Søk etter serveringssteder

Type:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Søk etter serveringssteder

Type:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Mat og drikke

Når du først tar turen til Svalbard for et møte, konferanse, selskap eller arrangement skal du vite at du også reiser til en kulinarisk sterk destinasjon! Det er derfor mer å glede seg til i tillegg til naturopplevelser og aktiviteter i løpet av Svalbardbesøket, og med over 15 spise- og utesteder kun i Longyearbyen skal det godt gjøres å ikke finne et sted som ikke passer til anledningen.

Blant utvalget av tilbydere i Longyearbyen finner du alt fra pubmat til fine dining, lokalbrygget øl til omfattende samlinger av vin eller edle dråper, og små intime lokaler til større flotte selskapssaler. Flere av mat og drikke-tilbyderne i byen kan også tilby cateringtjenester.
Ta gjerne en kikk på vår kulinariske guide til Svalbard for å lære mer om de fantastiske spise- og utestedene i Longyearbyen ved å klikke her!

Samtidig som du nyter et godt måltid innendørs trenger du ikke gå glipp av Svalbardnaturen og opplevelsene som skjer utendørs! Mange av Longyearbyens spisesteder og selskapslokaler kan by på fantastiske utsikter til Svalbardnaturen til maten. Selskap kan derfor kanskje bli enda mer høytidelige med vakre landskap i pastellfarger og blåtoner i mørketiden. Kanskje dukker nordlyset opp til og meg utenfor vinduet?

Under finner du oversikter over spisesteder, selskapslokaler og cateringtilbydere på Svalbard!

Antall resultater:

Antall resultater: 2

 1. Gruvelageret

  Longyearbyen

  Gruvelageret er et historisk lokale som passer perfekt til store begivenheter eller hel- og halvdagskonferanser utenom det vanlige. Vår signatur er ekte, ærlig og arktisk mat kombinert med god drikke i vakre og historiske omgivelser.

  Kapasitet
  Styrerom26
  Bankett70
  Mottagelse70
 2. Huset

  Longyearbyen

  Husets konferanselokaler har en unik atmosfære og hvert rom har en spesiell historie. Huset har konferansemuligheter opp til 150 og fasiliterer forelesninger for opp til 400 personer.

  Kapasitet
  Kongebord56
  Tomt lokale400
  Hestesko75
  Bankett350
  Klasserom240
Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av