For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Svalbard er mer enn vakker natur

Svalbard er mer enn vakker natur

Sjekk ut våre mange attraksjoner

Søk etter ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:
Facilities
Varighet

Museer og gallerier

I Longyearbyen er det flere steder som er verdt et besøk! Galleri Svalbard, Svalbard Kirke, The North Pole Expedition Museum, Svalbard Museum og Wildphoto Galleri ønsker besøkende velkommen året rundt. 


I Galleri Svalbard finnes Svalbardsamlingen bestående av originale kart, sedler og bøker fra og om Svalbard, et billedspill om Svalbard samt utstilling av Kåre Tveter og Olaf Storø. Flere ganger i året er det også midlertidige salgsutstillinger. 


Svalbard Museum kan by på en variert utstilling av flora, fauna, gruvedriften, fangsthistorie, polarekspedisjoner, forskning og turisme m.m. Museet vant Europarådets Museumspris i 2008 i konkurranse med 59 andre museer i Europa. I tillegg har det byens største utvalg i bøker om natur og kultur i polarområdene. I Svalbard Museum finnes også Kunsthall Svalbard som er en del av Nordnorsk Kunstmuseum. 


North Pole Expedition Museum (tidligere Spitsbergen Airship Museum), anbefaler vi også å besøke. Hensikten bak å bygge dette flotte museet var å vise hvilken viktig rolle luftballongferdene har hatt for arktisk historie.

Man kan også besøke WildPhoto Gallery der fotografene Ole Jørgen Liodden og Roy Mangersnes viser frem 30 av deres beste bilder fra Svalbard. 
 

Avgrens søket

Spesifiser søket ditt nærmere

Fasiliteter

Antall resultater:

Ingen resultater funnet

Visit Svalbard Sustainable Destination

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av