For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Ekspedisjoner på Svalbard

Ekspedisjoner på Svalbard

Er du klar for en arktisk utfordring?

Søk etter ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:
Facilities
Varighet

Ekspedisjoner

Noen er mer eventyrlystne enn andre, er du? På Svalbard kan du velge å dra på en flerdags ekspedisjon, både vinter og sommer. Det gir deg muligheten til å oppleve den arktiske, ville og uberørte naturen på nært hold, med et rikt fugle-  og dyreliv rett utenfor teltduken. 
Om sommeren arrangeres det lengre fotturer til blant annet Nordvest Spitsbergen, Prins Karls Forland og i områdene rundt Isfjorden. Mange turer har fast teltleir som utgangspunkt, mens andre turer forflytter seg over et større område. Fotturer på sommerstid kan kombineres med besøk i spøkelsesbyen Pyramiden eller overnatting i villmarkscamp. Det er mulig å booke turer i selskap med kløvhund, og på sommeren er transporten i båt en uforglemmelig opplevelse. Dessuten er flere dagers turer med båt en opplevelse man ikke bør gå glipp av. Er du fotointeressert anbefaler vi absolutt et fotocruise nordover! 

Du kan også velge å bli med på en kajakkekspedisjon, med varighet fra 4 til 8 dager i områdene rundt Billefjorden, Dickson/ Eckmanfjorden, Kongsfjorden eller Krossfjorden. Med morderne og varm bekledning vil du kunne oppleve spektakulær natur og en stillhet som ikke finnes mange andre steder i verden. Ofte går kajakkturene foran flotte brefronter og mellom isfjell, og inkluderer brevandring og fottur. Det er ikke uvanlig å møte på både sel og hval og andre arktiske dyr. 

På vinteren er mulighetene mange for flerdagsturer, enten på snøscooter, ski eller med hundeslede. Ekspedisjoner med hundespann gir en unik opplevelse av Arktis. Lojale og ivrige hunder blir dine beste venner når dere beveger dere gjennom Svalbards eventyrlige landskap. Overnatting skjer ofte i telt, eller i hytter.

Den ideelle tiden for skiekspedisjoner er i mai, når sommeren er i anmarsj. Midnattssolen gjør det mulig å utnytte dagene til det fulleste. Med tilrettelagt båttransport kan man bevege seg i uberørte områder, uten andre mennesker i nærheten. Opplev kontrastene på Svalbard, fra solfylte dager til bitende kulde og fra store hvite breflater til blomster i strandkanten. 

En ekspedisjon på Svalbard er uansett et eventyr du sent vil glemme!

Antall resultater:

Antall resultater: 41

, vises for øyeblikket 1 til 20.

 1. Arktisk eventyrhelg - Basecamp Spitsbergen

  Sted

  Longyearbyen

  Bli med på en opplevelsesrik langhelg til den mektige Nordenskioldbreen! I løpet av tre dager vil du gå på bre, utforske nærområdet til fots og besøke den russiske bosetningen Pyramiden.

 2. Isfjorden Kajakkekspedisjon - Hurtigruten Svalbard

  Sted

  Longyearbyen

  Når inuittene satte seg i en qajaq, var det for å jakte. Ordet som fra gammelt betyr mannebåt eller jegerbåt er lite knyttet til fangstarbeid i dag. Kajakken er et ypperlig transportmiddel i Arktis. Med litt erfaring kommer du effektivt frem i et av...

 3. Arktisk Legende - Basecamp Spitsbergen

  Sted

  Longyearbyen

  Bli med og følg i Nansen og Amundsens fotspor. Du får kjøre ditt eget hundespann og overnatte i vår Nordpol Camp.

 4. Arktisk Virvelvind - Basecamp Spitsbergen

  Sted

  Longyearbyen

  På det arktiske Spitsbergen er dette å regne som det ultimate snøscootereventyr. 4-dagers ekspedisjon til Nordenskiöld Lodge, den nordligste hytten i verden som er i kommersiell drift, videre til vår North Pole Camp, hjem for arktiske explorers, og...

 5. Ski & Sail - Svalbard Wildlife Expeditions

  Sted

  Longyearbyen

  Embarkation at the Port of Longyearbyen the first day at 21:00 in the evening. Tell us if you want us to pick you up at your hotel for tranfer to the pier. 3 full days of skiing in the midnightsun and debarkation at 07:00 in the morning the last day...

 6. Svea Camp - Svalbard Nature

  Sted

  Longyearbyen

  Located in a wonderful bay Svea glacier is one of the most impressive and active glacier of Spitsbergen. It will be your starting point for living your most beautiful arctic experience : glacier exploration, paddling between icebergs, getting closer...

 7. Arctic Nature Camp - Spitsbergen Guide Service

  Sted

  Longyearbyen

  5 dagers Arktisk Natur Camp i Signehamna på Nordvest Spitsbergen. I løpet av disse dagene skal vi utforske fjellene, dalene, isbreene og historiske plasser i det vi regner å være det vakreste og mest urørte området av Spitsbergen.

 8. Toppturcamp på Svalbard - Svalbard Wildlife Expeditions

  Sted

  Longyearbyen

  Tregrensen er 1300 kilometer lenger sør. Det er ubegrensete muligheter med linjer å kjøre i et endeløst hvitt, vakkert landskap. Vi har tilgang til et område på Svalbard med gode snøforhold og et flott utgangspunkt for å stå på ski i flere dager!

 9. Vestkysten eller døden - Basecamp Spitsbergen

  Sted

  Longyearbyen

  Syv dagers hundesledeekspedisjon over Spitsbergen. Vi på Basecamp Spitsbergen er stolte over å kunne tilby deg en av de mest utfordrende hundesledeekspedisjonene på denne øygruppen, men da på en trygg og godt planlagt måte.

 10. En hundekjørerens drøm - Basecamp Spitsbergen

  Sted

  Longyearbyen

  Ti dagers hundesledeekspedisjon til Ny Ålesund.
  Bli med oss på vår unike hundesledeekspedisjon ut til vestkysten Isfjorden. I løpet av ekspedisjonen vil du få oppleve den ville og vakre naturen på Spitsbergen. Ruten strekker seg fra Longyearbyen...

 11. From Russia with Love – En todagers tur til Pyramiden - Better Moments

  Sted

  Longyearbyen

  Better Moments #1 TripAdvisor 2017

  Den forlatte byen Pyramiden, ligger vakkert til i Billefjorden, omringet av høye, robuste fjell og den enorme Nordenskiöldbreen. På denne turen vil vi tilbringe to dager i området som kan ta pusten fra en. Vi vil...

 12. Villmarkscamp: 4 dager med fjelltur, brevandring og padling - Svalbard Wildlife Expeditions

  Sted

  Longyearbyen

  Kajakktur langs brefront, brevandring, fottur og camp er noe av det som venter deg på denne Villmarkscampen. Velkommen!

 13. Spitsbergen Blomstrand Fottur med cruise - Hurtigruten Svalbard

  Sted

  Longyearbyen

  Bli med på en eventyrlig 9-dagers tur ut i den arktiske villmarken med spennende fotturer blant isbreer, spisse fjelltinder og inkludert seilas med MS Nordstjernen.

 14. Solas tilbakekomst - Basecamp Spitsbergen

  Sted

  Longyearbyen

  Etter mer enn to måneder med mørketid, mister sakte, men sikkert polarnatten sitt grep og dagene blir lengre. Bli med oss på en 2 dagers snøscooterekspedisjon til vårt boutique hotel Isfjord Radio på vakre Kapp Linné.

 15. Svalbard på tvers - Basecamp Spitsbergen

  Sted

  Longyearbyen

  Følj med på en 8-dagers skitur fra Østkysten av Spitsbergen -isbjørnens rike, til Isfjord Radio, Spitsbergens siste utpost før Grønland.

 16. Ytterst i Vest - Basecamp Spitsbergen

  Sted

  Longyearbyen

  En 3 dagers reise som balsam for sjelen, med storslått arktisk natur og stillhet. Turen går til vårt boutique hotel, ytterst i verden, ytterst i vest. Krydre din reise med en polarinspirert meny fra et av øyas beste kjøkken.

 17. Hundekjøring under nordlys - Basecamp Spitsbergen

  Sted

  Longyearbyen

  2-dagars hundetur i mørket er en unik opplevelse. Kjør ditt eget hundespann og bli med på overnattingstur i polarnatten med store muligheter for nordlys.
  Små grupper gjør din arktiske opplevelse unik!
  Fullmåneturer:
  11-16 nov
  11-16 des
  10-15 jan

 18. Hundeslede-ekspedisjon til Svalbards østkyst - Arctic Husky Travellers

  Sted

  Longyearbyen

  5 dagers hundeslede-ekspedisjon til Svalbards østkyst - en ekte og sterk Arktisk opplevelse for livet med lokalkjent og erfaren guide og topptrente huskier.

 19. Spitsbergen Ny Ålesund skiekspedisjon-Hurtigruten Svalbard

  Sted

  Longyearbyen

  Et skieventyr i et av Spitsbergens mest spektakuære brelandskap mellom Isfjorden og Kongsfjorden! Midnattssolen gir oss frihet til å utnytte hele døgnet.

 20. Arktisk eventyruke - Basecamp Spitsbergen

  Sted

  Longyearbyen

  Bli med på en oppdagelsesrik tur til den mektige Nordenskioldbreen! I løpet av fem dager vil du gå på bre, padle kajakk og nyte utsikten fra Nordenskiold Lodge.

Visit Svalbard Sustainable Destination

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av