For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Ny-Ålesund

Ny-Ålesund

En forskningsstasjon på 79 grader nord

Ny-Ålesund

Ny-Ålesund er verdens nordligste bosetning og ligger på 79 grader nord på nord-vest Spitsbergen. Dette er en forskningsstasjon med forskere fra over 10 land. Innbyggertallet ligger på rundt 30-35 personer året rundt, men kan øke opp til 120 personer på sommerstid.

Ny-Ålesund kan nås med båt på sommeren. Enten på dagstur, eller ombord et større skip som en del av en fleredagerstur nordover på Svalbard. På vinterstid er Ny-Ålesund et stopp på et fåtall skiekspedisjoner som tilbys av ulike firmaer.

Det er ingen overnattingsmuligheter for turister i Ny-Ålesund.

Antall resultater:

Antall resultater: 3

 1. Longyearbyen

  Bli med oss på en eksklusiv tur til verdens nordligste bosetting, Ny-Ålesund, ombord i vår komfortable båt "Spitsbergen Express". Etter en fire timers båttur gjennom arktisk farvann ankommer vi Ny-Ålesund hvor vi tar dere med rundt i byen, forteller...

 2. Longyearbyen

  Denne turen er skreddersydd for oss som liker å gå i land flere steder for å kunne oppleve naturen flere ulike steder for virkelig å kunne ta innover oss helheten i Arktis.

  Faste "gjester" på disse turene er sel, hval, hvalross og om vi er virkelig...

 3. Longyearbyen

  Better Moments #1 TripAdvisor 2017

  Hver fredag og søndag vil Better Moments gi deg mulighet til å oppleve Ny-Ålesund. Denne gamle gruvebyen er i dag en av de største forskningsbyene i arktis. Og var også start punktet til de mange nordpol...

Visit Svalbard Sustainable Destination

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av