For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Dogs of Svalbard

Dogs of Svalbard

Klare til å ta deg med på tur, sommer og vinter

Søk etter ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:
Facilities
Varighet

Se og gjøre

Map ImageDen råe og ville naturen på Svalbard er en enorm attraksjon i seg selv, og Svalbard er et av verdens største områder med uberørt natur. Det å komme seg ut i den uberørte villmarken utenfor bosetningene er for mange hovedgrunnen til å besøke øygruppen. Det er en rekke alternativer for å komme seg ut, med eller uten motor, og med varierende vanskelighetsgrad. Felles for alle naturaktivitetene er at de gjennomføres med lokale guider som har sikkerhet, miljøbevissthet og lokalkunnskap i høysetet.

Men Svalbard har mye mer enn flott natur å by på. I Longyearbyen og Barentsburg er det en rekke attraksjoner, kulturarrangementer, festivaler og aktiviteter som tilbys året rundt. Dessuten finnes flust av barer og restauranter hvor folk fra hele verden, lokale som tilreisende, samles rundt god mat og drikke. Og byen er full av butikker hvor du kan handle til tax free priser! Mange blir overrasket over alle tilbudene som faktisk finnes på et lite sted, nesten på Nordpolen.

Spøkelsesbyen Pyramiden er dessuten et verdt et besøk. Her bor det bare fire personer på vinteren, og åtte på sommeren. Den surrealistiske gamle gruvebosetningen bestående av bygninger i Sovjetisk stil, ligger øde og forlatt innerst i en fjord, og kan besøkes både sommer og vinter. 

Uansett om du er typen som liker råe ekspedisjoner over flere dager i villmarken, eller ønsker en komfortabel byhelg med en god dose kultur, mat og drikke, er Svalbard noe for deg. Og det fine er jo at du kan kombinere tilbudene akkurat som du vil! 

Map

SvalbardInspirasjon

 1. Aktivitetsplanleggeren
  Planlegg den perfekte Svalbardopplevelsen!
 2. Fotturer
  Det er mange flotte fotturer å velge mellom. Enten i nærheten av byen eller ute i villmarken
 3. Båtturer
  Hvis du ønsker å se og oppleve mest mulig av den ville, rå og uberørte arktiske naturen, så bli med på en båttur!
 4. ATV Safari
  An ATV safari is a fun and exciting activity, offering a sightseeing trip with a difference in the Longyearbyen area
 5. Sightseeing og foredrag
  Ikke la deg lure av det lave innbyggertallet. Longyearbyen har flere attraksjoner og muligheter enn mange andre byer
 6. Opplev Svalbard og Longyearbyen med god samvittighet!
  Her ønsker vi å gi informasjon om hvordan du kan oppleve øygruppen vår – med god samvittighet.
 7. Shopping
  Siden Svalbard er avgiftsfri sone er prisene generelt lavere enn på faslandsnorge. Her finnes et bredt utvalg av flotte butikker!
 8. Fisketurer
  På sensommeren og høsten bugner det av torsk i Isfjorden utenfor Longyearbyen, og det er gode muligheter for fangst både på kamera eller stang
 9. Museer og gallerier
  Utvid din kulturelle horisont! I Longyearbyen er det en rekke museer og gallerier som tillater deg å gjøre nettopp dette
Visit Svalbard Sustainable Destination

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av