For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Fisketurer

Fisketurer

Gode muligheter for fangst både på kamera og stang

Søk etter ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:
Facilities
Varighet

Fisketurer

Jarle Røssland Svalbard kan by på et unikt fiskeeventyr!
Bli med og opplev områdene utenfor Longyearbyen, få noen timer på sjøen og se fjellene som stuper i havet på nært hold. På sensommeren og høsten bugner det av torsk i Isfjorden utenfor Longyearbyen, og det er gode muligheter for fangst både på kamera eller stang. 

Med enten polarcirkelbåt eller om bord i en stor og varm båt kan du prøve fiskelykken med enten line eller stang. Lær å sløye egen fisk, og hør på spennende historier om fangstlivet på Svalbard. Kanskje du har lyst til å tilberede et herlig måltid av egen fisket fisk? 

Unikt dyreliv
Kombiner gjerne fisketuren med sightseeing i Isfjorden, og speid etter dyreliv! Det unike dyrelivet på Svalbard er i seg selv verdt å oppleve. Hvis du har en drøm om å hilse på en hvalross eller oppleve verdens største pattedyr, den majestetiske hvalen- så er hvalross safari og hvalsafari i polarsommeren noe for deg. Med panaromautsikt fra båten kan du se og lukte hvalrossene som ligger og ruller seg på stranden.

Avgrens søket

Spesifiser søket ditt nærmere

Fasiliteter

Antall resultater:

Antall resultater: 2

  1. Longyearbyen

    Denne turen er en fin måte å tilbringe noen timer på sjøen, se områdene utenfor Longyearbyen og opplev fjellene som stuper i havet, på nært hold. Det er gode muligheter for å fange stort på kamera eller stang!

  2. Longyearbyen

    Bli med oss på havfisketur i Arktis. Nå er det din tur til å fiske og spise selvfanget torsk fra Ishavet!

Visit Svalbard Sustainable Destination

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av