For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Kajakkeventyr på Svalbard

Kajakkeventyr på Svalbard

Padle deg tett på naturen

Søk etter ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:
Facilities
Varighet

Kajakk

Kajakk er en fantastisk måte å komme nært naturen på, og du kan velge om du ønsker en kortere tur i nærområdet eller en flerdagstur med overnatting. På Svalbard er det populært å padle, både for fastboende og turister. Å kunne gli stille gjennom vannet, uten støy fra en motor frister mange, og gir muligheten til å nyte den storslåtte naturen på en fredfull måte. 
Med en erfaren guide kan du oppleve Adventfjorden i en stødig kajakk, med varme og moderne tørrdrakter. Noen turer kombineres med en gåtur på Hiorthamn og varm lunch på stranda. Andre turer kombineres med en fjelltur. Hva har du lyst til oppleve? Kanskje vil du på en kajakkekspedisjon og se kalvende isbreer og et yrende liv i havet? 
 

Avgrens søket

Spesifiser søket ditt nærmere

Fasiliteter

Antall resultater:

Antall resultater: 13

 1. Longyearbyen

  Storslått natur, dyreliv og kulturminner er noe av det som venter deg i dette arktiske landskapet. Velkommen!

 2. Longyearbyen

  En arktisk utfordring venter. Første runde er 3 kilometer med kajakk, deretter skal 1000 høydemeter bestiges før man er på toppen av Hiorthfjellet.

 3. Longyearbyen

  Kajakktur langs brefront, brevandring og camp er noe av det som venter deg på denne Villmarkscampen. Velkommen!

 4. Longyearbyen

  Ønsker du å mestre en spennende og tradisjonell form for arktisk ferdsel? Vær med på kajakktur over Adventfjorden.

 5. Longyearbyen

  Vi benytter kajakken som vårt transportmiddel for å komme nærmere på naturopplevelsen. Alt dette med kvalifiserte kajakkguider og innenfor trygge rammer slik at turen passer for alle med eventyrlyst.

  Turen starter med henting og transport til...

 6. Longyearbyen

  Kajakktur langs brefront, brevandring, fottur og camp er noe av det som venter deg på denne Villmarkscampen. Velkommen!

 7. Longyearbyen

  Dette er en mini-ekspedisjon for deg som vil oppleve Svalbardnaturen på nært hold i løpet av to dager. Vi padler først ut Adventfjorden med lunsj på vei mot Reveneset. Så padler vi videre inn i Isfjorden og fortsetter langs de bratte fjellsidene av...

 8. Longyearbyen

  Tur i tomannskajakker over Advendtfjorden med strandhugg. Opplev Svalbardnatur uten og forstyrre der kajakkene glir frem mot de bratte fjellene bak Hiorthamn.

 9. Longyearbyen

  Bli med på dagstur til Sveabreen - Å padle foran en aktiv isbre er en helt spesiell opplevelse som kan ta pusten fra en. Kajakkens stille natur gir deg mulighet til å observere det mangfoldige økosystemet fra et unikt perspektiv. Mens vi padler...

 10. Longyearbyen

  Fantastiske fjell og et brelandskap, kulturminner og dyreliv er noe av det som venter oss på denne kajakkturen. Velkommen!

 11. Longyearbyen

  Opplev midnattsol fra kajakk og på stille strand.

 12. Longyearbyen

  Tur i tomannskajakker over Advendtfjorden til Revneset. Videre fottur opp på Forkasningsfjellet med storslagen utsikt utover Isfjorden med breer og fjell som bakgrunn.

 13. Longyearbyen

  4 dager med kajakkpadling på Nordenskiöld Lodge. Å padle mellom isflak, rett ved siden av den blå isbreen er noe man bør oppleve minst en gang i løpet av livet. Sel og hval er ikke uvanlige syn i denne fjorden.

Visit Svalbard Sustainable Destination

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av