Søk etter møte- og arrangementslokaler

Type:
Sted:
Kapasitet

Søk etter møte- og arrangementslokaler

Type:
Sted:
Kapasitet

Annerledes møtelokaler

Ikke alle møter er helt like, og noen ganger krever annerledes møter andre omgivelser enn et ordinært møterom.
Til kreative møter fungerer det godt å jobbe i kreative omgivelser man kan hente inspirasjon fra, mens man på motsatt side i krevende prosessmøter kanskje har behov for et møtested man kan isolere seg fra omverdenen for å fokusere best mulig.

Møterom til disse og mange andre settinger finner dere på Svalbard, om så det er i Longyearbyen eller til og med ute i villmarken.
Benytt muligheten når bedriften først er på tur sammen på et så annerledes som Svalbard til å høste nye synspunkt når dere møtes både i formelle omgivelser i et møterom og mer uformelle øyeblikk i løpet av en lunsj på en tur.

Finn inspirasjon i Svalbards kulturhistorie, natur og lokalsamfunn når dere legger møtet deres til de litt annerledes møtestedene som finnes her. Under finner dere en oversikt over andre typer møtelokaler på Svalbard!

Antall resultater:

Antall resultater: 2

 1. Isfjord Radio Adventure Hotel

  * Isfjord På svalbard

  Unikt villmarkshotell ytterst i Isfjorden. Perfekt for team building, opplevelser og arbeidsmøter. Svært godt kjøkken, basert på arktiske råvarer.

  Kapasitet
  Styrerom12
  Mottagelse12
  Klasserom12
  Hotellrom21 rom
 2. Nordenskiöld Lodge

  Longyearbyen

  Nydelig hytte beliggende foran den mektige Nordenskiöldbreen, midt i den arktiske villmarken. Ypperlig for uforstyrret opphold for små grupper (maks 8 personer).

  Kapasitet
  Styrerom8
  Mottagelse8
  Hotellrom4 rom
Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av