For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Skinnboden Lompen

TypeKlær

9170, Longyearbyen

Tlf: +47 94 88 75 00

© Visit Svalbard
  • © Visit Svalbard
  • © Visit Svalbard
  • © Visit Svalbard
  • © Visit Svalbard
  • © Visit Svalbard

Om

Et besøk hos oss er mer verdt enn bare de lave prisene, det rike utvalget og den uslåelige kvaliteten. Butikken ånder av våre rotfaste bånd til Svalbard. Våre kunnskapsrike medarbeidere har solide kunnskaper, ikke bare om butikkens produkter, men like mye til stedet der vi bor og arbeider.

Skinnboden Lompen holder til i Lompensenteret midt i gågaten og tilbyr kvalitetsvarer innen skinn, pels og lær. Vi selger hele skinn av sel, reinsdyr, rev og isbjørn, og har i tillegg et svært stort og variert utvalg av selskinnsprodukter. Du finner blant annet varme votter og hansker, tøfler, lommebøker og vesker laget av selskinn hos oss.

Vi har flotte skinnvesker og skinnhansker både til dame og herre i flere modeller og farger, og prisene hos oss er svært god sammenlignet med på fastlandet. I sortimentet inngår også flotte lommebøker og reisemapper preget med en isbjørn, som er flotte gaver og souvenirer med god kvalitet.

Vi fører et stort utvalg av souvenirer som vi har designet selv, blant annet krus, tøymerker, pins, nøkkelringer og bagasjebånd. Flotte isbjørner i tre har vi også!

I Skinnboden litt lenger opp i gågaten finner du et stort utvalg av flotte støvler fra Topaz, blant annet laget i selskinn og kalveskinn, gull- og sølvsmykker, ECCO-sko og Sensai-produkter. Også her vil du se at prisene er svært gode sammenlignet med på fastlandet.

 

Velkommen til Longyearbyen – velkommen til Skinnboden!

 

Besøk oss på vår hjemmeside www.skinnboden.no

Eller følg oss på Facebook her: Skinnboden Lompen

TripAdvisor

Visit Svalbard Sustainable Destination Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av