En gruppe personer som sitter rundt et bord i et møterom

Søk etter møte- og arrangementslokaler

Type:
Sted:
Kapasitet

Søk etter møte- og arrangementslokaler

Type:
Sted:
Kapasitet

Møtelokaler

Det finns mange grunner for å dra til Svalbard, og bedriftsreiser er en av disse!
Selvsagt må man jo ha tid til å oppleve både naturen, lokal kultur og Longyearbyen generelt når man er på reise med kollegaene, så heldigvis er man aldri langt unna alt dette når man er på en jobbreise med møter på programmet.

Svalbard kan skilte med en rekke møterom til forskjellige behov og omgivelser. Legg bedriftens møte til Longyearbyen for å ha alt av muligheter for aktiviteter og opplevelser i byens nærområde lett tilgjengelig. Bedriftsturen kan også legges til å til eksotiske Isfjord Radio langt utenfor Longyearbyens grenser for å nyte ro og fred i Arktisk luksus sammen med kollegaene. For å virkelig bli kvitt alle andre eksterne distraksjoner kan dere til og med legge turen og møtet til enda fjernere steder på Svalbard, hvor hverken e-post eller mobildekning kan forstyrre dere. Mulighetene er mange og store!

Uansett hva dere velger er det å møtes på Svalbard noe for seg selv. Bare kaffepausene er verdt turen! Kanskje får du øye på det sjeldne dagsnordlyset i polarnatta når du nyter en kaffe utenfor hotelldøra? Eller hva med å forlenge pausen med en hundesledetur i Solvinteren eller en båttur i Polarsommeren for å få litt variasjon inn i programmet?

Under finner du en oversikt over møtelokaler på Svalbard!

Antall resultater:

Antall resultater: 5

  1. Funken Lodge

    Longyearbyen

    Med moderne og elegant komfort i historiske omgivelser tilbyr Funken Lodge en særegen Svalbardopplevelse. Hotellet ligger på Haugen, med flott utsikt over Longyearbyen.

    Kapasitet
    Kongebord44
    Hestesko50
    Klasserom100
    Kino160
    Hotellrom88 rom
  2. Nordenskiöld Lodge

    Longyearbyen

    Nydelig hytte beliggende foran den mektige Nordenskiöldbreen, midt i den arktiske villmarken. Ypperlig for uforstyrret opphold for små grupper (maks 8 personer).

    Kapasitet
    Styrerom8
    Mottagelse8
    Hotellrom4 rom
  3. Gruvelageret

    Longyearbyen

    Gruvelageret er et historisk lokale som passer perfekt til store begivenheter eller hel- og halvdagskonferanser utenom det vanlige. Vår signatur er ekte, ærlig og arktisk mat kombinert med god drikke i vakre og historiske omgivelser.

    Kapasitet
    Styrerom26
    Bankett70
    Mottagelse70
  4. Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen

    Longyearbyen

    På Radisson Blu Polar Hotell Spitsbergen bor dere sentralt i Longyearbyen med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet. Dette er et flott fullservicehotell med egen restaurant og bar. Utsikten til det massive Hiorthfjellet kan ta pusten fra de fleste.

    Kapasitet
    Kongebord62
    Hestesko52
    Bankett80
    Klasserom116
    Kino168
    Hotellrom128 rom
  5. Huset

    Longyearbyen

    Husets konferanselokaler har en unik atmosfære og hvert rom har en spesiell historie. Huset har konferansemuligheter opp til 150 og fasiliterer forelesninger for opp til 400 personer.

    Kapasitet
    Kongebord56
    Tomt lokale400
    Hestesko75
    Bankett350
    Klasserom240
Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av