Vel bekomme!

Vel bekomme!

Sjekk ut Svalbards mange serveringssteder

Søk etter serveringssteder

Type:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Søk etter serveringssteder

Type:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Mat og drikke

Hvem hadde trodd at du i verdens nordligste by, med Nordpolen som nabo, kan velge og vrake i spennende mat fra hele verden? God mat og drikke er et viktig element for å få en ekstra fin Svalbardopplevelse, og Longyearbyens brede serveringstilbud sørger for at du ikke blir skuffet. Det finnes en rekke varierte spisesteder, ja - du finner faktisk to av Norges beste restauranter her, Huset og Funktionærmessen Restaurant. I tillegg til mulighetene som finnes i byen inviterer også den arktiske villmarken til spennende matopplevelser. Frister det å kombinere deilig mat med gode historier på en gammel fangsthytte? Eller nyte lokale delikatesser på Isfjord Radio, den gamle radiostasjonen langt ute i havgapet som er bygget om til hotell og gourmetrestaurant? På de fleste serveringsstedene finner du lokale råvarer på menyen, og selvfølgelig lokalt øl fra Svalbard Bryggeri. Dessuten finnes sushi, burgere, pizza og thai, og håndlaget sjokolade.

Map

Svalbard

Inspirasjon

 1. Restauranter
  God mat og drikke er en viktig del av svalbardopplevelsen. Du vil bli mektig imponert over det fantastiske utvalget av spisesteder her oppe i nord!
 2. Kafeer
  Det er flere kafeer og lunsjsteder på Svalbard. Å spise ute er populært blant både lokale og tilreisende.
 3. Barer og utesteder
  Du kjeder deg ikke i Longyearbyen! Det finnes en rekke barer som besøkes flittig av både fastboende og tilreisende
 4. Tips fra en lokal, Lisa Djoenne
  De lokale kjenner stedet best! Få "inside tips" fra en fastboende i verdens nordligste by, Longyearbyen
 5. Longyearbyen - et Mecca for foodies
  Velg og vrak i spennende kulinarisk opplevelser i verdens nordligste by. Med Nordpolen som nærmeste nabo gir vi deg våre beste mattips.
 6. jul i Longyearbyen
  Juletiden på Svalbard er magisk, og polarnatten gjør dette til et av verdens mest stemningsfulle sted å være for å få den ultimate julestemningen!
Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av