Nyansettelser i markeds- og kommunikasjonsavdelingen i Visit Svalbard

Vi er glade for å kunne informere om at fra 1.3.2020 er både Anja Nordvålen og Håkon Daae Brensholm fast ansatte i Visit Svalbard. Markeds- og kommunikasjonsavdelingen består da av tre faste ansatte: Linn Cecilie Blekkerud, Håkon Daae Brensholm og Anja Nordvålen. 

Håkon Daae Brensholm er ansatt som salg- og markedskoordinator, og vil ha hovedfokuset sitt på booking/produkt på web, og vil være prosjektleder for salgsapparatet på cruisekaia. Han vil også jobbe med statistikk og analyse, og utvikling av systemer.

Anja Nordvålen er ansatt som markedskoordinator med fokus på innholdsproduksjon til nettsider og sosiale medier. Hun er ansvarlig for bildebanken, fotografbesøk, utforming av annonser, Reiseguiden, bykartet og vil avlaste markeds- og kommunikasjonsansvarlig med presse og diverse markedsarbeid.

Linn Cecilie Blekkerud fortsetter som markeds- og kommunikasjonsansvarlig, og som ansvarlig for avdelingen. I fremtiden vil Linn komme til å jobbe enda tettere på kommunikasjon rundt ikke-kommersielle prosjekter sammen med Trine Krystad.
For øvrig har Linn ansvar for presse, workshoper, sponsorater, redaktør for websidene og øvrig markeds- og kommunikasjonsarbeid.

Vi er svært glade for disse to faste ansettelsene som vi bidra til en forsterkning av ressursene og kompetansen totalt i Visit Svalbard.  Vi skal fortsatt jobbe integrert og ha et helhetlig fokus i alt vi gjør. En styrking av markeds- og kommunikasjonsavdelingen vil bidra til en forsterkning av samfunnsansvaret, de ikke-kommersielle oppgavene og lokalsamfunnsutviklingen Visit Svalbard er involvert i.

Dersom dere lurer på noe vedrørende den nye markeds- og kommunikasjonsavdelingen i Visit Svalbard er det bare å spørre! Vi gleder oss til å jobbe videre sammen med dere.

Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av