Svalbarði

TypeButikker

9170, Longyearbyen

Tlf: +47 90 70 68 40

En flaske fra Svalbarði
  • En flaske fra Svalbarði
  • En flaske med gaverør fra Svalbarði
  • Personer som samler inn breis ombord et ekspedisjonsskip
  • Tre flasker fra Svalbarði som står på is
  • Et ekspedisjonsskip som samler inn isfjell
  • Tre flasker fra Svalbarði
  • Ombord et ekspedisjonsskip som samler breis
  • Fire flasker fra Svalbarði

Om

Friskt isfjellsvann høstet fra fjordene på Svalbard og tappet for hånd i Longyearbyen. Svalbarði Polar Iceberg Water lar deg beholde ditt helt eget stykke Svalbard mens du hjelper med å bevare vårt arktiske hjem. Hver solgte flaske finansierer miljøprosjekter som reduserer klimagasser og bidrar til å redde 100 kg av den arktiske iskappen fra å smelte.

Å bringe Svalbarði til verden begynner med en reise i et arktisk ekspedisjonsfartøy inn i isfylte villmarksfjorder, drøye 1000 kilometer fra Nordpolen. Forsiktig samler vi små flytende isfjellstykker rett før de smelter bort i havet for alltid. Den nøye valgte isen har blitt bevart innerst i breen i årtusener til den slippes ut i havet som en del av den naturlige kalvingsprosessen. Isen smeltes i en lukket tank slik at vannet blir like rent og friskt som dagen det falt som snø opp til 4000 år siden, lenge før moderne forurensning.

Uten moderne forurensninger og med det ekstremt lave mineralinnholdet fra rent nedbør, føles Svalbarði like lett som snøfnugg på tunga, med en diskrèt sødme. Dette gjør at vannet passer perfekt til delikate retter, sjokolade eller andre drikker.

Presentert i vår prisbelønte glassflaske, er Svalbarði en gave i seg selv og det perfekte supplement til din elegante matopplevelse. Flasken er laget av ekstra flintglass av høyeste kvalitet og er både gjenbrukbar og resirkulerbar. Trekorken, inspirert av arktisk drivved, kommer fra bærekraftige skoger.

Svalbarði er svært knyttet til Svalbards land, sjø og isfjell. Vår misjon som familiebedrift i Arktis er å redde vårt smeltende hjem på Svalbard. Vi finansierer prosjekter som reduserer klimagasser som går utover vår karbonneutrale sertifisering for å spare 100 kg av Nordpolisen for hver solgte flaske. Vi bruker våre kanaler og påvirkningskraft for å utdanne verden om den usikre tilstanden i Arktis og Svalbard, slik at andre kan forstå viktigheten av handling for å bekjempe klimaendringene.

Nyt et unikt stykke Svalbard og hjelp til å redde Arktis ved å drikke Svalbarði.

Man kan finne vannet vårt til salgs lokalt på Svalbard i butikker som Gullgruva, Skinnboden, og på North Pole Expedition Museum. Flere restauranter som Polfareren og Gruvelageret tilbyr også Svalbarði-vann. 
I tillegg kan man bestille direkte fra våre nettsider for å få sendt hjem et minne du kan huske Svalbard ved. Vi leverer internasjonalt.

TripAdvisor

Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av