "åpen" tur. Guiden vil bruke hans/hennes kunnskap og erfaring for å velge rett destinasjon og rute, for å gi deg den beste mulige opplevelsen av det vakre lyset.

Priser fra kr 1490,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.bettermoments.no/portfolio/catching-the-light-twighlight-with-supper/

Kontakt

Telefon
92056776
Mobil
98404089
E-post
info@bettermoments.no

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer, scooterturer
 • Sesong: april, februar, mars, Vinter
 • Språk: dansk, engelsk, norsk, svensk
 • Varighet: 1 dag, 5 timer

Tid

Periode Dag Tid Sted
24.03.2017-18.04.2017 Man-Søn 19:00-00:00

Kapasitet/Priser:

Voksen
Dagstur 24.03.2017-18.04.2017 fra kr 1490,00
Enheter:
12
Kapasitet:
12

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Svalbard på langs - Basecamp Spitsbergen

SKIEKSPEDISJON 2017
Velkommen til 33 dager skiekspedisjon over 650 km fra nord til sør på Spitsbergen

SVALBARD PÅ LANGS- Velkommen til skreddersydd eventyr med Basecamp Explorer. 

VARIGHET: Turens varighet er 33 dager inkl 1 dag til forberedelser og testing av utstyr i Longyearbyen, samt 2 dager transport med scooter. Det gir totalt 30 dager på ski.
Når det gjelder utsetting og innhenting, så må det tas i betraktning at vi befinner oss i Arktis med skiftende vær og føre. Dette gjelder spesielt for returen, og vi anbefaler at flyreisen tilbake bestilles med muligheter for endring.

KRAV TIL DELTAGERNE
Daglige etapper vil variere avhengig av terreng og vær og og gruppens sammensetning.  Det må påregnes mellom 9 - 10 timers gange pr. dag. Hver deltager må trekke sin egen pulk, vekt 60-65 kg inkl. fellesutstyr. Turen er krevende og deltakerne må ha erfaring fra skiturer og vinterovernatting ute i høyfjellet. Breerfaring fra tidligere er ikke påkrevd, da guiden vil gi opplæring / veiledning underveis. 

ENDRINGER AV TURPROGRAM
Værforhold endrer seg raskt på Svalbard. Vekslende værfenomener som sterk vind, snøstorm, tykk tåke, bresprekker og mangel på snø og is er noe vi må forholde oss til. På bakgrunn av det kan planlagt rute, transportmiddel og turopplegg endres, og det kan i verste fall bety at vi ikke kommer til planlagt destinasjon. 

PRISEN INKLUDERER
- Transport til- fra Svalbard Lufthavn –  Longyearbyen
- Scootertransport Longyearbyen – Verlegenhuken
- Scootertransport grense Sør-Spitsbergen Nasjonalpark  – Longyearbyen
- Erfaren guide fra Basecamp Spitsbergen
- Nødvendig sikkerhetsutstyr som satelitttelefon, nødpeilesender, skytevåpen til isbjørnbeskyttelse og medisiner
- Fellesutstyr som pulk, telt, primus, navigasjon og breutstyr
- All mat og drikke under ekspedisjonen. Primært vil hovedkilden til mat være Drytech- basert
- Search & Rescue (SAR) - Søk- og redningsforsikring  
- 1 obligatorisk trenings- og testsamling i regi av Hvitserk og Basecamp Spitsbergen

 
PRIS: NOK 99 990
TUR DATO: Lørdag 25.03. – Onsdag 26.04. 2017
ANTALL & ALDERSGRENSE: Minimum 3 personer  & 18 år

Priser fra kr 99990,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampspitsbergen.com

Kontakt

Telefon
79024600
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Camping og hytte: vintercamp
 • Sesong: Vinter
 • Varighet: flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon, ski

Kapasitet/Priser:

Pris
Pr. person 25.03.2017-26.04.2017 fra kr 99990,00 Fra 18 år
Kapasitet:
6

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Isgrottetur med Snøscooter til Tellbreen -Svalbardbooking.com

Bli med oss på tur gjennom det arktiske landskapet på den snøkledde tundraen. Vi vil ta deg gjennom store vide daler, over pass, langs vakre kystlandskap og frosne elver. Vi kjører østover fra Longyearbyen, gjennom Adventdalen og Helvetiadalen, før vi kommer til Tellbreen. Her setter vi fra oss snøscooterne og går ned i isen. Smeltevannskanaler sommerstid skaper fantastiske formasjoner og ganger som vi tar oss gjennom, det er som å komme til en helt annen verden. Vi spiser lunsj enten nede i isgrotta eller oppe på breen, avhengig av været, før vi returnerer til Longyearbyen. Inkludert: Transport til og fra hotell, Snøscooter med bensin, Snøscooterdress, scootersko, votter, hjelm, snøbriller og ansiktsmaske, Varm lunsj, varm drikke og kjeks, Hodelykt til bruk i isgrotta, Erfaren guide med nødvendig sikkerhetsutstyr, Søk- og redningsforsikring Anbefalt: Varm bekledning til å ha under snøscooterdressen, Et par tynne votter/vanter til å ha under store votter, Dunjakker e.l. er ikke anbefalt å ha under snøscooterdressen, Våre snøscootere har ikke oppbevaringsrom/bokser, så vi anbefaler en liten ryggsekk for kamera, ekstra klær o.l. Viktig: Godt og varmt ullundertøy, eller tilsvarende ull, Gyldig førerkort for bil, motorsykkel eller snøscooter Henting: overnatting sted ca. …

Bli med oss på tur gjennom det arktiske landskapet på den snøkledde tundraen. Vi vil ta deg gjennom store vide daler, over pass, langs vakre kystlandskap og frosne elver.

Vi kjører østover fra Longyearbyen, gjennom Adventdalen og Helvetiadalen, før vi kommer til Tellbreen. Her setter vi fra oss snøscooterne og går ned i isen. Smeltevannskanaler sommerstid skaper fantastiske formasjoner og ganger som vi tar oss gjennom, det er som å komme til en helt annen verden. Vi spiser lunsj enten nede i isgrotta eller oppe på breen, avhengig av været, før vi returnerer til Longyearbyen.

Inkludert: Transport til og fra hotell, Snøscooter med bensin, Snøscooterdress, scootersko, votter, hjelm, snøbriller og ansiktsmaske, Varm lunsj, varm drikke og kjeks, Hodelykt til bruk i isgrotta, Erfaren guide med nødvendig sikkerhetsutstyr, Søk- og redningsforsikring

Anbefalt: Varm bekledning til å ha under snøscooterdressen, Et par tynne votter/vanter til å ha under store votter, Dunjakker e.l. er ikke anbefalt å ha under snøscooterdressen, Våre snøscootere har ikke oppbevaringsrom/bokser, så vi anbefaler en liten ryggsekk for kamera, ekstra klær o.l.

Viktig: Godt og varmt ullundertøy, eller tilsvarende ull, Gyldig førerkort for bil, motorsykkel eller snøscooter

Henting: overnatting sted ca. Kl.10:00 Tirsdag, Torsdag

Min. alder 8 år med følge av voksen. Ca kjøretid: 2,5 timer

Priser fra kr 1990,00

Adresse

 • Sjøområdet
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.svalbardbooking.com

Kontakt

Telefon
+47 79025000
E-post
salg@svalbardbooking.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: grotting, guidede turer
 • Kredittkort: American Express, BankAxept, Diners Club, Eurocard, Maestro, MasterCard, Visa
 • Sesong: Vinter
 • Varighet: 4 timer

Tid

Periode Dag Tid Sted
05.02.2018-15.05.2018 Tirsdag, Torsdag 10:00-15:00

Kapasitet/Priser:

Pr.person
Fører fra kr 1990,00
Enheter:
1
Kapasitet:
1

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Arktisk Luksus - Basecamp Spitsbergen

Bli med oss på en 2 dagers snøscooterekspedisjon til vakre Isfjord Radio på Kapp Linné. Dette avsidesliggende boutique hotellet ligger cirka 100 kilometer fra sivilisasjonen i Longyearbyen. I løpet av ekspedisjonen kommer vi til å kjøre over breer, fjell og islagte fjorder, vi ser og spennende steder.

Beliggende ca 90 kilometer fra sivilisasjonen i Longyearbyen finner du det eksotiske hotellet Basecamp Isfjord Radio. I løpet av turen vil vi kjøre over snødekte isbreer, passere karakteristiske Svalbardfjell, kjøre over frosne fjorder og besøke spennende historiske severdigheter. Et fantastisk vinterlandskap i blått og hvitt! Du vil oppleve en stillhet og et lys som er vanskelig å oppleve andre steder. Er du riktig heldig får du kanskje et glimt av "kongen av Arktis", Isbjørnen! Kombinert med overnatting på vår unike utestasjon vil du oppleve et nivå av kvalitet og komfort som du ikke forventer så lang ute i villmarken.

LØRDAG: Klokken 10:00 blir du møtt av en av våre guider på hotellet ditt. Du får god tid til å snakke med guiden om turen, mulige ruter og utstyret som kreves. Etter møtet sørger vi for varme klær, inkludert støvler og scooterdresser. Så er det bare å kaste seg på snøscooterne, det er tid for et Arktisk, luksuriøst eventyr! Etter en introduksjon i håndtering av scooteren og sikkerhetsinstruksjoner, er vi på vei -ut i villmarken! Over isbreer, frosne fjorder og fjell. Fra scootersetet har du orkesterplass til å beskue det fantastiske landskapet som glir i hverandre og skifter mellom hvitt og blått. Vi stopper på veien for å spise lunsj, og det er nå du får oppleve den beryktede roen og stillheten i Arktis. Ulikt noe annet sted på jord. Vi ankommer Isfjord Radio 100 kilometer fra Longyearbyen før kvelden. Her venter vårt hyggelige vertskap på å ta deg varmt imot på vårt luksuriøse hotell, hvor det serveres en tre-retters middag. Den beste måten å avslutte en eventyrlig dag på.

SØNDAG: Frokost servers fra klokken 08:00. Etter en rikholdig Stasjons - frokost, er det på tide å oppleve mer av det vakre landskapet på Svalbard. Guiden avgjør dagens rute basert på vær og føreforhold. Dersom været tillater det får du muligheten til å besøke den russiske gruvebyen Barentsburg, som er hjembyen til rundt 300 Russere. Opplev hvordan livet i en isolert, arktisk by er og ta en kikk i de forlatte, russiske bygningene. Her kan man føle Spitsbergens historie på kroppen. Vi er tilbake i Longyearbyen i løpet av ettermiddagen.

INKLUDERT: Erfaren guide med nødvendig sikkerhetsutstyr, snøscooter, varm thermobekledning, 2 lunsjer, 3-retters middag og overnatting.

PRIS: NOK 10,990 pr sjåfør/ NOK 6,990 pr passasjer

AVGANGER: Hver Lørdag 1.3.-15.5.2017

MINIMUM: 4 personer / 3 snøscootere

ALDERSGRENSE: 15 år

MERK: Det kreves sertifikat til bil eller motorsykkel for å kjøre snøscooter. Du må vise sertifikat før turen starter.
Denne turen passer ikke for de med ryggproblemer. Gravide kan ikke delta på noen snøscooterturer i regi av Basecamp Spitsbergen. Dersom du ikke følger disse råd, eller opplyser om helsetilstander, kan ikke Basecamp stilles til ansvar.

Kombiner gjerne oppholdet ditt med overnatting på det unike «Fangstmannens hotell» Basecamp Hotel Longyearbyen.

Priser fra kr 6990,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampexplorer.com

Kontakt

Telefon
79024600
Faks
+47 79024601
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer, snøscooter, snøscootersafari
 • Sesong: Vinter
 • Varighet: flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Kapasitet/Priser:

Pr.person
Passasjer 01.03.2017-15.05.2017 fra kr 6990,00
Fører 01.03.2017-15.05.2017 fra kr 10990,00

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Smak av Arktis - Basecamp Spitsbergen

2 dager sommereventyr til Isfjord Radio. Opplev storslått natur på nært hold og bli med på sommereventyr til Isfjord Radio på Kapp Linnè.

På denne turen får du nyte den arktiske naturen på kloss hold, når vi tar deg med på sommereventyret til vakre Isfjord Radio på Kapp Linné. Vi forlater Longyearbyen med åpenbåt. En båttur som gir nok tid til å nyte den fantastiske Isfjorden med sine fuglefjell og dyreliv. Langt borte fra sivilisasjonen i Longyearbyen, finner du historie, biologisk mangfold og geologiske forhold som gjør Isfjorden Radio til et enestående sted å besøke. Den tidligere radiostasjonen er plassert helt ytterst i Isjforden, omkranset av majestetiske fjell som ruver over arktiske hav. Kombinert med vårt unike hotell villmarkshotell, kommer du til å nyte kvalitet og komfort som er overraskende helt nord på kloden.

DAG 1: Guiden vår møter dere på hotellet klokken 17:00. Her får dere informasjon om turen, utstyr og klær. Deretter bærer det ned til kaia, hvor vår polarsirkelbåt står klar til å ta passasjerer ombord på safari ut til kaia på lsfjord Radio. På veien er det god tid til å nyte den fantastiske naturen og dyrelivet langs fjorden. Om ettermiddagen utforsker vi området rundt Kapp Linné, og lærer mer om naturen rundt stasjonen. Det vil bli servert en 3-retters middag på kvelden med utsyn mot storhavet. Man overnatter i komfortable dobbeltrom på Isfjord Radio.

DAG 2: Frokost og ny dag med opplevelser. Etter frokost pakker vi sekken og tar plass i polarcirkelen igjen. Vi kjører inn Grønfjorden og legger til kai i den russiske bosetningen Barentsburg. Barentsburg er en gruveby med ca 350 innbyggere og er et fascinerende sted å besøke. Vi går i land og går en runde i byen og får servert en lett lunsj. Etter lunsj setter vi kursen tilbake mot Longyearbyen og gjør flere interessante stopp underveis. På ettermiddagen legger vi til kai i Longyearbyen igjen.

PRIS: nok 6,900,-  voksen / nok 3,500,- barn

AVGANGER : hver onsdag 1.6. -30.9.2017

MINIMUM & ALDERSGRENSE: 4 personer & 6 år

INKLUDERT: Turopplegg, overnatting og måltider i henhold til programmet. Transport til og fra overnattingssted i Longyearbyen. Overlevelse dress, lue, hansker og briller. Redningsgaranti for Svalbard.

IKKE INKLUDERT; fly til / fra Svalbard, transfer flyplass, drikkevarer, enkeltromstillegg, overnatting I Longyearbyen, Co2 investering nok 250,-.

MERK: Denne turen passer ikke for de med ryggproblemer. Gravide kan ikke delta på noen hundeturer i regi av Basecamp Spitsbergen. Dersom du ikke følger disse råd, eller opplyser om helsetilstander, kan ikke Basecamp stilles til ansvar.
Værforhold endrer seg raskt på Svalbard. Vekslende værfenomener som sterk vind, tykk tåke mm er noe vi må forholde oss til. På bakgrunn av det kan planlagt rute og turopplegg endres, og det kan bety at vi ikke kommer til planlagt destinasjon. Det kan også bety at det blir et alternativt overnattingssted enn i opprinnelig program. 
Kombiner gjerne oppholdet ditt med overnatting på det unike «Fangstmannens hotell» Basecamp Hotel Longyearbyen. 

Priser fra kr 3500,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampexplorer.com

Kontakt

Telefon
79024600
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Booking

Navn
Taste of the Arctic - Basecamp Spitsbergen (Booking)
Telefon
79024600
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: båtturer, fotturer
 • Klassifisering: Miljøfyrtårn
 • Sesong: Sommer
 • Språk: engelsk, norsk
 • Varighet: 2 dager, flere dager

Kapasitet/Priser:

Pris
Pr. person 01.06.2017-30.09.2017 fra kr 3500,00

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Dagstur til Isfjord Radio - Basecamp Spitsbergen

Ytterst i Isfjorden på vestkysten av Spitsbergen finner du Hotel Isfjord Radio. Den tidligere radiostasjonen er i dag et hotell, i tillegg til en yndet hekkeplass for fugler. Bli med på fjordsafari vestover!

Ytterst i Isfjorden på vestkysten av Spitsbergen finner du Hotel Isfjord Radio. Den tidligere radiostasjonen er i dag et hotell, i tillegg til en yndet hekkeplass for fugler. Bli med på fjordsafari vestover!

Opplev storslått Arktis natur og dyreliv på nært hold og bli med oss på sommertur til vakre Isfjord Radio på Kapp Linne. Vi legger ut fra Longyearbyen med åpen båt, underveis vil vi få tid til å nyte den fantastiske fjorden, fuglefjellene og det yrende dyrelivet. 
Vi blir ønsket velkommen av vertskapet på Isfjord Radio, som sørger for varm lunsj. Etter lunsj går vi ut og ser nærmere på omgivelsene. Den tidligere radiostasjonens beliggenhet; omkranset av majestetisk natur og med utsikt over det Arktiske storhavet er fascinerende.
Båttur tilbake til Longyearbyen, ankomst i løpet av ettermiddagen.

Turen kan også bestilles med 1 overnatting på Isfjord Radio. Vennligst merk at på Svalbard må vi alltid ta sikkerhetshensyn med tanke på isbjørn. Det vil si at man ikke beveger seg utendørs uten våpen. Fottur kan bestilles som et tillegg til overnattingen.


MINIMUM & ALDERSGRENSE: 2 personer & 6 år. Barnepris inntil 12 år 

MERK: Turen anbefales ikke for personer med ryggproblemer

Priser fra kr 1490,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampexplorer.com

Kontakt

Telefon
79024600
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Booking

Navn
Magic of the Arctic - Basecamp Spitsbergen (Booking)
Telefon
79024600
Faks
79024601
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: båtturer
 • Reisepakke: aktiviteter
 • Sesong: Sommer
 • Utleie: båt
 • Varighet: flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Kapasitet/Priser:

Barn 6-11 år
Pr. person fra kr 1490,00

Voksen
Pr. person fra kr 1990,00

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Weekend båtsafari til Pyramiden - Tilbake til USSR, 2 dager - Grumant Arctic Travel Co.

Har du vært til USSR? Du har en fantastisk sjanse å oppleve  den sovietisle atmosfæren i storslått Arktis natur. Bli med oss på sommer 2-dagers tur til engang så levende russiske bosetningen Pyramiden. Det var et godt sted å bo med skole og barnehage, hotel, restaurant og diverse andre fasiliteter.På slutten av 90-tallet ble byen forlatt, og nå står den fremdeles som en spøkelsesby innerst i Billefjorden på foten av den mektige Nordenskiöldbreen. Infrastrukturen er stort sett intakt. Det er ikke vanskelig å forestille seg hvordan det fungerte før med yrende aktivitet. Vi seiler først på fjord-cruise mot Billefjorden og Nordenskiöldbreen. Hele sesongen vil det være et yrende dyreliv foran breen. Her kan man få sett sel, kobbe og fugler og muligens er isbjørnen også i nærheten? Varm lunsj serveres ved breen. Snart klapper vi til kai i Pyramiden hvor den Russiske guiden venter med rifla på skulderen. Her kan det være isbjørn - og i samlet tropp går vi på oppdagelsestur i Pyramiden. Etterpå sjekker vi inn på hotellet. En rekke varierende aktiviterer kan bestilles i tillegg på resepsjonen. Ikke gå glipp av en autentisk fottur til det berømte Flaskehuset. Dette er et hus som i sin helhet er laget av flasker som er sementert sammen i mønstre. Gå inn og opplev lysspillet gjennom de …

Har du vært til USSR? Du har en fantastisk sjanse å oppleve  den sovietisle atmosfæren i storslått Arktis natur.

Bli med oss på sommer 2-dagers tur til engang så levende russiske bosetningen Pyramiden. Det var et godt sted å bo med skole og barnehage, hotel, restaurant og diverse andre fasiliteter.På slutten av 90-tallet ble byen forlatt, og nå står den fremdeles som en spøkelsesby innerst i Billefjorden på foten av den mektige Nordenskiöldbreen. Infrastrukturen er stort sett intakt. Det er ikke vanskelig å forestille seg hvordan det fungerte før med yrende aktivitet.

Vi seiler først på fjord-cruise mot Billefjorden og Nordenskiöldbreen. Hele sesongen vil det være et yrende dyreliv foran breen. Her kan man få sett sel, kobbe og fugler og muligens er isbjørnen også i nærheten? Varm lunsj serveres ved breen. Snart klapper vi til kai i Pyramiden hvor den Russiske guiden venter med rifla på skulderen. Her kan det være isbjørn - og i samlet tropp går vi på oppdagelsestur i Pyramiden. Etterpå sjekker vi inn på hotellet. En rekke varierende aktiviterer kan bestilles i tillegg på resepsjonen. Ikke gå glipp av en autentisk fottur til det berømte Flaskehuset. Dette er et hus som i sin helhet er laget av flasker som er sementert sammen i mønstre. Gå inn og opplev lysspillet gjennom de brune, blanke og grønne bunnene!

En russisk hjertelig god mat og øl brygget på et eget bryggeri i Barentsburg med vann fra Stemme isbre er en del av turen!

 

Tidsplan:

Dag 1. Lørdag

08:30   

Buss fra hoteller/overnattingssteder

09:00   

Avgang fra Longyearbyen ombord Henningsen Transport & Guiding

12:30

Nordenskiöldbreen  – Lunsj 

14:00

Ankomst Pyramiden. Guided tur rundt Pyramiden.

15:00

Innsjekking på hotellet

 

Fritid. Aktiviteter*  etter bestilling.

19:00

Middag på restaurant Tulpan med Pyramiden vodkasmaking

 

Dag 2.Søndag

09:00

Frokost på hotellet

 

Fritid. Aktiviteter* etter bestilling.

14:00

Lunsj på hotellet.

18:00

Avgang Pyramiden ombord Hurtigbåt Aurora Explorer

19:30

Ankomst Longyearbyen

 

*  Blant aktiviteter kan vi tilby  klatretur til Pyramidefjellet, fotturer og sykleturer i omgivelser.

Ta med varme og vindtette klær, inkludert lue og votter. Husk kikkert og kamera! Kikkert kan også leies fra kiosken i båten.
Bar med alle rettigheter. Vafler, kioskvarer og suvenirer kan kjøpes ombord.
Både kontanter og kort kan benyttes ombord. (VISA og Mastercard)
Husk å ta med kontanter på denne turen. Man kan ikke betale med kort i Pyramiden. Det finnes ikke noen mobil eller Internett forbindelse i Pyramiden.

Vær oppmerksom på isbjørnfaren. Stedet er ubebodd og ingen varsler dersom en bjørn kommer inn i byen.

 

Priser fra kr 3950,00

Adresse

 • 9170 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.goarctica.com

Kontakt

Telefon
+47 90608470
Mobil
+47 94130128
E-post
booking@goarctica.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: aktiviteter tilbys, guidede turer, hvalsafari
 • Atmosfære: eksklusiv
 • Byttedag: lørdag
 • Feel like: Aktiv
 • Gradering: middels
 • Kapasitet: dobbeltrom
 • Kredittkort: kun kontant betaling
 • Land: Norge
 • Reisepakke: aktiviteter, grupper
 • Romfasiliteter: wc og dusj/bad på rommet
 • Sesong: Sommer
 • Språk: engelsk, fransk, russisk
 • Tema: Aktiv ferie, Kultur og historie
 • Varighet: 2 dager

Tid

Periode Dag Tid Sted
17.06.2017-16.09.2017 Man-Søn - Weekend Boat safari to Pyramiden - back to USSR, 2 days - Grumant Arctic Travel Company
Periode Dag Tid Sted
17.06.2018-16.09.2018 Man-Søn - Weekend Boat safari to Pyramiden - back to USSR, 2 days - Grumant Arctic Travel Company

Kapasitet/Priser:

Voksen
2 dager fra kr 3950,00
Kapasitet:
12

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Arktisk havfiske - Hurtigruten Svalbard

Bli med oss på havfisketur i Arktis. Nå er det din tur til å fiske og spise selvfanget torsk fra Ishavet!

Torsken har kommet til Svalbard! De siste årene har Isfjorden ved Longyearbyen bugnet av stor torsk om sensommeren og høsten. Lokalbefolkningen på Svalbard har kunnet fylle fryserne med denne flotte råvaren. Nå er det din tur til å fiske torsk i Arktis. Fiskefeltet vårt ligger ved Longyearbyen og båtene vi bruker er stødige Polarcirkelbåter. Du får låne alt nødvendig utstyr, blant annet havfiskestang og flytedress.

Fersk fisk til middag

Hvis vi har fiskelykke, tar vi med dagens fangst til land for sløying før vi leverer råvarene til kokkene på Restaurant Nansen. Her får du spise fersk torsk fra landet med de kalde kyster samme kveld!

Praktisk informasjon

Vi gjør oppmerksom på at fisket foregår i åpen båt. Vi kan ha inntil fire personer i hver båt. Turene foregår i september og oktober. Kuldegrader må påregnes, særlig i oktober. Det er viktig å ta på seg varme klær og sko, samt vindtett lue og votter. Vi fisker 2-3 stortorsk per person.

Tillegg

Spis din egen fisk, servert i Restaurant Nansen om kvelden. Du betaler kr. 239,- for en porsjon selvfanget torsk. Flere retter og drikkevarer kjøpes fra restaurantens standardmeny.

Priser fra kr 239,00

Adresse

 • Polarsenteret
 • 9170 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.hurtigrutensvalbard.com

Kontakt

Telefon
+47 79 02 61 00
E-post
info@hurtigrutensvalbard.com

Bestilling

Navn
Sea Fishing in the Arctic - Spitsbergen Travel (Reservation)
Telefon
+47 79 02 61 00
E-post
info@spitsbergentravel.no

Fasiliteter

 • Aktiviteter: båtturer, fiske i sjø, fjordfiske, guide, havfisketurer
 • Kredittkort: aksepterer kredittkort
 • Sesong: Høst, oktober, september
 • Varighet: 3 timer, 4 timer

Tid

Periode Dag Tid Sted
01.09.2016-22.10.2016 Torsdag, Fredag, Lørdag 10:30-

Kapasitet/Priser:

Billetter
Billetter 01.09.2016-22.10.2016 fra kr 995,00
Hovedrett fra kr 239,00
Kapasitet:
8

Les mer

| Aktiviteter

Breens Mysterium - Basecamp Spitsbergen

Med hundeslede og erfarne guider går turen gjennom snødekket landskap – dette er turen for deg som gjerne vil ha en god dagstur med kombinasjon av hundespann og isgrotting.

Denne turen gir deg muligheten til å kjøre hundespann en hel dag og du får sett innsiden av en skikkelig isgrotte.
Sammen med våre hunder og våre erfarne guider, kjører dere gjennom det arktiske landskapet på Spitsbergen mens dere tar inn hele det storslåtte landskapet og nyter stillheten.Vår guide møter dere i resepsjonen på hotellet, og dere vil få informasjon om dagens tur og alt nødvendig utstyr. Dere blir transportert i bil til Fangststajsonen i Bolterdalen, hvor våre 90 huskier gir dere en varm velkomst. Guiden gir dere en kort gjennomgang av hundekjøring og dere får hjelp til og sele opp deres egne hundesleder. På denne turen deler to personer på ett hundespann, og bytter på å kjøre. Når vi ankommer isgrotten vil dere få utdelt hodelykter og hjelmer. Når utstyret er i orden, tar vi en titt på innsiden av breen og utforsker de fantastiske is- og stein – formasjonene, skapt av voldsomme naturkrefter. Lunsjen nytes utsiden av isgrotten med vakre utsikt over dahlen. Når dere er tilbake ved hundegården, får alle deltagerne hjelpe til med sitt eget hundespann.

Velkommen til en spennende tur i isbreens indre!

PRIS: NOK 2,250 per voksen / NOK 1,290 per barn under 12 år

AVGANGER:  Hver dag 15.1.-10.5.2017

MINIMUM OG ALDERSGRENSE: 2 personer og 8 år

INKLUDERT: Snøscooterdress, scootersko, scootervotter, lue og balaklava

MERK: Denne turen passer ikke for de med ryggproblemer. Gravide kan ikke delta på noen hundeturer i regi av Basecamp Spitsbergen. 


Kombiner gjerne oppholdet ditt med overnatting på det unike «Fangstmannens hotell» Basecamp Hotel Longyearbyen.

Priser fra kr 1290,00

Adresse

 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampexplorer.com

Kontakt

Telefon
79024600
Faks
79024601
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: grotting, hundespannkjøring
 • Klassifisering: Miljøfyrtårn
 • Mat og drikke: lunch
 • Sesong: Vinter
 • Språk: engelsk, norsk
 • Varighet: 1 dag

Kapasitet/Priser:

Tur
1 dag 15.01.2017-10.05.2017 fra kr 1290,00
Enheter:
8
Kapasitet:
8

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Skitur til Trollsteinen- Svalbardbooking

Trollsteinen (850 m.o.h.), ligger mellom Endalen og Larsbreen sør for Longyearbyen. Vi går på randoneeski oppover gjennom morenen fra Nybyen, før vi krysser Larsbreen på ca 500 m.o.h. og følger ryggen helt til toppen av Trollsteinen. Her får vi igjen pusten mens vi nyter utsikten. Etter lunsj og noe varmt å drikke spenner vi skiene og svinger oss ned gjennom fjellsiden og over breen. Uansett om det er februar med flott nordlys, eller i solfylte april, vil du bli bergtatt av denne turen. Våre flinke guider tar vare på sikkerheten og velger rute etter forholdene. Turen er væravhengig

Inkludert: Transport til og fra hotellet, Full skipakke (ski, sko, staver, hjelm, feller, skredsøker), Guide med sikkerhetsutstyr, Søk- og redningsforsikring, Varm drikke

Anbefalt: Varme klær, Varme hansker, En ekstra jakke til å ha på under lunsj og stopp, Vann og eventuelt en energibar e.l, En ryggsekk til f.eks kamera, ekstra klær osv.

Viktig: Godt og varmt ullundertøy, eller tilsvarende ull

Henting: På ditt hotell kl 10:00 lørdag 

Denne turen er foreløpig på forespørsel. For booking: salg@svalbardbooking.com

Trollsteinen (850 m.o.h.), ligger mellom Endalen og Larsbreen sør for Longyearbyen. Vi går på randoneeski oppover gjennom morenen fra Nybyen, før vi krysser Larsbreen på ca 500 m.o.h. og følger ryggen helt til toppen av Trollsteinen. Her får vi igjen pusten mens vi nyter utsikten. Etter lunsj og noe varmt å drikke spenner vi skiene og svinger oss ned gjennom fjellsiden og over breen. Uansett om det er februar med flott nordlys, eller i solfylte april, vil du bli bergtatt av denne turen. Våre flinke guider tar vare på sikkerheten og velger rute etter forholdene. Turen er væravhengig

Inkludert: Transport til og fra hotellet, Full skipakke (ski, sko, staver, hjelm, feller, skredsøker), Guide med sikkerhetsutstyr, Søk- og redningsforsikring, Varm drikke

Anbefalt: Varme klær, Varme hansker, En ekstra jakke til å ha på under lunsj og stopp, Vann og eventuelt en energibar e.l, En ryggsekk til f.eks kamera, ekstra klær osv.

Viktig: Godt og varmt ullundertøy, eller tilsvarende ull

Henting: På ditt hotell kl 10:00 lørdag 

Denne turen er foreløpig på forespørsel. For booking: salg@svalbardbooking.com

Priser fra kr 1690,00

Adresse

 • Sjøområdet
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.svalbardbooking.com

Kontakt

Telefon
+47 79 02 50 00
Mobil
+47 79 02 50 00
E-post
salg@svalbardbooking.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: fotturer, guidede turer
 • Aldersgrense: 12 år
 • Kredittkort: American Express, Diners Club, Electron, Eurocard, Maestro, MasterCard, Visa
 • Sesong: Vinter
 • Varighet: 6 timer
 • Vintersport: ski, topptur

Tid

Periode Dag Tid Sted
18.03.2017-12.05.2018 Lørdag 10:00-16:00

Kapasitet/Priser:

Fra 11 år
6 timer 04.03.2017-13.05.2017 fra kr 1690,00
Enheter:
7
Kapasitet:
7

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Eksklusivt ekspedisjonscruise til 80`Nord- Spitsbergen Guide Service

Eksklusivt ekspedisjoncruise langs veskysten av Spitsbergen, helt opp til 80`Nord.
Vi besøker magiske fjorder og isbreer, opplever det arktiske dyrelivet på nært hold.
Turen går blant annet via Ny Ålesund, Magdalenafjorden og helt opp til 80`Nord. Stedene vi besøker vil gi deg et minne for livet der vi seiler mellom isflak, isberg og et til tider yrende dyreliv. Vi besøker historisk viktige steder og forsøker å hensette oss til en tid der de polare utforskerne satte sitt preg på øygruppa.
Dette er en eksklusiv 4 dagers tur for inntil 6 gjester. Med små grupper er kan turen tilpasses etter enhver smak.

I løpet av 4 magiske dager tar vi oss gjennom arktiske farvann nordover helt opp til 80`Nord. I løpet av turen blir det ilandstigninger, arktisk dyreliv på nært hold, kulturformidling og vi kan få den helt spesielle følelsen av å være alene og stille i ekte urørt villmark.

På ferden besøker vi blant annet Magdalenafjorden og verdens nordligste bosetting, Ny-Ålesund. 
 
Turen er ment for deg som ønsker en opplevelse for livet.  

Spitsbergen express har sengeplass til 6 personer og har alle fasiliteter som trengs. 

Minimum 3 gjester. Sommer

Har du spørsmål, ta kontakt
post@spitsbergenguideservice.no


Priser fra kr 24900,00

Adresse

 • PB 281
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.spitsbergenguideservice.no

Kontakt

Telefon
0047 94170070
Mobil
0047 94170070
E-post
post@spitsbergenguideservice.no

Fasiliteter

 • Aktiviteter: båtturer, dyrekikking, fiske i sjø, fiskemuligheter, fotturer, fuglesafari, guidede turer, historisk vandring, hvalsafari
 • Varighet: 3 netter, 4 dager, flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Tid

Periode Dag Tid Sted
21.08.2018-24.08.2018 Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag - Svalbard
Periode Dag Tid Sted
16.07.2018-19.07.2018 Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag - Svalbard
Periode Dag Tid Sted
26.06.2018-29.06.2018 Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag - Svalbard

Kapasitet/Priser:

Billetter
Pr. person 15.05.2017-09.09.2017 fra kr 24900,00 Minimum 3 deltagere, max 6 deltagere
Enheter:
6
Kapasitet:
6

Diverse

Kapasitet:
6
Bygd
2009

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Snøscooter tur til Tempelfjord og Von Post Breen - småe grupper garantert - Spitzbergen Adventures

Bli med oss til en opplevelsesrik tur i vakker natur, et rikt dyreliv og utsikt mot den fantastiske Von Post og Tuna Breen. Vi garanterer småe grupper med maks 6 snøscootere noe som gir deg som gjest ekstra god service og tid. Turen til Tempelfjorden er enkelt og veldig lett kjørt.

Bli med oss til en opplevelsesrik tur i vakker natur, et rikt dyreliv og utsikt mot den fantastiske Von Post og Tuna Breen. I tillegg hilser vi på Villa Fredheim som er av stor historisk verdi i Svalbards historie. Varm lunsj serveres ute i lag med noe godt og varmt å drikke til. Vi garanterer småe grupper med maksimal 6 snøscootere.(Større grupper er mulig ved forespørsel) Vi henter/leverer dere fra deres  overnattingsted.

Turen til Tempelfjord er i lettkjørt terreng og ca. 50km en vei. Det er en flott tur som er lite fysisk krevende.

Priser fra kr 1550,00

Adresse

 • PB 489
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.spitzbergen-adventures.com

Kontakt

Telefon
48061091
Mobil
48061091
E-post
info@spitzbergen-adventures.com

Fasiliteter

 • Aldersgrense: 12 år
 • Deltagere må ta med: hansker/votter, ryggsekk
 • Kredittkort: Accept Card
 • Mat og drikke: lunch
 • Sertifikater: sertifikat kreves
 • Sesong: Vinter
 • Språk: engelsk, norsk, portugisisk, spansk, tysk
 • Varighet: 1 dag

Tid

Periode Dag Tid Sted
29.01.2018-25.05.2018 Mandag, Fredag 08:30-16:30

Kapasitet/Priser:

Billetter
Billetter 06.02.2017-15.05.2017 fra kr 1550,00

Diverse

Kapasitet:
9171

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

3 dagers eksklusivt cruise til Magdalenafjorden- Spitsbergen Guide Service

Dette er et eksklusivt cruise langs nordvest-Spitsbergen helt opp til Magdalenafjorden. På grunn av den mektige naturen, og fjordens historiske omriss, er dette blitt kjent som Svalbards fineste fjord. Vi får oppleve de samme omgivelsene som møtte Willem Barents for 400 år siden.
På turen går vi i land flere steder for å kunne oppleve og erfare Svalbard på sitt beste. Fokuset vårt er å formidle Svalbards natur slik vi kjenner den.
Les mer på www.spitsbergenguideservice.no
Sommer

Dette er et ekskusivt 3 dagers cruise for inntil 6 gjester.  Vi spiser og overnatter begge nettene ombord i vår varme og komfortable båt, Spitsbergen Express.

Underveis på turen tar vi oss tid til ilandstigninger og stopper der naturen er på sitt vakreste. Vi får dyrelivet på kloss hold; et yrende fugleliv, hvalross, hval, sel og kanskje ser vi selveste isbjørnen underveis. Kalvende blåisfronter, bresystemer og mektige fjell. Uendelige foto-muligheter.

Turen er ment for dere som ønsker en opplevelse for livet. 

Båten vår er utstyrt med to toaletter, dusj, 2 lugarer med dobbeltseng samt 2 stikk-senger. 

Minimum 3 gjester. Sommer

Les mer på våre nettsider: www.spitsbergenguideservice.no


Priser fra kr 19900,00

Adresse

 • PB 281
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.spitsbergenguideservice.no

Kontakt

Telefon
004794170070
Mobil
004794170070
E-post
post@spitsbergenguideservice.no

Fasiliteter

 • Aktiviteter: båtturer, fiske i sjø, fiskemuligheter, fotturer, fuglesafari, guidede turer, hvalsafari
 • Atmosfære: eksklusiv
 • Båter: cabincruser, innenbords motor, motorbåt
 • Varighet: 2 netter, 3 dager, flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Tid

Periode Dag Tid Sted
14.08.2018-16.08.2018 Tirsdag, Onsdag, Torsdag - Magdalenefjorden Exclusive
Periode Dag Tid Sted
09.07.2018-11.07.2018 Mandag, Tirsdag, Onsdag - Magdalenefjorden Exclusive
Periode Dag Tid Sted
19.06.2018-21.06.2018 Tirsdag, Onsdag, Torsdag - Magdalenefjorden Exclusive

Kapasitet/Priser:

Pr.person
Pr. person 01.04.2017-01.09.2017 fra kr 19900,00
Enheter:
6
Kapasitet:
6

Diverse

Kapasitet:
6
Bygd
2009

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Spitsbergen Kajakk Expedition Isfjord - Svalbard Wildlife Expeditions

Storslått natur, dyreliv og kulturminner er noe av det som venter deg i dette arktiske landskapet. Velkommen!

Sommeren på Svalbard gir en variert opplevelse av storslått natur, rikt dyreliv, historiske kulturminner og ikke minst følelsen av fred og ro i urørt natur. En reise gjennom det arktiske landskapet blir flottest gjennom tilstrekkelig med tid og stillhet til å sanse og fordøye opplevelsene. 7 dager på tur med kajakk som fremkomstmiddel vil gi deg tid og stillhet til en uforglemmelig reise. I tomanns kajakker legger vi turen til fjordene i hjertet av Svalbard. Her vil vi på vår arktiske sjøreise komme oss inn i den urørte naturen, og møte varierte natur- og kulturopplevelser. Fra storslagne fjell, via åpne sletter til spektakulære brefronter. Fra 300 år gamle spor etter polarfangst til dagens moderne fangst på Svalbard.

Priser fra kr 16900,00

Adresse

 • Næringsbygget
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.wildlife.no

Kontakt

Telefon
+47 79 02 22 22
E-post
info@wildlife.no

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer, kajakkpadling, padling, sport, utendørsarrangement
 • Sesong: Sommer
 • Varighet: flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Tid

Periode Dag Tid Sted
12.07.2016-18.07.2016 Man-Søn -
Periode Dag Tid Sted
02.08.2016-08.08.2016 Man-Søn -

Kapasitet/Priser:

Fra 15 år
7 dager fra kr 16900,00
Enheter:
12
Kapasitet:
12

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Snøscootersafari til Nordlyscamp - Svalbardbooking

Bli med oss på snøscootertur ut av Longyearbyen og inn i polarnatta. På denne tiden av året er sola under horisonten hele døgnet, og vi har muligheter for å se stjernehimmelen og nordlyset hele døgnet. Turen går inn elvedeltaet i Adventdalen, forbi den gamle flystripa, langs Operafjellet og til kjennemerket ”Jernsenga”. Videre kjører vi til en pingo, som er et naturfenomen som oppstår i områder med permafrost og isbreer. Vi har nå kjørt ca. 20 km fra Longyearbyen, og her stopper vi for å nyte stillheten i polarnatta. Vi serverer også en kopp med noe varmt, og en god historie eller to.   Prisen inkluderer: Transport til og fra hotell, Snøscooter med bensin, Snøscooterbekledning: Dress, sko, votter, hjelm, snøbriller og ansiktsmaske Varm drikke og kjeks, Erfaren guide med nødvendig sikkerhetsutstyr,Søk- og redningsforsikring Anbefalt: Varm bekledning til å ha under snøscooterdressen, Et par tynne votter/vanter til å ha under store votter, Dunjakker e.l. er ikke anbefalt å ha under snøscooterdressen, Våre snøscootere har ikke oppbevaringsrom/bokser, så vi anbefaler en liten ryggsekk for kamera, ekstra klær o.l. Viktig: Godt og varmt ullundertøy, eller tilsvarende ullGyldig førerkort for bil, motorsykkel eller snøscooter Henting: Ved overnattingssted Man-Tor, Lør: kl 09.00, …

Bli med oss på snøscootertur ut av Longyearbyen og inn i polarnatta. På denne tiden av året er sola under horisonten hele døgnet, og vi har muligheter for å se stjernehimmelen og nordlyset hele døgnet. Turen går inn elvedeltaet i Adventdalen, forbi den gamle flystripa, langs Operafjellet og til kjennemerket ”Jernsenga”. Videre kjører vi til en pingo, som er et naturfenomen som oppstår i områder med permafrost og isbreer. Vi har nå kjørt ca. 20 km fra Longyearbyen, og her stopper vi for å nyte stillheten i polarnatta. Vi serverer også en kopp med noe varmt, og en god historie eller to.

 

Prisen inkluderer: Transport til og fra hotell, Snøscooter med bensin, Snøscooterbekledning: Dress, sko, votter, hjelm, snøbriller og ansiktsmaske

Varm drikke og kjeks, Erfaren guide med nødvendig sikkerhetsutstyr,Søk- og redningsforsikring

Anbefalt: Varm bekledning til å ha under snøscooterdressen, Et par tynne votter/vanter til å ha under store votter, Dunjakker e.l. er ikke anbefalt å ha under snøscooterdressen, Våre snøscootere har ikke oppbevaringsrom/bokser, så vi anbefaler en liten ryggsekk for kamera, ekstra klær o.l.

Viktig: Godt og varmt ullundertøy, eller tilsvarende ullGyldig førerkort for bil, motorsykkel eller snøscooter

Henting: Ved overnattingssted Man-Tor, Lør: kl 09.00, Man: kl 15.30, Fre, Søn: kl 14.30

Priser fra kr 990,00

Adresse

 • Sjøområdet
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.svalbardbooking.com

Kontakt

Telefon
+47 79025000
E-post
salg@svalbardbooking.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer, scooterturer, snøscootersafari
 • Kredittkort: American Express, BankAxept, Diners Club, Eurocard, Maestro, MasterCard, Visa
 • Sesong: desember, februar, januar, Nordlysvinter, november, Vinter
 • Varighet: 1 dag, 5 timer

Tid

Periode Dag Tid Sted
01.12.2017-05.02.2018 Fredag, Lørdag 08:30-13:30

Kapasitet/Priser:

Pr.person
Passasjer fra kr 990,00 Passenger
Enheter:
1
Kapasitet:
1

Pr.person
Fører fra kr 1990,00 Sjafør
Enheter:
1
Kapasitet:
1

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Longyearbyen Panorama - Hurtigruten Svalbard

LONGYEARBYEN PANORAMA - TUR MED BELTEVOGN I HØYDEN
Opplev den arktiske naturen på nært hold: Bli med oss på en spennende kjøretur til vårt utsiktspunkt!
Dette er en flott liten ekspedisjon for deg som ønsker å komme ut av byen på en trygg og komfortabel måte. Villmarken på Svalbard begynner rett utenfor hotelldøra.

UNIK UTSIKT OVER LONGYEARBYEN OG OMRÅDET RUNDT

Dette er en flott liten ekspedisjon for deg som ønsker å komme ut av byen på en trygg og komfortabel måte. Villmarken på Svalbard begynner rett utenfor hotelldøra. Du blir hentet med vår nye spesialbygde beltevogn på hotellet. Guiden informerer om turen før avreise. Vi kjører så et stykke innover i Adventdalen før vi tar av fra veien og begynner kryssingen av dalen. På andre siden venter Hiorthfjellet hvor vi skal finne en vei opp. Vel fremme på utsiktspunktet «Linken» tar vi en pause og nyter den flotte utsikten mot Longyearbyen mens guiden serverer varm drikke. 

LÆR OM SVALBARDS HISTORIE

Underveis på denne turen kan du få høre om kulldriften på Svalbard, barske fangstmenn og fangstteknikker, pingoer og smakebiter av den spennende Svalbard-historien.

Vi gjør oppmerksom på at deltagere må kle seg god med varme klær og gode vintersko. Turen har værforbehold og ruten kan endres ved behov. Inkludert i prisen er henting på overnattingssted, guide med nødvendig sikkerhetsutstyr, varm drikke og kjeks.

Fra 18. april vil turen også gå på kveldstid - Longyearbyen Panorama i midnattsol.

Priser fra kr 695,00

Adresse

 • Polarsenteret
 • 9170 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.hurtigrutensvalbard.com

Kontakt

Telefon
+47 79 02 61 00
Faks
+47 79 02 61 01
E-post
info@hurtigrutensvalbard.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer
 • Deltagere må ta med: hansker/votter, sko, varmt tøy, vindtett tøy
 • Handikap: delvis tilgjengelig for rullestolbrukere, rullestolvennlig adgang (rampe)
 • Kredittkort: aksepterer kredittkort
 • Målgruppe: Familie
 • Sesong: april, februar, mai, mars, Vinter
 • Varighet: 2 timer, 3 timer

Tid

Periode Dag Tid Sted
22.02.2016-15.05.2017 Man-Søn -

Kapasitet/Priser:

Billetter
Pr. person 01.03.2017-16.05.2017 fra kr 695,00 Barn u/15 år kr. 350,-

Les mer

Longyearbyen | Overnatting

Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen

På verdens nordligste fullservicehotell bor du i hjertet av Longyearbyen. Nyt utsikten mot det majestetiske Hiorthfjellet, akkompagnert av spennende arktiske retter og et godt utvalg viner.

I et av verdens mest eksotiske områder kan vårt hotell tilby deg en uforglemmelig opplevelse. Vi tilbyr derav 67 standardrom, 27 juniorsuiter og 1 suite. Alle værelser er godt utstyrt med bad, tv, kaffemaskin og minibar. Juniorsuiter og suiten har i tillegg badekåpe, tøfler, amenities og store håndklær. I våre juniorsuiter kan du møte noen av de mest fascinerende polarpersonlighetene vi har. Juniorsuitene ble til i 2015 og er dekorert med bilder og historier fra polarhistorien. Her bor du vis-a-vis hotellets hovedbygg og befinner deg i sentrum av Longyearbyen. Bygget ligger fint plassert med utsikt over Adventdalen, Hiorthfjellet og Adventfjorden. I juniorsuitene har du tilgang til morgenkåpe, tøfler, kaffemaskin og minibar. Juniorsuitene ligger i et tilbygg om lag 30 meter fra hotellet. Gratis bredbånd og trådløs internettilgang er tilgjengelig på hele hotellet.

Verdens nordligste hotell

Dette er verdens nordligste fullservicehotell, og det sto ferdig i mars 1995. Romfløyen kommer fra OL på Lillehammer, der den tjente som USAs sponsorhotell.

Servicedelen med restaurant og lobby ble tegnet av polske Krystjan Dolatowski, hvor Hiorthfjellet i nord ga inspirasjonen til det høyreiste taket. Dette gir restauranten en nesten sakral stemning, med fjellene som møter en på vei inn i rommet. Restaurant Nansen serverer internasjonale retter og arktiske spesialiteter som sel, rype, fjellørret og reinsdyr med panoramautsikt til fjord og fjell. Nyt et enkelt måltid med godt drikke i Barentz Pub og Spiseri, en populær møteplass for både hotellgjester og lokalbefolkning. Våre konferansefasiliteter er moderne og godt egnet for opptil 140 deltagere i ett møterom.

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.hurtigrutensvalbard.com

Kontakt

Booking

Navn
Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen (Booking)
Telefon
+47 79023450
Faks
+47 79023451
E-post
sales.longyearbyen@radissonblu.com

Fasiliteter

 • Forretningstilbud: kiosk, suvenirer
 • Generelle fasiliteter: badstue, bar, boblebad, familievennlig, frokost inkludert, frokostbuffé, gratis parkering, Hjertestarter, internasjonalt, internett, kjæledyr ikke tillatt, konferansefasiliteter, kursfasiliteter, matservering, motorvarmer, relaxavdeling, restaurant, roomservice, røyking kun tillatt ute, servering, trådløst internett, utemøbler, uteplass, vask/rens av klær, wc, åpen peis, åpent hele året
 • Kapasitet: antall etasjer, antall familierom, antall personer i restaurant, antall rom
 • Klassifisering: 4 stjerner
 • Medlem i: The Rezidor Hotel Group
 • MICE Konferansefasiliteter: AV-utstyr, møtefasiliteter
 • Romfasiliteter: allergirom, bad på rommet, hårføner, strykejern, TV på rommet
 • Skjenkerettigheter: alle rettigheter

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Villmarkscamp 3 dg - Svalbard Wildlife Expeditions

Kajakktur langs brefront, brevandring og camp er noe av det som venter deg på denne Villmarkscampen. Velkommen!

3 dagers Villmarkscamp - en opplevelsesrik klassiker!

Har du tre dager til rådighet til en ekte Svalbardopplevelse, anbefaler vi at du reiser med oss ut i naturen og blir med til vår Villmarkscamp i Ymerbukta. Dette er vår desidert mest populære tur om sommeren. Turen passer for de aller fleste. Turen starter med båttransport til Ymerbukta på nordsiden av Isfjorden. Første dagen padler vi kajakk inn til den storslåtte brefronten, påfølgende dag tilbringer vi med brevandring på Esmarkbreen. Campen avsluttes med en kort fottur i lokalområdet. Etter en god middag i messeteltet nyter vi kvelden og den lyse arktiske natten ved bålet på stranda med utsyn mot et vidstrakt landskap. Vi sovner i teltet til lyden av den kalvende breen og bølgeslag, mens naboteltet holder isbjørnvakt. På vei tilbake til Longyearbyen legges turen innom det russiske samfunnet Barentsburg. Turen starter på fredag med retur søndag i juli/august.

Priser fra kr 7680,00

Adresse

 • Næringsbygget
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.wildlife.no

Kontakt

Telefon
+47 79 02 22 22
E-post
info@wildlife.no

Fasiliteter

 • Aktiviteter: brevandring, fjellvandring, fotturer, gruppeutvikling, guidede turer, kajakkpadling, padling
 • Aldersgrense: 16 år
 • Båter: kajakk
 • Kapasitet: antall personer
 • Kredittkort: aksepterer kredittkort
 • Land: Norge
 • Mat og drikke: norsk mat
 • Natur og terreng: natur, utsikt
 • Sesong: Sommer
 • Språk: engelsk, norsk
 • Varighet: 3 dager, flere dager

Tid

Periode Dag Tid Sted
30.06.2015-06.09.2015 Man-Søn -

Kapasitet/Priser:

Voksen
Billetter fra kr 7680,00
Enheter:
12
Kapasitet:
12

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Arktisk Glød - Basecamp Spitsbergen

Unik brevandring i kombinasjon med båtsafari til Nordenskiold breen 80 km fra Longyearbyen. Lær å gå på breen og utforsk blåisen i følge med erfaren guide.

Dette er en lengre dagstur hvor du kommer bort fra Longyearbyen og får den arktiske naturen og dyreliv på nært hold. Vi starter dagen kl 8, hvor guiden møter dere og forteller om dagens program og aktiviteter. Overlevelsesdrakt blir utlevert før vi kjører til havna og går om bord i båten.

Vi krysser Adventfjorden og fortsetter hele veien til Billlefjorden og Adolfbukta i åpen Polarcirkel-båt. På sommeren er det mye dyreliv, og vi kan se både fugler, hvalross, hvithval eller isbjørn. Når vi kommer frem til Adolfbukta går vi i land og nyter ekspedisjonslunsj i det fri, med utsikt mot den mektige Nordenskiöld breen. Guiden går igjennom sikkerhet og viser hvordan man går på bre

Etter lunsj går vi opp på breen, blir vant til utstyret og utforsker blåisen. På ettermiddagen går vi ned til stranda igjen, hvor et varmt måltid venter. Vi nyter utsikten og den arktiske naturen mens vi spiser, kanskje får vi se isbreen kalve også. På kvelden returnerer vi til Longyearbyen med båt.

Avganger: Hver tirsdag, torsdag og lørdag 1.7- 30.9

Minimum & aldersgrense: 4 personer & 15 år

Tidspunkt og varaktighet: Henting fra kl 8.00 og ca 12 timer

Inkludert: Båtsafari frem og tilbake til Nordenskiöld breen i Billefjorden, transport fra overnattingssted til havna, overlevelsesdrakt, lue og briller, nødvendig breutstyr, 2 ekspedisjonsmåltid, varm drikke og kjeks, erfaren guide med alt nødvendig sikkerhetsutstyr.

I tillegg: Ta på gode fjellsko, ekstra varme klær og vannflaske, gjerne i en liten ryggsekk.

Vanskelighetsgrad: Moderat fottur opp til isbreen. Ingen erfaring med brevandring er påkrevd. Turen er ikke anbefalt hvis du har dårlig rygg. 

Priser fra kr 3490,00

Adresse

 • Postboks 316
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampspitsbergen.com

Kontakt

Telefon
+4779024600
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: brevandring
 • Reisepakke: aktiviteter
 • Sesong: Sommer
 • Utleie: båt
 • Varighet: 1 dag

Kapasitet/Priser:

Billetter
Billetter 01.07.2017-30.09.2017 fra kr 3490,00
Enheter:
10
Kapasitet:
10

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Eventyr på Svalbard - Basecamp Spitsbergen

3 dagers snøscootertur til Isfjord Radio og North Pole Camp.
Opplev storslått Arktisk natur på nært hold og bli med oss på en snøscooter ekspedisjon over Nordenskiöld Land. Turen starter fra Longyearbyen og man starter først å kjøre vestover ut til Isfjord Radio på Kapp Linné. På den andre dagen kjører vi østover, og forbi Longyearbyen ut til Nordpolen camp ved Tempelfjorden. Vi kjører mer enn 200 km på snøscooter i løpet av tre dager. Vi kjører over isbreer, fjell og frosne fjorder og besøker spennende historiske steder.

Opplev storslått Arktisk natur på nært hold og bli med oss på en snøscooter ekspedisjon over Nordenskiöld Land. Turen starter fra Longyearbyen og man starter først å kjøre vestover ut til Isfjord Radio på Kapp Linné. På den andre dagen kjører vi østover, og forbi Longyearbyen ut til Nordpolen camp ved Tempelfjorden. Vi kjører mer enn 200 km på snøscooter i løpet av tre dager. Vi kjører over isbreer, fjell og frosne fjorder og besøker spennende historiske steder. Du vil oppdage det vakre landskapet i blått og hvitt, og du kan oppleve stillheten og lyset som er vanskelig å finne andre steder i verden. Hvis du er heldig, kan du til og med få et glimt av "kongen av Arktis", isbjørnen! Kombinert med våre unike overnattinger, vil du oppleve en kvalitet og komfort man ikke forventer så langt inn i villmarken.

DAG 1: Klokken 10:00, vil guiden plukke deg opp på ditt hotell. Det blir satt av litt tid med deg og guiden, til å snakke om programmet, mulige ruter og nødvendig utstyr. Etter møtet vil vi gi deg varme uteklær, som overdresser og vintersko, deretter snøscooter. Det er tid for opplevelser i det Arktiske området! Etter en leksjon om hvordan man kjører snøscooter og sikkerhetsinstrukser, vil vi dra ut til villmarken og mot Kapp Linné og Isfjord Radio. Du vil nyte en ekspedisjonslunsj på veien omringet av arktisk stillhet og det enorme hvite landskapet. Avhengig av været og snøforhold, vil guiden velge dagsruten til Isfjord Radio. Før det blir kveld vil du ankomme Isfjord Radio, vår avsidesliggende boutique hotell og enden av Svalbard og land før Grønland. Her vil de ansette ta deg varmt imot på det luksuriøse hotellet og servere deg en deilig Arktisk inspirert middag. Hvis du orker, kan du prøve deg på arktisk spa som betyr en varm sauna og et bad i det Arktiske hav – som forsterker en ekte Polar opplevelse. Hvilken måte å avslutte en opplevelsesrik dag! Middag og overnatting i dobbeltrom på Isfjord Radio. 

DAG 2: Frokosten er server klokken 08:00. Etter en god frokost, er det tid for å komme seg ut i det vakre landskapet. Vår guide velger en dagsrute avhengig av vær og snøforhold. Er været bra, er det muligheter for å besøke den russiske gruvebyen, Barentsburg, som er et hjem for 300 mennesker. Opplev livet i et isolert arktisk by og se noen russiske bygninger. Her kan du virkelig føle gruvehistorien til Svalbard. Ruten vil gå via Longyearbyen og før kvelden vil vi være fremme ved Tempelfjorden, og til vår ekspedisjons camp; Nordpolen camp. Det er oppvarmede telt, med feltsenger og varme soveposer, vi vil tilbringe natten i samme type telt som de bruker på Nordpolen camp. Etter å ha funnet oss til rette, vil verten invitere deg til matteltet til en deilig middag. Varm opp fingrene rundt en kopp kaffe og omfavner det unike omgivelsene og den arktiske naturen rundt deg. Middag og overnatting i ekspedisjonscampen; Nordpolen Camp.

DAG 3: Frokosten er servert klokken 08:00. Etter en god frokost, er det tid for å komme seg ut i det vakre landskapet. I dag vil vi oppleve mer av naturen på Svalbard har å tilby. Vi vil kjøre over isbreer, passere snødekte fjell og fryste fjorder. Vi vil dra og se på den vakre blå Von Post is brefronten. Er du heldig kan du se en isbjørn jakte på isen. Du vil nyte en ekspedisjonslunsj på vei tilbake til Longyearbyen. Vi er tilbake i løpet av ettermiddagen.

PRIS: NOK 17,990 pr sjåfør/ NOK 12,990 pr passasjer

AVGANGER: 2.-4.3 / 16.-18.3. / 30.3-1.4. / 13.-15.4 / 27.-29.4.2017

MINIMUM: 4 personer / 3 snøscootere

ALDERSGRENSE: 18 år

MERK: Det kreves sertifikat til bil eller motorsykkel for å kjøre snøscooter. Du må vise sertifikat før turen starter. Denne turen passer ikke for de med ryggproblemer. Gravide kan ikke delta på noen scooterturer i regi av Basecamp Spitsbergen. Dersom du ikke følger disse råd, eller opplyser om helsetilstander, kan ikke Basecamp stilles til ansvar. 


Kombiner gjerne oppholdet ditt med overnatting på det unike «Fangstmannens hotell» Basecamp Hotel Longyearbyen

Priser fra kr 12990,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampexplorer.com

Kontakt

Telefon
79024600
Faks
+47 79024601
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: snøscooter, snøscootersafari
 • Sesong: Vinter
 • Varighet: 3 dager, flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Kapasitet/Priser:

Pris
Fører 02.03.2017-29.04.2017 fra kr 17990,00
Passasjer 02.03.2017-29.04.2017 fra kr 12990,00
Enheter:
8
Kapasitet:
8

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Isgrotting i isbreens indre-Hurtigruten Svalbard

Har du sett innsiden av en isbre? Bli med oss på en tur du sent vil glemme. Fra Longyearbyen reiser vi opp på Longyearbreen med beltevogn. Vel oppe på breen innerst i Lonyeardalen tar vi oss inn i en isgrotte, med hodelykt går vi innover smeltevannskanaler under isbreen. Fascinerende formasjoner av is og stein gir oss en opplevelse som tar pusten av de fleste.

Fra Longyearbyen reiser vi opp på Longyearbreen med beltevogn. Vel oppe på breen innerst i Longyeardalen tar vi oss inn i en isgrotte. Med hodelykt går vi innover smeltevannskanalen under isbreen. Fascinerende formasjoner av is og stein, og en opplevelse som tar pusten fra de fleste!

Praktiske opplysninger

Vi stiller med alt utstyr og erfarne guider. Du stiller med eventyrlyst, uteklær og solide fjellsko/vintersko.

Vær oppmerksom på at vi må krype noen steder. Sikkerheten er godt ivaretatt, og breen beveger seg ikke. Selv om det stort sett er luftige smeltevannskanaler, anbefaler vi ikke turen til personer som lider av klaustrofobi.

Varighet: Ca. 3 timer
Maks ant.: 12 personer
Pris: kr 795,- pr. person. Barn kr 395,-.
Nedre aldersgrense 8 år.

Turen passer ikke for personer med utpreget klaustrofobi eller bevegelsesbesvær. 

Inkluderer tur fra/til Longyearbyen med beltevogn, hjelm og hodelykt. Henting ved overnattingssted.

Priser fra kr 825,00

Adresse

 • Polarsenteret
 • 9170 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.hurtigrutensvalbard.com

Kontakt

Telefon
79 02 61 00
Faks
79 02 61 01
E-post
info@hurtigrutensvalbard.com

Bestilling

Navn
Ferie & Fritid
Telefon
79 02 61 00
Faks
79 02 61 01
E-post
info@spitsbergentravel.no

Fasiliteter

 • Aktiviteter: grotting, guiding
 • Aldersgrense: barn
 • Kredittkort: aksepterer kredittkort
 • Sesong: april, februar, mai, mars, Vinter
 • Språk: engelsk, norsk
 • Varighet: 3 timer

Tid

Periode Dag Tid Sted
01.01.2017-31.12.2017 Man-Søn 09:00-12:00

Kapasitet/Priser:

Pris
3 timer 21.01.2017-16.05.2017 fra kr 825,00 Barn u/15 år kr. 395,-
Enheter:
12
Kapasitet:
12

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Villmarkscamp 4 dg - Svalbard Wildlife Expeditions

Kajakktur langs brefront, brevandring, fottur og camp er noe av det som venter deg på denne Villmarkscampen. Velkommen!

4 dagers Villmarkscamp - Tid til å bli bedre kjent med Svalbardnaturen.

Vi mener at god tid i fred og ro er viktig for å sanse og fordøye Svalbardopplevelsen. Med fire dager til rådighet vil vi få tid til å bli bedre kjent med landskapet vi befinner oss i. På denne turen vil vi få to hele turdager, og anledning til både å ha en hel dag med brevandring og å gå en topptur på Svalbard. Fra høyden blir landskapet mektigere, og inntrykkene sterkere. Etter en ettermiddag med kajakk til brefronten, en hel dag på breen vil vi tredje dagen gå gjennom det frodige landskapet på vestsiden av Ymerbukta, og opp langs den majestetiske Värmlandsryggen. På vei tilbake til Longyearbyen legges turen innom det russiske samfunnet Barentsburg. Turen starter på tirsdag med retur fredag i juli – august.

Priser fra kr 8990,00

Adresse

 • Næringsbygget
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.wildlife.no

Kontakt

Telefon
+47 79 02 22 22
E-post
info@wildlife.no

Fasiliteter

 • Aktiviteter: brevandring, båtturer, fjellvandring, fotturer, gruppeutvikling, guidede turer, kajakkpadling
 • Aldersgrense: 16 år
 • Båter: kajakk
 • Kapasitet: antall personer
 • Kredittkort: aksepterer kredittkort
 • Land: Norge
 • Mat og drikke: norsk mat
 • Sesong: Sommer
 • Varighet: 4 dager, flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Tid

Periode Dag Tid Sted
30.06.2015-04.09.2015 Man-Søn -

Kapasitet/Priser:

Voksen
Billetter fra kr 8990,00
Enheter:
12
Kapasitet:
12

Se også

Les mer

Longyearbyen | Overnatting

Spitsbergen Hotel

Med moderne komfort i historiske omgivelser tilbyr Spitsbergen Hotel en særegen Svalbard-opplevelse. Her bor du på Haugen, med flott utsikt over Longyearbyen, opp mot Larsbreen og Longyearbreen. Hotellet ble oppført i 1947, men er både utvidet og modernisert de senere år.

Hotellet ble i sin tid bygd som messe for funksjonærene i Store Norske Spitsbergen Kulkompani, og var også selskapets offisielle representasjonssted. Både interiørmessig og arkitektonisk var det Longyearbyens flotteste bygg.

I peisestuen er du velkommen til nystekte vafler hver ettermiddag. Foran peisen kan du gjøre en historisk reise til Nansens og Amundsens tid, med spennende arktisk litteratur fra vårt bibliotek.

Våre gjester kan fritt benytte seg av vårt velutstyrte trimrom før de kobler av i vår velværeavdeling med sauna, solarium og massasjestol.

Vi har lokaler til både styremøter og større konferanser. Alle møterom har moderne AV-utstyr.

Alle våre gjester kan benytte seg av trådløst Internett gratis.

Funktionærmessen Restaurant har en fantastisk panoramautsikt over byen, Longyearbreen og Hiorthfjellet på andre siden av Adventfjorden.
Funktionærmessen Restaurant er inspirert av det franske kjøkken. Her finner du et nøye sammensatt utvalg av viner og retter, som frister både når det gjelder smak og utseende.

Det gamle polutsalget "Nordpolet" fra 1954 har vi pusset opp for vin- og champagnesmaking. I dette rommet, hvor gruvearbeidere og funksjonærer hentet sine tilmålte kvoter alkohol, kan du forhåndsbestille prøvesmaking av svært eksklusive dråper. Vårt champagnekart er innholdsrikt og omfatter en rekke produsenter, samt flere flasker av de riktig sjeldne.

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.hurtigrutensvalbard.com

Kontakt

E-post
info@hurtigrutensvalbard.com

Booking

Navn
Spitsbergen Hotel (Booking)
Telefon
+47 79026200
Faks
+47 79023451
E-post
hotel@spitsbergentravel.no

Fasiliteter

 • Aktiviteter: aktiviteter tilbys
 • Forretningstilbud: suvenirer
 • Generelle fasiliteter: badstue, bagasjerom, bar, frokost inkludert, gratis parkering, gratis wifi, Hjertestarter, peisestue, relaxavdeling, roomservice, solarium, treningsrom, Tv-stue
 • Handikap: handikapprom
 • Klassifisering: 4 stjerner
 • Kredittkort: aksepterer kredittkort
 • Mat og drikke: à la carte
 • Medlem i: Scandic Hotels
 • MICE Konferansefasiliteter: filmlerret, flippover, grupperom, mellom 101 og 150 personer, møtefasiliteter, møtefasiliteter totalkapasitet i m2, prosjektør, trådløst internett
 • Romfasiliteter: allergirom, ikke telefon på rommet, røykfrie rom, TV på rommet, wc og dusj/bad på rommet

Tid

Periode Dag Tid Sted
01.10.2014-04.12.2017 Man-Søn -

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Isblå padling - Basecamp Spitsbergen

4 dager med kajakkpadling på Nordenskiöld Lodge. Å padle mellom isflak, rett ved siden av den blå isbreen er noe man bør oppleve minst en gang i løpet av livet. Sel og hval er ikke uvanlige syn i denne fjorden.

DAG 1: Guiden henter dere kl. 08.00 og etter utdeling av utstyr, går turen med båt inn Billefjorden, og er vi heldige er det et yrende dyreliv på denne tiden av året. Etter hvert skimtes vår røffe og komfortable hytte mot den mektige Nordenskiöld breen i Adolfbukta, som skal være vårt hjem de neste 3 døgnene. Vi sjekker inn, og inntar lunsjen ute dersom det er forhold til det. Denne ettermiddagen og kvelden er satt av til utstyrs- og sikkerhetsgjennomgang og enkel padleteknikk i nærheten av hytta. Middagen inntas ved langbordet hvor historiene kan sitte løst.
Middag og overnatting i dobbeltrom på Nordenskiöld Lodge. 
Merk; Guiden møter opp kl 16.00 dagen før på hotellet og går igjennom dagene foran oss både med tanke på aktiviteter, sikkerhet og nødvendig utstyr 

DAG 2: Støle muskler varmes opp etter frokost, og vi finner frem utstyret og pakker i kajakken. Deretter tar vi med oss utstyr og lunsj til et besøk i Brucebyen på sørsiden av Adolfbukta ca. 5 km fra hytta. Kanskje en og annen nysgjerrig sel eller ærfugl dukker opp underveis. Vi går i land, og utforsker et av de mange kulturminner fra en svunnen tid. Her tar vi dagens lunsj, før vi padler tilbake eller videre langs kysten, før retur til hytta på ettermiddagen. 
Middag og overnatting i dobbeltrom på Nordenskiöld Lodge. 

DAG 3: Hyttefrokost når vi våkner. Vi pakker i kajakken, og tilbringer hele dagen ute på fjorden, med små strandhugg. Vi padler på nordsiden av Adolfbukta mot Rudmosepynten ca. 5 km. Her krysser vi Petuniabukta, og setter kursen for den russiske bosetningen Pyramiden. Etter en rundtur i denne eksotiske, men forlatte byen padler vi i retur til hytta. Dagen avsluttes med middag, og kanskje noen vil ta seg et isbad foran breen kombinert med badstue, mens andre vil krype i køya?
Middag og overnatting i dobbeltrom på Nordenskiöld Lodge. 

DAG 4: Denne dagen passer det med en isblå padletur foran breen, hvor fokus er is, fugler og gode motiver. Lunsj spises på hytta, før båten henter oss for transport tilbake til sivilisasjonen på ettermiddagen. 

PRIS: NOK 14.600 per person

AVGANGER: På forespørsel

MINIMUM & ALDERSGRENSE: 4 personer & 15 år

INKLUDERT: Prisen inkluderer overnatting, måltider og aktiviteter i henhold til program

IKKE INKLUDERT: Flybilletter, klima-investering Kr. 250, flybuss, drikke til måltider, aktiviteter og overnatting utover beskrevet i program.

MERK: Deltagerne må være i normal fysisk form. Med dette menes at du må være i stand til å gå ca 5-10 km i ulendt terreng med lett oppakning. Turen er ikke anbefalt om du har ryggproblemer. Vi transporteres i åpne båter og alle deltagerne vil bli utstyrt med overlevingsdrakter, varm lue og snøbriller. Basecamp Spitsbergen stiller med doble kajakker, årer, tørrdrakter, skjørt, padlesko- og hansker. 

Priser fra kr 14600,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampspitsbergen.com

Kontakt

Telefon
79024600
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer, kajakkpadling, padling
 • Sesong: Sommer
 • Varighet: 4 dager, flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Kapasitet/Priser:

Pr.person
Pr. person 15.06.2017-31.08.2017 fra kr 14600,00
Enheter:
10
Kapasitet:
10

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Kveldstur til Barentsburg med tradisjonell russisk middag- småe grupper garantert - Spitzbergen Adventures

Herlig kveldstur til Barentsburg inkludert tradisjonell russisk middag. Vi garanterer småe grupper med maks. 6 scootere. Bli med og kos deg med god mat og midnatsol mens du nyter naturen rundt deg.

Bli med til våre russiske naboer i Barentsburg og kryss snødekkete fjell og daler. Denne turen fører oss langs kysten, over breer, forbi fangsthytter og åpne lange daler. Vi inntar en god og varm russisk middag i Barentsburg innendørs og nyter tradisjonell russisk mat. Om vær og føreforhold tillatter det velger vi en annen rute tilbake.

Denne turen er forholdsvis enkelt å kjøre og er ca 60km en vei og vi har garanti på at det er maks 6 scootere per tur.  
Selvfølgelig blir det også henting og levering til/fra overnattingstedet og turen passer for alle.

Priser fra kr 1290,00

Adresse

 • PB89
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.spitzbergen-adventures.com

Kontakt

Telefon
48061091
Mobil
48061091
E-post
info@spitzbergen-adventures.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guiding, scooterturer, snøscooter, snøscootersafari, sopplukking
 • Aldersgrense: 12 år
 • Kredittkort: Accept Card, aksepterer kredittkort
 • Mat og drikke: middag
 • Sesong: Vinter
 • Språk: engelsk, norsk, svensk, tysk
 • Varighet: 1 dag, 6 timer

Tid

Periode Dag Tid Sted
07.03.2016-15.05.2016 Mandag, Søndag 18:00-00:00

Kapasitet/Priser:

Pris
Billetter 07.03.2016-15.05.2016 fra kr 1290,00

Les mer

Longyearbyen | Attraksjoner

Bryggeribesøk

Bryggeribesøk & ølsmaking
På denne visningen får du høre om hvordan Svalbard Bryggeri ble en realitet og hvordan tidligere gruvearbeider og flyger Robert Johansen fikk ideen til et eget bryggeri på Svalbard. Du får sett bryggeriet, kunnskap om bryggeriprosessen og bli med på smaking av fem sorter øl som er brygget på vann som inneholder 2000 år gammelt arktisk brevann fra Bogerbreen.

Svalbard Bryggeri ble etablert i 2011 og tappet sine første øl i august 2015. Seks års arbeid med å endre loven fra 1928, som forbød tilvirkning av alkohol på Svalbard, ble kronet med hell. Robert Johansen sin lange fartstid på Svalbard og hans kjærlighet til øya har vært drivkraft for etablering av bryggeri på 78 grader nord. Ønsker du en litt annerledes opplevelse? Da anbefaler vi et besøk på Svalbard Bryggeri. Smak på lokalt tilvirket øl som inneholder 2000 år gammelt brevann fra Bogerbreen på Svalbard

Priser fra kr 0,00

Adresse

 • Sjøområdet
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://svalbardbryggeri.com/

Kontakt

Telefon
+4748020630
Mobil
+4790286205
E-post
post@svalbardbryggeri.no

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer, guiding, ølsmaking
 • Aldersgrense: 18 år
 • Arrangementstyper: rundvisning
 • Atmosfære: avslappet
 • Kredittkort: Accept Card
 • Mat og drikke: bryggeri, Skandinavisk
 • Sesong: Hele året
 • Skjenkerettigheter: øl
 • Språk: engelsk, norsk, svensk
 • Varighet: 1 time

Tid

Periode Dag Tid Sted
01.01.2017-31.01.2017 Lørdag 19:00-20:30 Svalbard Bryggeri
Periode Dag Tid Sted
01.02.2017-31.05.2017 Mandag, Onsdag, Lørdag 18:00-19:30 Svalbard Bryggeri

Kapasitet/Priser:

Pr.person
Forsalg fra kr 0,00 Minimum 4 personer
Kapasitet:
30

Diverse

Kapasitet:
30

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Arktisk Magi - Basecamp Spitsbergen

3-dagers Sommereventyr til Isfjord Radio.
På denne turen får du nyte den arktiske naturen på kloss hold, når vi tar deg med på sommereventyr til vakre Isfjord Radio på Kapp Linné. Vi kjører med åpen båt, en tur som gir nok tid til å nyte den fantastiske Isfjorden med sine fuglefjell og dyreliv. Langt borte fra sivilisasjonen i Longyearbyen, finner du historie, biologisk mangfold og geologiske forhold som gjør Isfjorden Radio til et enestående sted å besøke. Den tidligere radiostasjonen er plassert helt ytterst i Isjforden, omkranset av majestetiske fjell som ruver over arktiske hav. Her finner du kvalitet og komfort som er overraskende helt nord på kloden. 

Opplev storslått Arktis natur og dyreliv på nært hold og bli med oss på sommereventyr til vakre Isfjord Radio på Kapp Linne. Vi legger ut fra Longyearbyen med båt, underveis vil vi få tid til å nyte den fantastiske fjorden, fuglefjellene og det yrende dyrelivet. 
Fjernt fra sivilisasjonen i Longyearbyen vil du oppleve historie, biologisk mangfold og geologiske forhold som gjør Isfjord Radio et fascinerende sted å besøke. Med den tidligere radiostasjon beliggenhet, omkranset av majestetisk natur og med utsikt over det Arktiske storhavet vil du oppleve en kvalitet og komfort som man ikke forventer så langt ut i villmarken.


DAG 1: Kl 17:00 henter guiden på ditt hotell og gir en liten briefing om turprogram, bekledning og utstyr. Transport til kai hvor vår polarcirkel båt står klar for båtsafari til Isfjord Radio. Underveis får vi tid til å nyte den vakre Isfjorden og det yrende dyrelivet. Vi sjekker inn på stasjonen og etter på tar vi en tur ut og får lære mer om fuglelivet ved stasjonen. I løpet av kvelden serverer vertskapet 3-retters middag 

DAG 2: For de aller tøffeste utfordrer vi til et morgenbad i havet! Etter frokost er det oppmøte for båtsafari. Turen går østover langs kysten før vi krysser Isfjorden ved Kapp Starostin og legger kursen mot det mektige Alkehornet med tusenvis av hekkende fugler. I Trygghamna blir det ilandstigning og ekspedisjonslunsj i fjæra. Etter lunsj fortsetter vi turen mot den storslåtte Esmarkbréen i Ymerbukta. Er vi heldige, ser vi kanskje hval, sel eller Kongen av Arktis, isbjørnen! Tilbake på stasjonen avrundes kvelden med en 3- retter middag.  

DAG 3: Frokost og ny dag med opplevelser. Etter frokost pakker vi sekken og tar plass i polarcirkelen igjen. Vi kjører inn Grønfjorden og legger til kai i den russiske bosetningen Barentsburg. Barentsburg er en gruveby med ca 350 innbyggere og er et fascinerende sted å besøke. Vi går i land og går en runde i byen og får servert en lett lunsj.  Etter lunsj setter vi kursen tilbake mot Longyearbyen og gjør flere interessante stopp underveis. På ettermiddagen legger vi til kai i Longyearbyen igjen.


AVGANGER: Hver mandag & fredag 1.6. til 30.09 2017

MINIMUM & ALDERSGRENSE: 4 personer & 6 år. Barnepris inntil 12 år 

INKLUDERT: Prisen inkluderer overnatting, måltider og aktiviteter i henhold til program 

TILLEGG: Flybilletter, klima-investering Kr. 250, flybuss, enkeltrom på Isfjord Radio, drikke til måltider, aktiviteter og overnatting utover beskrevet i program.

MERK: Turen anbefales ikke for personer med ryggproblemer

Priser fra kr 4990,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampexplorer.com

Kontakt

Telefon
79024600
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Booking

Navn
Magic of the Arctic - Basecamp Spitsbergen (Booking)
Telefon
79024600
Faks
79024601
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: båtturer
 • Klassifisering: Miljøfyrtårn
 • Reisepakke: aktiviteter
 • Sesong: Sommer
 • Utleie: båt
 • Varighet: flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Kapasitet/Priser:

Barn 6-11 år
Pr. person 01.06.2017-30.09.2017 fra kr 4990,00

Voksen
Pr. person 01.06.2017-30.09.2017 fra kr 9990,00

Se også

Les mer

Longyearbyen | Overnatting

Basecamp Hotel

Velkommen til det mest unike hotellet i Longyearbyen, bygget etter den tradisjonelle fangstmannsstilen med drivved, selskinn og skifer.

Beliggende i hjertet av Longyearbyen, like ved restauranter, puber, bank og butikker finner du Basecamp Hotel. Dette er garantert Longyearbyens mest unike hotell; innredet i tradisjonell fangstmannsstil med drivtømmer, selskinn og skifer. Tross den rustikke stilen er standarden er høy. Hotellet har komfortable senger og varme bad på alle rommene. Hos oss vil du oppleve lun atmosfære og personlig service!

Basecamp Hotel har 16 rom med plass til over 40 personer. Hvert rom er dekorert med drivved, selskinn og skifer, for å gi en følelse av fangstmannsliv. Her er ingen rom like, så det er bare å plukke seg ut en favoritt. Alle rommene våre har komfortable senger, eget bad med dusj og gratis wifi.

Våre dobbeltrom har enten to enkeltsenger, eller en dobbeltseng. I trippelrommene finner du køyeseng - i ekte fangstmanns ånd. Dobbeltsenger må bestilles dersom det er ønskelig. Hotellet har to suiter, her er det separate soverom, loungeområde og bad. Alle rommene tilbyr nydelig utsikt over byen mot fjellene som omgir dalen rundt Longyearbyen.

For at følelsen av Fangstmannslivet skal være autentisk, er det ikke tv på rommene. Men du må mer enn gjerne låne noen bøker fra vår lobby og nyte den arktiske stemningen på rommet ditt. Om du allikevel fortsatt skulle være høy på adrenalin etter dagens utflukter, kan du alltids klatre opp på «Konjakkloftet», der er en stor flatskjerm gjestene gjerne må benytte seg av.


PRIS 2016 (NOK) 
                          1.10-31.12
Enkelt rom              1 150
Dobbel rom             1 750
Trippelt rom            2 100
Suite                      2 600

PRIS 2017 (NOK) 
                          1.1-14.2      15.2-14.5      15.5-31.9      1.10-31.12
Enkelt rom             1 150           2 500             1 790           1 200
Dobbel rom            1 750           2 990             2 290           1 790
Trippelt rom           2 100           3 600             2 790           2 100
Suite                     2 600           3 780             3 540           2 600

Priser fra kr 1150,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampexplorer.com

Kontakt

Telefon
+47 79 02 46 00
Faks
+47 79024601
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Booking

Navn
Basecamp Hotel (Booking)
Telefon
79024600
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: båtturer, fjellvandring, guidede turer, hundespannkjøring, snøscootersafari
 • Annen overnatting: rom inkl. frokost
 • Generelle fasiliteter: bar, Røyking ikke tillatt, trådløst internett
 • Klassifisering: Miljøfyrtårn
 • Kredittkort: aksepterer kredittkort
 • MICE Konferansefasiliteter: møtefasiliteter
 • Romfasiliteter: familierom

Kapasitet/Priser:

Pris
Enkeltrom m/frokost 01.10.2016-01.02.2018 fra kr 1150,00
Dobbeltrom m/frokost 01.10.2016-01.02.2018 fra kr 1750,00
Trippelrom 01.10.2016-01.02.2018 fra kr 2100,00
Familierom 01.10.2016-01.02.2018 fra kr 2600,00 Suite >4 personer

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Fjellrangling - Basecamp Spitsbergen

Dette er turen for de som ønsker en litt annerledes turopplevelse i det vakre landskapet på Svalbard. Bli med vår erfarne guide på en dagstur opp i fjellene rundt Longyearbyen.

Bli med på fottur til fjells med lokalkjent guide. Turen starter ved Taubanestasjonen og går oppover til vi
når toppen av Platåfjellet. Her har vi fantastisk utsikt over Longyearbyen og Isfjorden, og fugler hekker i
fjellsiden tidlig på sommeren. Er vi heldige ser vi polarrev på jakt også. Vi følger fjellet bortover, hvor
terrenget er flatt. Her er det mye historie og kontrasten mellom de gamle sendingene fra kortbølge til
dagens satelittstasjon er store. I tillegg var det her det var isbjørnangrep i 1995, og minnesmerket står
her. Vi gjør en lengre stopp med varm drikke og snack, ta gjerne med niste om du vil. Etterhvert når vi
dalen hvor vi går ned igjen, passerer Longyearbreen og gamle gruveinnganger på veien tilbake til
Longyearbyen og ditt hotell.

God tur og husk kamera!
PRIS: NOK 990 per person 

AVGANGER: alle dager unntatt lørdag fra Juni til September 

MINIMUM & ALDERSGRENSE: 4 personer & 12 år 

VARIGHET: Ca 5 timer 

INKLUDERT: Varm drikke og kjeks, guide med sikkerhets ustyr

ANBEFALT UTSTYR: Det er anbefalt å ta med en dagssekk med extre klær og en flaske med kald drikke. Ta gjerne med en lunsj pakke.

MERK: Moderat. Passer for de med normal fysisk form. Denne turen passer ikke om du har begrenset mobillitet. 

Priser fra kr 990,00

Adresse

 • Postboks 316
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampexplorer.com

Kontakt

Telefon
79024600
Faks
79024601
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: fotturer, guidede turer
 • Sesong: Sommer
 • Varighet: 1 dag, 4 timer

Kapasitet/Priser:

Pr.person
Billetter fra kr 990,00
Kapasitet:
10

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Historisk cruise Spitsbergen

Interessert i historie? Bli med oss!

Få med deg hele historien til Svalbard på fire opplevelsesfylte dager. 

 

Vi tar deg med til plasser hvor vi kan oppleve og ta del i de ulike historiske periodene på Svalbard. Gruvehistorie, fangsthistorie, kampen om Nordpolen iblandet et hektisk dyreliv i magisk landskap

Spitsbergen express har sengeplass til 6 personer og har alle fasiliteter som trengs. 

Minimum 3 gjester. Sommer

Har du spørsmål, ta kontakt
post@spitsbergenguideservice.no

 

Priser fra kr 24900,00

Adresse

 • PB 281
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.spitsbergenguideservice.no

Kontakt

Telefon
0047 94170070
Mobil
0047 94170070
E-post
post@spitsbergenguideservice.no

Fasiliteter

 • Aktiviteter: båtturer, fotturer, guidede turer, historisk vandring
 • Aldersgrense: 12 år
 • Atmosfære: eksklusiv
 • Kapasitet: antall senger
 • Sesong: Sommer
 • Varighet: 3 netter, 4 dager, flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Tid

Periode Dag Tid Sted
22.07.2017-25.07.2017 Mandag, Tirsdag, Lørdag, Søndag - Historisk Cruise
Periode Dag Tid Sted
09.08.2017-12.08.2017 Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag - Historisk tur

Kapasitet/Priser:

Billetter
Pr. person fra kr 24900,00 Minimum 2 deltagere, max 6 deltagere
Enheter:
6
Kapasitet:
6

Diverse

Kapasitet:
6
Bygd
2009

Se også

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Svalbard på tvers - Basecamp Spitsbergen

Følj med på en 8-dagers skitur fra Østkysten av Spitsbergen -isbjørnens rike, til Isfjord Radio, Spitsbergens siste utpost før Grønland.

Å krysse Svalbard, er for mange den ultimate måten å oppleve stedets episke natur på. Man får og lære å ferdes som ekte polfarere. Med islagte fjorder, snøkledde fjell og et rikt dyreliv, er dette en eventyrlig reise som bør stå på alle skielskeres «bucket list». 

DAG 1: Oppmøte på Basecamp Hotell klokken 8:30 for en siste brief, før vi kjører mot Østkysten på snøscooter. Startpunktet for turen er nær Agardhbukta. Scooterne blir fraktet tilbake til Longyearbyen og guidene våre avgjør nå om været tillater at vi begynner å gå på ski allerede nå, eller om vi må slå opp camp for natten. Da blir det i tilfelle en kveld der vi etablerer camp-livet og holder utkikk etter isbjørn.
MERK: kvelden før møter dere opp med guiden i resepsjonen på Basecamp Hotell kl. 16:00, for å gå igjennom programmet og utstyret.  

DAG 2: Etter en spennende natt, hvor du kanskje for første gang har vært isbjørnvakt? – legger vi ut på ski. Dette er dagen vi tar sikte på å bestige den første breen på turen. Breen har en «snill» stigning, så det er en myk start på ekspedisjonen. Vær allikevel obs på farlige sprekker. Undervegs spiser vi den daglige ekspedisjons – lunsjen, og målet er å sette opp camp to, i Kjellstrømdalen. 

DAG 3-6: Målet er å gå 2 mil på ski hver dag, og å sette opp camp hver kveld. Alle må bidra med de praktiske gjøremålene, som å smelte snø, lage mat, sette opp telt og grave latriner. Det er guiden som bestemmer ruten etter vær, vind og snøforhold. Til slutt når vi målet vårt, utposten Isjford Radio.

DAG 7: Dette er dagen vi ser reisens mål for første gang; Isfjord Radio dukker opp i horisonten. Et etterlengtet syn etter syv dager på ski. Vi går mot målet langs kysten hvor vi, hvis vi er heldige, får selskap av hvalross. Når vi ankommer Isfjord Radio blir ønsket varmt velkommen, polfarerne har nådd målet! De hyggelige omgivelsene på hotellet er unike -og føles eksepsjonelt luksuriøst etter en uke i telt. Etter en varm dusj er det tid for en nydelig middag etterfulgt av en god natts søvn i en myk og varm seng. Overnatting i dobbeltrom på Isfjord Radio, inkluderer en treretters middag og frokost.

DAG 8: Vi våkner på Isfjord Radio hvor vi spiser frokost før vi blir hentet av vårt transporteam som frakter oss tilbake til Longyearbyen og sivilisasjonen på ettermiddagen. Middag skjer på eget initiativ, men finn gjerne sammen, for dette er en flott anledning til å dele inntrykk og minner fra turen. 

PRIS: NOK 25.900

AVGANGSDATO: 23-30.3 / 8-15.4 / 25.4- 2.5 2017 

ANTALL & ALDERSGRENSE: Minimum 4 personer, maksimum 12 personer & 18 år

INKLUDERT: Turopplegg, overnatting og måltider i henhold til programmet.
Transport til og fra overnattingssted i Longyearbyen.
Klær og utstyr: Telt, Primus og drivstoff, kjøkkenutstyr, nødutstyr, Fjellpulken eller Paris ekspedisjon slede.
Redningsgaranti for Svalbard.

IKKE INKLUDERT: Fly til / fra Svalbard, transfer flyplass, drikkevarer, enkeltromstillegg, overnatting I Longyearbyen, Co2 investering nok 250,- forsikring av snøscooteren nok 175,- pr dag. 

MERK: Turen er krevende og deltakerne må ha erfaring fra skiturer og vinterovernatting ute i høyfjellet. Hver deltager må trekke sin egen pulk, vekt 40-50 kg inkl. fellesutstyr. Værforhold endrer seg raskt på Svalbard. Vekslende værfenomener som sterk vind, snøstorm, tykk tåke, bresprekker og mangel på snø og is er noe vi må forholde oss til. På bakgrunn av det kan planlagt rute, transportmiddel og turopplegg endres, og det kan bety at vi ikke kommer til planlagt destinasjon. Det kan også bety at det blir et alternativt overnattingssted enn i opprinnelig program. 

Som en del i Basecamp Explorer Spitsbergens mål om å være klimanøytrale, er det en ekstra klimaavgift på 250 kr pr gjest. Disse pengene går uavkortet til Basecamps skogprosjekt i Masai Mara, Kenya. Trærne som plantes bidrar til CO2 og er med på å redusere forurensningene assosiert med våre aktiviteter -og din reise. For mer informasjon, sjekk ut: basecampexplorer.com/stories/do-good.

Kombiner gjerne oppholdet ditt med overnatting på det unike «Fangstmannens hotell» Basecamp Hotel Longyearbyen.

Priser fra kr 25900,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampspitsbergen.com

Kontakt

Telefon
79024600
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Camping og hytte: vintercamp
 • Sesong: Vinter
 • Varighet: flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon, ski

Kapasitet/Priser:

Pris
Pr. person 23.03.2017-02.05.2017 fra kr 25900,00 Fra 18 år
Kapasitet:
12

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Ytterst i Vest - Basecamp Spitsbergen

En 3 dagers reise som balsam for sjelen, med storslått arktisk natur og stillhet. Turen går til vårt boutique hotel, ytterst i verden, ytterst i vest. Krydre din reise med en polarinspirert meny fra et av øyas beste kjøkken.

Bli med på et eventyr og opplev hotellet ytterst i verden, ytterst i vest. En reise som balsam for sjelen, med storslått arktisk natur og stillheten. Krydre din reise med en polarinspirert meny fra et av øyas beste kjøkken.

DAG 1: Guiden møter dere kl 10 for en kort briefing om bekledning, snøscooterkjøring og de neste dagers program. Vi setter kurs vestover til Isfjord Radio ut i det blå vinterlandskapet. Det stummende mørket er gått over i fantastiske blåtoner som bringer med seg et løfte om at sola snart er tilbake. Vi gjør flere interessante stopp underveis og nyter også ekspedisjonslunsj i disse vakre omgivelsene. Vertskapet ønsker velkommen til Isfjord Radio på ettermiddagen, hvor det er mulighet for sauna eller avslapning før middag. Kokken inviterer til en smakfull 3-retters middag på kvelden.

DAG 2: Etter en deilig frokost benytter vi dagen på snøscootersafari og utforsker området rundt Kapp Linne. Det snøkledde landskapet bader i blått og hvitt, nesten som et maleri. Avhengig av vær og føre kjører vi langs kysten sørover mot den flotte Fritjofbreen. Er vi heldige får vi se selveste Kongen av Arktisk ute på havisen. Ekspedisjonslunsj nytes i det fri. Vi returnerer til stasjonen på ettermiddagen, hvor varm badstue venter for de som har lyst. 3-retters middag serveres på kvelden.

DAG 3: Frokost serveres fra kl 8. Etter en solid frokost er det igjen på tide å sjekke ut, for å dra ut på tur i den vakre Svalbard naturen. Avhengig av vær og føre er et mulig stopp i dag den russiske gruvebyen Barentsburg. Vi kjører over breer, fjell og fjordis, milevis fra sivilisasjonen i et landskap i blå nyanser. Ekspedisjonslunsj serveres i felt. I løpet av ettermiddagen ankommer vi Longyearbyen igjen.

PRIS: NOK 16,990,- pr sjåfør/ NOK 11,490,- pr passasjer

AVGANGER: 8.3-10.3 / 22.3-24.3. / 14.4-16.4. & 28.4-30.4.2017

MINIMUM & ALDERSGRENSE: 4 personer/3 snøscootere & 15 år

INKLUDERT: Turopplegg, overnatting og måltider i henhold til programmet. Transport til og fra overnattingssted i Longyearbyen. Snøscooterdress, scootersko, scootervotter, hjelm og balaklava. Snøscooter og scooterbensin. Redningsgaranti for Svalbard.

IKKE INKLUDERT: fly til / fra Svalbard, transfer flyplass, drikkevarer, enkeltromstillegg, overnatting I Longyearbyen, Co2 investering nok 250,- forsikring av snøscooteren nok 175,- pr dag.

MERK: Det kreves sertifikat til bil eller motorsykkel for å kjøre snøscooter. Du må vise sertifikat før turen starter.
Denne turen passer ikke for de med ryggproblemer. Gravide kan ikke delta på noen hundeturer i regi av Basecamp Spitsbergen. Dersom du ikke følger disse råd, eller opplyser om helsetilstander, kan ikke Basecamp stilles til ansvar.
Værforhold endrer seg raskt på Svalbard. Vekslende værfenomener som sterk vind, snøstorm, tykk tåke, bresprekker og mangel på snø og is er noe vi må forholde oss til. På bakgrunn av det kan planlagt rute, transportmiddel og turopplegg endres, og det kan bety at vi ikke kommer til planlagt destinasjon. Det kan også bety at det blir et alternativt overnattingssted enn i opprinnelig program.

Kombiner gjerne oppholdet ditt med overnatting på det unike «Fangstmannens hotell» Basecamp Hotel Longyearbyen

Priser fra kr 11490,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampexplorer.com

Kontakt

Telefon
79024600
Faks
+47 79024601
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer, snøscooter, snøscootersafari
 • Sesong: Vinter
 • Varighet: 3 dager, flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Kapasitet/Priser:

Pr.person
Passasjer 08.03.2017-28.04.2017 fra kr 11490,00
Fører 08.03.2017-28.04.2017 fra kr 16990,00

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

I isbjørnens rike - Basecamp Spitsbergen

3 dagers snøscootertur til Nordenskiöld Lodge og North Pole Camp. Dette er et eventyr nord for normalen, der du vil oppleve det arktiske rundt deg. Følg fotsporene av en isbjørn, sov i en Nordpolen camp som en moderne oppdagelsesreisende og sovne til lyden av isbreen kalver.

Bli med oss på 3-dagers tur til Basecamp Nordensköld – verdens nordligste hytte for kommersielle turer på Svalbard og Nordpolen Camp på vår ekspedisjons camp med komfort!

DAG 1: Vår guide vil plukke deg opp fra ditt hotell klokken 10:00. Det vil være en kort brifing om vinterklær, snøscooter og programmet for de neste dagene. Avhengig av været og snøforholdet, vil guide velge beste rute for dere. Du vil kjører gjennom uberørt natur, gjøre mange interessante stopp på veien og nyte en ekspedisjons lunsj på veien. I Tempelfjorden vil vi stoppe ved Von Post breen. Etter å ha kjørt gjennom daler og over isbreer vil vi komme frem til Billefjorden og til vår Nordenskiöld hytte, ved foten av den flotte Nordenkiöld breen. Her, gjemt mellom bre morenen, vil vi ha base for vår opplevelser, akkurat som jegere og eventyrere fra fortiden. Den moderne hytta gir oss al komforten vi trenger, men fortsatt med en arktisk stil. Ha en perfekt utsikt fra hyttevinduet, til den fantastiske breen. Det vil ta pusten fra deg! En smakfull ekspedisjons middag og varm sauna vi toppe din eventyrlig dag. Nå kan du nyte en fantastisk landskap rundt oss.

DAG 2: Etter en god frokost er det tid for å pakke sakene og starte våre snøscootere for en ny eventyrlig dag på Svalbard. Hvis været og isforholdene er gode, vil vi dra ut til den forlatte russiske gruvebyen Pyramiden. Byen ble forlatt for mer enn ti år siden, i 1998. Det er fantastisk følelse å gå igjennom en forlatt by, hvor rustne lekeplasser og støvende pianoer venter fortsatt for beboerne å komme tilbake. I gamle dager, før byen ble evakuert, hadde de barnehager, skoler og verdens nordligste svømmehall. Vi vil spise ekspedisjons lunsj på veien, før vi kommer fram til Tempelfjorden. I løpet av ettermiddagen vil vi ankomme vår ekspedisjons camp. I oppvarmede telt med feltsenger og varme soveposer, vil vi tilbringe natten i telt som det blir brukt på Nordpolen camp i dag. Etter vi har kommet oss til rette vil verten invitere deg til matteltet for en deilig middag.

DAG 3: Våkne opp tidlig og høre på lydene fra utsiden. Hvilken arktisk følelse. Frokost er servert før din siste dag i isbjørnens rike på vei tilbake til sivilisasjonen. Vår guide velger dagens rute i forhold til været og snøforhold. Opplev det arktiske landskapet og det enorme rundt deg. På vår lunsjstopp, vil du virkelig føle den arktiske stillheten rundt deg. Før kvelden, vil vi være tilbake til Longyearbyen.

PRIS: nok 21,900,- per kjører / nok 14,900,- per passasjer

AVREISE: 9-11.3 / 23-25.3. / 6-8.4. / 20-22.4.2017

MINIMUM: 4 personer

ALDERSGRENSE: 18 år

INDIVIDER & GRUPPER: Hvis ikke avreisedagene passer for din reiseplan, kan vi organisere en privat gruppe for deg og din medpassasjer med ekstra supplement for ekstra guide. 

INKLUDERT: Turopplegg, overnatting og måltider i henhold til programmet.
Transport til og fra overnattingssted i Longyearbyen.
Klær og utstyr: Snøscooterdress, scootersko, scootervotter, hjelm og balaklava. Snøscooter og scooterbensin.
Redningsgaranti for Svalbard.

MERK: Det kreves sertifikat til bil eller motorsykkel for å kjøre snøscooter. Du må vise sertifikat før turen starter.
Denne turen passer ikke for de med ryggproblemer. Gravide kan ikke delta på noen snøscooter i regi av Basecamp Spitsbergen. Dersom du ikke følger disse råd, eller opplyser om helsetilstander, kan ikke Basecamp stilles til ansvar. 
Værforhold endrer seg raskt på Svalbard. Vekslende værfenomener som sterk vind, snøstorm, tykk tåke, bresprekker og mangel på snø og is er noe vi må forholde oss til. På bakgrunn av det kan planlagt rute, transportmiddel og turopplegg endres, og det kan bety at vi ikke kommer til planlagt destinasjon. Det kan også bety at det blir et alternativt overnattingssted enn i opprinnelig program.


Kombiner gjerne oppholdet ditt med overnatting på det unike «Fangstmannens hotell» Basecamp Hotel Longyearbyen

Priser fra kr 11490,00

Adresse

 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.basecampexplorer.com

Kontakt

Telefon
79024600
Faks
+47 79024601
E-post
hotel@basecampexplorer.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: guidede turer, snøscooter
 • Sesong: Vinter
 • Varighet: 3 dager, flere dager
 • Vintersport: ekspedisjon

Kapasitet/Priser:

Pris
Passasjer 09.03.2017-22.04.2017 fra kr 11490,00
Fører 09.03.2017-22.04.2017 fra kr 16900,00
Enheter:
8
Kapasitet:
8

Les mer

Longyearbyen | Aktiviteter

Snøscooter tur til Barentsburg- småe grupper garantert - Spitzbergen Adventures

Bli med til våre russiske naboer i Barentsburg og kryss snødekkete fjell og daler. Vi garanterer at det ikke er mer enn 6 snøscootere noe som gir deg som Gjest ektra god oppfølging og tid. Barentsburg er et utrolig interessant sted med mye historie og spesiell arkitektur. Veien dit gir oss flotte naturopplevelser og fine bilde motiver.

Bli med til våre russiske naboer i Barentsburg og kryss snødekkete fjell og daler. Denne turen fører oss langs kysten, over breer, forbi fangsthytter og åpne lange daler. Vi inntar en god og varm russisk lunsj i Barentsburg innendørs og avslutter med en guidet tur gjennom byen. Om vær og føreforhold tillatter det velger vi en annen rute tilbake.

Denne turen er forholdsvis enkelt å kjøre og er ca 60km en vei. Underveis vil det også bli servert varmt drikke. Selvfølgelig blir det også henting og levering til/fra overnattingstedet.

Priser fra kr 1550,00

Adresse

 • PB 489
 • 9171 Longyearbyen
 • Spitsbergen

Web

http://www.spitzbergen-adventures.com

Kontakt

Telefon
48061091
Mobil
48061091
E-post
info@spitzbergen-adventures.com

Fasiliteter

 • Aktiviteter: snøscooter, snøscootersafari
 • Aldersgrense: 12 år
 • Kredittkort: Accept Card
 • Mat og drikke: lunch
 • Sertifikater: sertifikat kreves
 • Språk: engelsk, norsk, portugisisk, spansk, tysk
 • Varighet: 1 dag

Tid

Periode Dag Tid Sted
07.02.2018-20.05.2018 Onsdag, Søndag 08:30-18:30

Kapasitet/Priser:

Billetter
Billetter 08.02.2017-21.05.2017 fra kr 1550,00

Diverse

Kapasitet:
9171

Les mer