En person med fullpakket sekk som står på en isbre sammen med to hunder

Lokale utleietjenester

Gjør besøket ditt lettere og tryggere

Søk etter ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:
Facilities
Varighet

Utleie

Det arktiske klimaet på Svalbard krever at man har med seg en del utstyr når man skal ut på tur. Noe utstyr og bekledning har kanskje de aller fleste som har litt interesse for friluftsliv eller for en spesifikk type aktivitet som fototurer eller toppturer på ski. Men ferdsel på Svalbard kan stille noen ekstra krav til utstyr som er litt utenom det de fleste har eller trenger til vanlig.

Spesielt med tanke på sikkerhet i felt er det viktig at utstyret er i orden. På grunn av begrenset mobildekning er en satellittelefon ofte med på lengre turer, sammen med GPS og nødpeilesender. Ikke minst trenger man isbjørnsikring så fort man skal bare en kort tur utenom bosetningene.
Samtidig som det er mye utstyr som man trenger her på Svalbard så må man ikke handle inn en masse nytt for at man skal kunne oppleve naturen her. Og dessuten er det jo ikke alt man nødvendigvis får plass til i bagasjen!

Heldigvis finns det en rekke bedrifter her på Svalbard som tilbyr utleie av forskjellig utstyr, både stort og smått, som kan være nyttig eller trenges når man er på besøk.
Ved å leie i stedet for å kjøpe bidrar man også til å spare miljøet ved å unngå unødvendig innkjøp av utstyr man kanskje bare trenger på en enkelt tur.

Om det så skulle være skiutstyr, turutstyr, snøscooter, bil, kamera eller utstyr til nødkommunikasjon du har behov for, så skal du vite at alt dette og mer er tilgjengelig for utleie lokalt her oppe.
I listen under vil du kunne finne info og kontaktdetaljer om de bedriftene som tilbyr utleie av forskjellig utstyr på Svalbard.

Avgrens søket

Spesifiser søket ditt nærmere

Utmerkelser

Antall resultater:

Antall resultater: 9

 1. Svalbard Turistinformasjon: Sykkelutleie

  Longyearbyen

  Hos oss i Svalbard Turistinformasjon leier vi ut bysykler gjennom sommersesongen som gjør det lettere å både komme seg rundt omkring i Longyearbyen, men ikke minst at man lettere kan utforske byen.

 2. Svalbard Camera Rentals

  Longyearbyen

  Svalbard Camera Rentals tilbyr utleie av høykvalitetsutstyr for fotoentusiaster. Vi har utstyr som er ideelt for å fange dyrelivet, nordlyset og landskapet. For utleie har vi kameraer, linser, stativer, kameraposer og annet tilbehør for kort- eller…

 3. Svalbard Snøscooterutleie AS

  Longyearbyen

  Svalbard Snøscooterutleie AS åpnet dørene i 1994 og driver i dag med salg av snøscootere, ATV, bekledning og utstyr. Butikken holder til i sjøområdet. Svalbard Snøscooterutleie AS har agenturet for Ski-Doo, Lynx og Arctic Cat.

  For utleie av…

 4. Sportscenteret Svalbard

  Longyearbyen

  Velkommen til Sportscenteret Svalbard!

 5. Høyfjellspesialisten Arctica AS

  Longyearbyen

  Arctica er en høyfjellsspesialist som tilbyr utstyr og klær fra kjente produsenter, som leverer produkter av høy kvalitet.

  Du finner Arctica inne på Lompensenteret, et kjøpesenter som ligger i hjertet av Longyearbyen. Butikken vår ligger kun i…

 6. Spitzbergen Reisen: Gummistøvelutleie

  Longyearbyen

  Gode gummistøvler er en forutsetning for enhver skipsekspedisjon på Svalbard. Hos Spitzbergen Reisens gummistøvleutleie i Longyearbyen sentrum finner du støvler av høy kvalitet som ikke bare holder deg tørr, men også varm takket være isolasjonen!

 7. Longyear 78°

  Longyearbyen

  Longyear78 er en totalleverandør av bekledning, utstyr og salg av turer på Svalbard. Du finner oss midt i sentrum av Longyearbyen.

 8. Ingeniør G. Paulsen (IGP)

  Longyearbyen

  Ingeniør G. Paulsen (IGP) er en snøscooterforhandler og handelsbedrift lokalisert i Sjøområdet i Longyearbyen.

 9. Arctic Autorent

  Longyearbyen

  Arctic Autorent er Longyearbyens største bilutleie med nye og moderne biler. Hos oss får du utmerket service og vi garanterer rask levering, også i helger og høytider. Opplev den spektakulære naturen med våre biler.

Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av