Søk etter steder å bo

Type:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Søk etter steder å bo

Type:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Overnatting

Etter en dag med høyarktiske eventyr er det ikke noe som slår å legge seg godt til rette for en god natts søvn!
Men akkurat slik som forskjellige eventyrere søker forskjellige opplevelser i Svalbards natur finnes det forskjellige senger og overnattingssteder for enhver eventyrer på Svalbard også. Bynært og naturnært er beskrivelser som i samtidighet passer overnattingsstedene på Svalbard, for selv i en luksuriøs og komfortabel seng på en hotellsuite i Longyearbyen er villmarken rett utenfor vinduet!

I lille Longyearbyen finner du totalt seks hoteller som alle byr på komfortable senger, god mat og service, men også hver sine forskjellige opplevelser, historier og omgivelser. En overnatting på ett av hotellene i byen eller ute i villmarken på Isfjord Radio byr derfor på mye mer enn «bare en overnatting»!
Det er også tre gjestehus i Longyearbyen som passer spesielt godt for deg som ønsker å bli kjent med nye personer i løpet av et Svalbardbesøk. Gjestehusene byr på en helt egen sosial stemning når gjester kommer tilbake fra hver sine eventyr i løpet av dagen og samles til en koselig prat på kvelden for å dele sine opplevelser med andre gjester.

I Longyearbyen sentrum finner du også leiligheter til korttidsutleie som passer spesielt godt om du reiser med en vennegjeng, som en familie eller bare ønsker å ha litt ekstra privatliv i løpet av Svalbardbesøket ditt. Med eget kjøkken og godt med rom er det fort gjort å føle seg hjemme her!

Men både i Longyearbyen og utenfor i den store villmarken finnes det også overnattingssteder som passer perfekt for deg som sover best i villmarken og ønsker å sove trygt. Naturen på Svalbard med blant annet sine varierende vanskelige værforhold og risikoen for å møte på isbjørn året rundt stiller samtidig store krav til forberedelser og sikkerhet for en trygg og god overnatting i friluft.
Heldigvis finner du en rekke villmarkshytter hvor du kan oppleve god enkel arktisk luksus i sikkerhet sammen med en guide på organiserte flerdagsturer. I Longyearbyen finner du også en campingplass perfekt for deg som ønsker å nyte teltlivet på Svalbard om sommeren. Gjennom sommeren har Longyearbyen Camping et elektrisk gjerde for å ivareta isbjørnsikkerheten din når du sover.

Uansett hvor du velger å finne natteroen når du besøker Svalbard skal du med sikkerhet vite at den friske Svalbardluften og villmarken venter på deg rett utenfor vinduet, hotelldøren eller teltduken din!

Map

Svalbard

Inspirasjon

 1. Hoteller på Svalbard
  Høyarktisk luksus og komfort på Svalbard
 2. Leiligheter på Svalbard
  Komfortable leiligheter på Svalbard og i Longyearbyen
 3. Gjestehus på Svalbard
  Koselige og rimelige gjestehus på Svalbard
 4. Camping på Svalbard
  Kom enda tettere på naturen på Svalbard
 5. Hyttelivet på Svalbard kan kort og godt beskrives med tre ord. Enkel arktisk luksus.
  Hyttelivet på Svalbard kan kort og godt beskrives med tre ord. Enkel arktisk luksus.
 6. Ofte stilte spørsmål
  Her får du svar på de mest vanlige spørsmålene
Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av