Møter og arrangementer

Møter og arrangementer

Med bynære villmarksoppplevelser

Søk etter møte- og arrangementslokaler

Type:
Sted:
Kapasitet

Søk etter møte- og arrangementslokaler

Type:
Sted:
Kapasitet

VI MØTES PÅ SVALBARD

Møter, konferanser og arrangement på Svalbard er aldri langt unna villmarken. Her finner du møte- og arrangementslokaler, mat- og drikkeopplevelser av høy kvalitet, opplevelser året rundt og uforglemmelig villmark, alt kun noen minutter fra hverandre!

 1. Møtelokaler
  Finn lokalet til ditt neste høyarktiske møte på Svalbard her!
 2. Konferansehotell
  Med lokaler til møter og konferanser, komfortabel overnatting, god mat og nærhet til Svalbardnaturen
 3. Arrangementslokaler
  Lokaler til store og små arrangementsopplevelser på Svalbard

Svalbard er mer enn bare business

Etter det offisielle programmet er over står opplevelsene i tur på Svalbard! Dra rett fra møtet ditt til en tur med hundeslede, nyt utsikten over Longyearbyen fra en fjelltopp før kveldens arrangement, eller nyt det sjeldne dagsnordlyset rett utenfor hotelldøra i løpet av en pause i konferansen din.

 1. Annerledes møtelokaler
  Lokaler som passer til møter utenom det vanlige
 2. Mat og drikke
  Høyarktiske smaksopplevelser og fantastiske selskapslokaler for ditt arrangement på Svalbard
 3. Polar Byferie
  Kombiner kultur, historie og enkle utendørsaktiviteter med god mat og drikke, i og rundt vår lille arktiske metropol Longyearbyen
 4. Hva skjer egentlig på Svalbard?
  Ja mange spør seg ofte hva folk egentlig driver på med på Svalbard. For det finns jo ikke noe annet enn turliv og villmarksopplevelser der, eller?

Møter & arrangement på Svalbard

Vi som bor på 78 grader nord føler vi lever i en drøm, et ekte arktisk eventyr. I et landskap preget av tundra, snaufjell, isbreer, ekstreme lysvariasjoner og et spennende dyreliv har vi opplevelser i hverdagen som det knapt finnes maken til i verden. Og vi elsker livet på Svalbard, vi kan knapt tenke oss noe bedre sted å leve våre liv.

For den uinvidde kan Svalbard virke både øde og goldt, med store, åpne landskap, sparsom vegetasjon og endeløse isbreer. Men ser man bak dette førsteinntrykket finner man et eldorado av naturopplevelser, året rundt. Sesongvariasjonene er store så langt nord, der en lang mørketid avløses av lyse vintermåneder som igjen erstattes av en overraskende varm sommer med sol 24/7.

Kontraster som dette med store sesongvariasjoner er hva som virkelig gjør at Svalbard til en eventyrlig plass. Samtidig som du kan nyte overnatting, bespisning, arrangement og møtefasiliteter av høy kvalitet i Longyearbyen, er du aldri mer enn noen få minutter unna et eventyr i vår høyarktiske villmark.
Start dagen din med et møte etter frokost, legg i vei på en hundesledetur rundt lunsjtider og nyt din plass i naturen hvor mailen ikke kan nå deg, og nå tilbake i byen i god tid til ettermiddagsmøtet ditt og en fine dining opplevelse på en av Longyearbyens beste restauranter på kvelden.

På likt vis blir kontrastene merkbare mellom villmarken og det urbane i Longyearbyen om du planlegger andre typer arrangement. Det mangler ikke av opplevelser og Aktiviteter som kan underholde dine venner, familie, kolleger eller gjester før kveldens arrangement, uansett årstid. Du vil også finne lokaler og tjenestetilbydere lokalt som kan tilrettelegge for alt fra et intimt privat arrangement til større offentlige arrangement for opptil flere hundre personer!

Uansett anledning vil vi gladelig ønske deg velkomne til Longyearbyen og Svalbard! Vi håper at ditt møte, din insentivreise, konferanse eller arrangement på Svalbard både blir en verdifull og minneverdig opplevelse.

Arktisk hilsen fra,
Teamet i Visit Svalbard

Map
Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av