For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Ny-Ålesund

Ny-Ålesund

En forskningsstasjon på 79 grader nord

Ny-Ålesund

Ny-Ålesund er verdens nordligste bosetning og ligger på 79 grader nord på nord-vest Spitsbergen. Dette er en forskningsstasjon med forskere fra over 10 land. Innbyggertallet ligger på rundt 30-35 personer året rundt, men kan øke opp til 120 personer på sommerstid.

Ny-Ålesund kan nås med båt på sommeren. Enten på dagstur, eller ombord et større skip som en del av en fleredagerstur nordover på Svalbard. På vinterstid er Ny-Ålesund et stopp på et fåtall skiekspedisjoner som tilbys av ulike firmaer.

Det er ingen overnattingsmuligheter for turister i Ny-Ålesund.

Antall resultater:

Antall resultater: 3

 1. Longyearbyen

  Denne turen er skreddersydd for oss som liker å gå i land flere steder for å kunne oppleve naturen flere ulike steder for virkelig å kunne ta innover oss helheten i Arktis.

  Faste "gjester" på disse turene er sel, hval, hvalross og om vi er virkelig...

 2. Longyearbyen

  Hver fredag og søndag vil Better Moments gi deg mulighet til å oppleve Ny-Ålesund. Denne gamle gruvebyen er i dag en av de største forskningsbyene i arktis. Og var også start punktet til de mange nordpol ekspedisjonene på begynnelsen av 1900-tallet,...

 3. Longyearbyen

  Bli med oss på en eksklusiv tur til verdens nordligste bosetting, Ny-Ålesund, ombord i vår komfortable båt "Spitsbergen Express". Etter en fire timers båttur gjennom arktisk farvann ankommer vi Ny-Ålesund hvor vi tar dere med rundt i byen, forteller...

Visit Svalbard Sustainable Destination

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av