Dogs of Svalbard

Dogs of Svalbard

Klare til å ta deg med på tur, sommer og vinter

Søk etter ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:
Facilities
Varighet

Se og gjøre

Flytider til SvalbardDen råe og ville naturen på Svalbard er en enorm attraksjon i seg selv, og Svalbard er et av verdens største områder med uberørt natur. Det å komme seg ut i den uberørte villmarken utenfor bosetningene er for mange hovedgrunnen til å besøke øygruppen. Det er en rekke alternativer for å komme seg ut, med eller uten motor, og med varierende vanskelighetsgrad. Felles for alle naturaktivitetene er at de gjennomføres med lokale guider som har sikkerhet, miljøbevissthet og lokalkunnskap i høysetet.

Men Svalbard har mye mer enn flott natur å by på. I Longyearbyen er det en rekke attraksjoner, kulturarrangementer, festivaler og aktiviteter som tilbys året rundt. Dessuten finnes flust av barer og restauranter hvor folk fra hele verden, lokale som tilreisende, samles rundt god mat og drikke. Og byen er full av butikker hvor du kan handle til tax free priser! Mange blir overrasket over alle tilbudene som faktisk finnes på et lite sted, nesten på Nordpolen.

Uansett om du er typen som liker råe ekspedisjoner over flere dager i villmarken, eller ønsker en komfortabel byhelg med en god dose kultur, mat og drikke, er Svalbard noe for deg. Og det fine er jo at du kan kombinere tilbudene akkurat som du vil! 

Map

SvalbardInspirasjon

 1. Aktivitetsplanleggeren
  Planlegg den perfekte Svalbardopplevelsen!
 2. Snøscooterturer
  Alle kjører snøscooter på Svalbard - og du burde også prøve! Å cruise gjennom det uendelige arktiske landskapet gir en frihetsfølelse du sjelden har opplevd
 3. Nordlyseventyr
  På Svalbard kan du være så heldig at du kan se det magiske nordlyset både natt og dag i polarnatta
 4. Isgrotte
  Bli med til en frossen verden under de gamle isbreene
 5. Hundekjøring
  Hundesledeturer i det arktiske landskapet er både en fredfull og vakker opplevelse, både sommer og vinter.
 6. Opplev Svalbard og Longyearbyen med god samvittighet!
  Her ønsker vi å gi informasjon om hvordan du kan oppleve øygruppen vår – med god samvittighet.
 7. Shopping
  Siden Svalbard er avgiftsfri sone er prisene generelt lavere enn på faslandsnorge. Her finnes et bredt utvalg av flotte butikker!
 8. Skiturer i arktisk natur
  Longyearbyen er omringet av majestetiske fjell og natur, perfekt for unike skiopplevelser
 9. Museer og gallerier
  Utvid din kulturelle horisont! I Longyearbyen er det en rekke museer og gallerier som tillater deg å gjøre nettopp dette på en kulturell polarekspedisjon!
Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av