For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Mat smaker godt i svalbardnaturen!

Mat smaker godt i svalbardnaturen!

Kombiner måltidet med en aktivitet

Søk etter ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:
Facilities
Varighet

Mat og drikke opplevelser

Hva er vel bedre enn å kombinere god mat og drikke med en spennende aktivitet i den arktiske villmarken! 
Svalbard er en kulinarisk mekka, selv om vi bare har rundt 2000 faste innbyggere her. Du velge mellom alt fra pizza og sushi til arktiske delikatesser som reinsdyr, sel og hval. Et spennende alternativ til byens restauranter er Arctic Tapas, hvor du blir servert deilig mat, samtidig som du kjører rundt i Longyearbyen og lærer om byens spennende historie. 

På Svalbard brygges det øl i både Barentsburg og i Longyearbyen. Dette er verdens nordligste bryggerier, og er vel verdt et besøk. Velger du å besøke Svalbard bryggeri i Longyearbyen kan du bli med på en omvisning og lære om hvordan det umulige ble mulig. Hør denne spennende historien om hvordan en tidligere gruvearbeider og flyger fikk ideen om å starte et ølbryggeri på Svalbard, og om den lange reisen hans til bryggeriet ble en realitet. Omvisningen avsluttes naturligvis med ølsmaking. I russiske Barentsburg kan du også bli med på både omvisning og smaking. 

Eller hva med en villmarksaften i stemningsfulle omgivelser? Svalbard har en mangfoldig historie, fra hvordan øygruppen ble oppdaget til alle ekspedisjonene som har funnet sted her, hvor berømte oppdagere satte sine fotspor på Svalbard for alltid. Unn deg en spesiell aften, i godt selskap og hyggelig atmosfære, hvor du blir servert både arktiske delikatesser og spennende foredrag. Kanskje gir polarnatten oss et lekende nordlys dansende over oss? I mørketiden er Svalbard det eneste stedet i verden hvor man kan oppleve nordlyset både natt og dag, og verten deler gjerne nordlysets hemmeligheter i et informativt foredrag. Frister det med reinsdyrsodd, bålkaffe og et spennende isbjørnforedrag i en tro kopi av huset William Barentz overvintret i 1596? Eller vil du kanskje bli servert en to-retters middag, fra den samme menyen som polarkokken Adolf Henrik Lindstrøm serverte på sine ekspedisjoner? Hva du enn velger, er det liten tvil om at du vil sitte igjen med et unikt minne. 
 

Antall resultater:

Antall resultater: 275

, vises for øyeblikket 1 til 20.

 1. Snøscooter til Svea - Hurtigruten Svalbard

  Sted

  Longyearbyen

  Vi kjører sørover. Vekk fra Longyearbyen og mot det mektige Sveariket innerst i Van Mijenfjorden - midt i isbjørnland,- til en utpost med en rik og moderne gruvehistorie.

 2. Overnattingstur til Barentsburg med snøscooter -Svalbard Booking

  Sted

  Longyearbyen

  Bli med oss på en spennende overnattingstur til Barentsburg. Denne russiske gruvebyen har ca 500 innbyggere og er i rask utvikling innen turisme, men har også en gruve som fortsatt er i drift.

 3. Bre og fjelltur - Spitsbergen Outdoor Activities

  Sted

  Longyearbyen

  En flott fottur hvor vi opplever 2 breer og en fjelltopp med storslagen utsikt. Turen tar oss gjennom spennende geologi med 60 millioner gamle plantefossiler som et høydepunkt.

 4. Snøskutersafari til ”Lille Russland” i Barentsburg, 3 dager - Grumant Arctic Travel Co.

  Sted

  Longyearbyen

   

  Med ikke seriøs snøskuters erfaring fra før og få blanke dager på kalendaren, vil du få en naturnær og intim opplevelse av hva Svalbardnaturen kan by på. I løpet av tre dager legger vi bak oss over 200 km. Vi kjører over breer, daler og...

 5. Skumringens Magi - Basecamp Spitsbergen

  Halv dag vinter opplevelse på snøscooter. Bli med oss på snøscooter tur gjennom den mørke polarnatten på Svalbard. I villmarken er det bare deg og omkringliggende fjell. Svakt lys titter over fjellet som gir deg ide om hvor sør er, resten av verden...

 6. Ekskursjon med snøskuter til Tempelfjord - Poli Arctici

  Klassisk heldagstur (7-8 timer) med mye å oppleve. Ruten går nordøst langs Adventdalen og følger grensen til det scooterfrie området. Etter den vide Sassendalen stopper vi ved den gamle fangststasjonen Fredheim som ligger i begynnelsen av...

 7. Spitsbergen Blomstrand Fottur med cruise - Hurtigruten Svalbard

  Sted

  Longyearbyen

  Bli med på en eventyrlig 9-dagers tur ut i den arktiske villmarken med spennende fotturer blant isbreer, spisse fjelltinder og inkludert seilas med MS Nordstjernen.

 8. Fjord-cruise mot Esmarkbreen og Barentsburg - HTG

  Sted

  Longyearbyen

  Skriv et nytt kapittel i din reisedagbok, og bli med oss på verdens nordligste fjord-cruise.
  Turens lengde er ca. 10 timer, og en varm lunsj er inkludert.
  Velkommen ombord i vår 20 års jubileums sesong!

 9. Sommertur med eget hundespann - Basecamp Spitsbergen

  Sted

  Longyearbyen

  Kjør eget hundespann langs veien i Adventdalen, hvor du kan se yrende fugleliv eller reinsdyr. Vi besøker fangststasjonen for varm drikke etter endt tur!

 10. Privat 8 dager Amundsen stil Hundesledeekspedisjon - Polardogs Svalbard

  Sted

  Longyearbyen

  Opplev anstrengelsene og mestringsfølelsen ved et lengre opphold i den arktiske villmarken – bli med oss på en tradisjonell ekspedisjon! 
Sett pris på samarbeid og samhold med menneskets beste venn og dine ekspedisjonskamerater. Finn lykken sittende...

 11. Ny-Ålesund, the northernmost settlement in the world, Arctic legends- Spitsbergen Guide Service

  Sted

  Longyearbyen

  Bli med oss på en eksklusiv tur til verdens nordligste bosetting, Ny-Ålesund, ombord i vår komfortable båt "Spitsbergen Express". Etter en fire timers båttur gjennom arktisk farvann ankommer vi Ny-Ålesund hvor vi tar dere med rundt i byen, forteller...

 12. Arktisk vinter med elektrisk fatbike - Hurtigruten Svalbard

  Sted

  Longyearbyen

  Utforsk Svalbard på to hjul!

 13. Den ultimate Svalbardopplevelsen - kombiner hundekjøring med besøk i en isgrotte - Arctic Husky Travellers

  Sted

  Longyearbyen

  Opplev hundekjøring på Svalbard med Arctic Husky Travellers – en liten familiebedrift som ligger 12 km utenfor Longyearbyen! I vår hundegård har vi 45 flotte trekkhunder som vi har stor glede av sommer som vinter. Hundeturen, som går til en isgrotte...

 14. Skitur Nordenskjøldland - Poli Arctici

  Turen varer flere dager med overnattinger i telt. Utenfor Longyearbyen ligger det fineste området i Nordenskiöldland, stengt for scootertrafikk og ideell for toppturer med ski.

 15. Hurtigbåttur til Barentsburg - Arctic Explorer AS

  Sted

  Longyearbyen

  Opplev Isfjorden, Grumant og Barentsburg.

  I en svært komfortabel og romslig hurtigbåt med panoramavinduer og stort dekk er turen behagelig og enkel å gjennomføre. 
  Guiden ombord vil underveis fortelle om arktisk kulturhistorie, dyre- og fuglelivet...

 16. Nordlysaften - Hurtigruten Svalbard

  Sted

  Longyearbyen

  Opplev magien ved å være ute i villmarken på 78 grader nord! En særdeles stemningsfull kveld i Camp Barentz med god mat og drikke, foredrag og nordlysjakt.

 17. Arktisk Magi - Basecamp Spitsbergen

  Sted

  Longyearbyen

  3-dagers Sommereventyr til Isfjord Radio.

  På denne turen får du nyte den arktiske naturen på kloss hold, når vi tar deg med på sommereventyr til vakre Isfjord Radio på Kapp Linné. Vi kjører med åpen båt, en tur som gir nok tid til å nyte den...

 18. Chasing the Polarlight Snøscooter - småe grupper garantert - Spitzbergen Adventures

  Sted

  Longyearbyen

  Polarnatten byr på noe av det vakreste vi har og det er Nordlyset. Bli med oss på snøscootertur hvor vårt mål er å finne dette vakre lyset. Vi drar ut Adventdalen og legger Longyearbyen bak oss. Det å dra fra byen inn i Polarnatten øker sjansene...

 19. 3-dagers ekspedisjon med hundeslede - Green Dog Svalbard

  Sted

  Longyearbyen

  Bli med på 3-dagers ekspedisjon med hundeslede – Isgrotte besøk og hytte overnatting!

 20. West Coast Glacier Cruise - Spitsbergen Guide Service

  Sted

  Longyearbyen

  West Coast Glacier Cruise, opplev isbreene får de blir borte!

Visit Svalbard Sustainable Destination

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av