Søk etter møte- og arrangementslokaler

Type:
Sted:
Kapasitet

Søk etter møte- og arrangementslokaler

Type:
Sted:
Kapasitet

Konferansehotell

På Svalbard finnes en rekke konferansehotell med både mindre møterom og større konferanselokaler på hotellet. Konferansehotellene samler alle tjenester som møte- og konferansebevertning, overnatting og bespisning på ett og samme sted. I Longyearbyen finner du flere av disse, i tillegg til det eksotiske boutique hotellet Isfjord Radio Adventure Hotel på Spitsbergens vestkyst.

Uansett hvilket hotell dere legger møtet eller konferansen til skal dere være sikre på at dere aldri er langt unna naturen. Spør gjerne resepsjonisten deres om tips og hjelp til booking av turer og aktiviteter som kan kombineres med oppholdet for å oppleve så mye som mulig i løpet av deres Svalbardtur.

Under finner du en oversikt over konferansehotell på Svalbard!

Antall resultater:

Antall resultater: 4

 1. Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen

  Longyearbyen

  På Radisson Blu Polar Hotell Spitsbergen bor dere sentralt i Longyearbyen med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet. Dette er et flott fullservicehotell med egen restaurant og bar. Utsikten til det massive Hiorthfjellet kan ta pusten fra de fleste.

  Kapasitet
  Kongebord62
  Hestesko52
  Bankett80
  Klasserom116
  Kino168
  Hotellrom128 rom
 2. Funken Lodge

  Longyearbyen

  Med moderne og elegant komfort i historiske omgivelser tilbyr Funken Lodge en særegen Svalbardopplevelse. Hotellet ligger på Haugen, med flott utsikt over Longyearbyen.

  Kapasitet
  Kongebord44
  Hestesko50
  Klasserom100
  Kino160
  Hotellrom88 rom
 3. Isfjord Radio Adventure Hotel

  * Isfjord På svalbard

  Unikt villmarkshotell ytterst i Isfjorden. Perfekt for team building, opplevelser og arbeidsmøter. Svært godt kjøkken, basert på arktiske råvarer.

  Kapasitet
  Styrerom12
  Mottagelse12
  Klasserom12
  Hotellrom21 rom
 4. Basecamp Hotel

  Longyearbyen

  Karakteristisk, intimt og svært hyggelig hotell med møteromsfasiliteter, midt i Longyearbyen. En annerledes opplevelse for mindre grupper.

  Kapasitet
  Mottagelse30
  Hotellrom16 rom
Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av