For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Spis godt, lev godt!

Spis godt, lev godt!

Svalbard har et stort utvalg av spennende restauranter

Søk etter serveringssteder

Type:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Søk etter serveringssteder

Type:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Restauranter

God mat og drikke er en viktig del av din svalbardopplevelse, og det fantastiske utvalget av restauranter og spisesteder vil imponere deg. Hadde du trodd at lille Longyearbyen, nesten på Nordpolen, har noen av Norges beste restauranter, Huset og Funktionærmessen?

I Barentsburg og Pyramiden finner du også gode restauranter, med fokus på russisk mat og kultur. Ute i havgapet ligger dessuten spektakulære Isfjord Radio, gourmet restaurant og boutique hotell.

På restaurantene i Longyearbyen serveres mat fra forskjellige kjøkken. Felles for flere av de er at du finner spennende lokale matretter og ingredienser på menyen, som for eksempel svalbardrein, røye og rype.

Antall resultater:

Antall resultater: 14

 1. Longyearbyen

  Svalbar Pub - Er sted for alle.  Vi legger mye kjærlighet og kreativitet i alt vi gør. Det merkes ekstra tydelig på atmosfæren og i våre menyer. Det holdes høy kvalitet til de triveligste priser i byen, det skal være lov å kose seg. …

 2. Barentsburg

  Besøk Read Bear & Bryggeri i Barentsburg og prøv lokalt brygget øl og god russisk mat i hyggelige omgivelser!

 3. Longyearbyen

  Enten det er after-scooter eller en aperitiff før en bedre middag du er ute etter, så er Funken Bar svaret. Her serveres god mat og drikke i den koselige peisestua eller det polarinspirerte biblioteket.

 4. Longyearbyen

  Velkommen til Longyearbyens mest avslappende og historiske restaurantatmosfære, til feiring av en stor dag, en romantisk middag, eller til et lite glass sammen med byens lokale innbyggere.

  Våre menyer er preget av årstidens råvarer, og våre…

 5. Longyearbyen

  Med fokus på nordiske teknikker, lokale arktiske råvarer og en vinkjeller som har blant Skandinavias største utvalg, blir Huset sett på som en av Norges beste restauranter.

  Det var restaurantguiden White Guide Nordic som kåret Huset til Norges…

 6. Longyearbyen

  Gruvelageret A/S er en unik restaurant, lokalisert i Sverdrupbyen (Longyearbyen). Bygget er et tidligere gruvelager med lang historikk, som er blitt restaurert og bygget om til et helt unikt spisested.

  Vi tilbyr en 4-retters meny med tilpasset…

 7. Longyearbyen

  Vinterhagen restaurant ligger i Mary-Anns Polarrigg.

 8. Longyearbyen

  Velkommen til Barentz Gastropub! Gastropubben er med i konkurransen om Svalbards beste pizza, og menyen er full av deilige hotpots som varmer etter en lang dag ute i den vakre Svalbardnaturen.

 9. BASECAMP ISFJORD RADIO – balsam for sjelen! 90 km utenfor for sivilisasjonen i Longyearbyen finner vi vakre Basecamp Isfjord Radio.

 10. Barentsburg

  Smak på russiske delikatesser i restauranten på Barentsburg Hotell.

 11. Longyearbyen

  Her lages all mat på kullgrill. Vi har en spennende burger- og BBQ-meny, men tilbyr også vegetarretter og salater. I tillegg har vi drikke fra Svalbard Bryggeri. 

  GRUVEARBEIDERNES MESSE

  Dette bygget åpnet i 1948 og kalles Stormessa på…

 12. Longyearbyen

  Svalbard Hotell tilbyr mat i en moderne atmosfære på byens nyeste hotell.

  Menyen i restauranten er preget av det nordiske, fransk og asiatisk kjøkken.  Svalbard hotell åpnet i februar 2016 og ligger i hjertet av Longyearbyen sentrum. Byens…

 13. Longyearbyen

  Velkommen til Longyearbyens historiske spisested, der gruveselskapets funksjonærer i sin tid inntok sine måltider.

  I Funktionærmessen Restaurant får du fransk meny med arktisk utsikt, et raust utvalg av vin eller champagne og oppdekking med…

 14. Longyearbyen

  Velkommen til Restaurant Nansen! Her har vi samlet de beste råvarene fra Arktis og kombinert de med asiatiske smaker. Asian fusion er en av de største mattrendene i verden, og du kan se frem til en kulinarisk opplevelse samtidig som du nyter…

Visit Svalbard Sustainable Destination

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av