En gruppe personer som sitter rundt et bord i et møterom

Søk etter møte- og arrangementslokaler

Type:
Sted:
Kapasitet

Søk etter møte- og arrangementslokaler

Type:
Sted:
Kapasitet

Møtelokaler

Det finns mange grunner for å dra til Svalbard, og bedriftsreiser er en av disse!
Selvsagt må man jo ha tid til å oppleve både naturen, lokal kultur og Longyearbyen generelt når man er på reise med kollegaene, så heldigvis er man aldri langt unna alt dette når man er på en jobbreise med møter på programmet.

Svalbard kan skilte med en rekke møterom til forskjellige behov og omgivelser. Legg bedriftens møte til Longyearbyen for å ha alt av muligheter for aktiviteter og opplevelser i byens nærområde lett tilgjengelig. Bedriftsturen kan også legges til å til eksotiske Isfjord Radio langt utenfor Longyearbyens grenser for å nyte ro og fred i Arktisk luksus sammen med kollegaene. For å virkelig bli kvitt alle andre eksterne distraksjoner kan dere til og med legge turen og møtet til enda fjernere steder på Svalbard, hvor hverken e-post eller mobildekning kan forstyrre dere. Mulighetene er mange og store!

Uansett hva dere velger er det å møtes på Svalbard noe for seg selv. Bare kaffepausene er verdt turen! Kanskje får du øye på det sjeldne dagsnordlyset i polarnatta når du nyter en kaffe utenfor hotelldøra? Eller hva med å forlenge pausen med en hundesledetur i Solvinteren eller en båttur i Polarsommeren for å få litt variasjon inn i programmet?

Under finner du en oversikt over møtelokaler på Svalbard!

Antall resultater:

Antall resultater: 5

 1. Nordenskiöld Lodge

  Longyearbyen

  Nydelig hytte beliggende foran den mektige Nordenskiöldbreen, midt i den arktiske villmarken. Ypperlig for uforstyrret opphold for små grupper (maks 8 personer).

  Kapasitet
  Styrerom8
  Mottagelse8
  Hotellrom4 rom
 2. Gruvelageret

  Longyearbyen

  Gruvelageret er et historisk lokale som passer perfekt til store begivenheter eller hel- og halvdagskonferanser utenom det vanlige. Vår signatur er ekte, ærlig og arktisk mat kombinert med god drikke i vakre og historiske omgivelser.

  Kapasitet
  Styrerom26
  Bankett70
  Mottagelse70
 3. Funken Lodge

  Longyearbyen

  Med moderne og elegant komfort i historiske omgivelser tilbyr Funken Lodge en særegen Svalbardopplevelse. Hotellet ligger på Haugen, med flott utsikt over Longyearbyen.

  Kapasitet
  Kongebord44
  Hestesko50
  Klasserom100
  Kino160
  Hotellrom88 rom
 4. Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen

  Longyearbyen

  På Radisson Blu Polar Hotell Spitsbergen bor dere sentralt i Longyearbyen med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet. Dette er et flott fullservicehotell med egen restaurant og bar. Utsikten til det massive Hiorthfjellet kan ta pusten fra de fleste.

  Kapasitet
  Kongebord62
  Hestesko52
  Bankett80
  Klasserom116
  Kino168
  Hotellrom128 rom
 5. Huset

  Longyearbyen

  Husets konferanselokaler har en unik atmosfære og hvert rom har en spesiell historie. Huset har konferansemuligheter opp til 150 og fasiliterer forelesninger for opp til 400 personer.

  Kapasitet
  Kongebord56
  Tomt lokale400
  Hestesko75
  Bankett350
  Klasserom240
Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av