Arctic Wildlife

Søk etter ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:
Facilities
Varighet

Arctic Wildlife Tours

Med Arctic Wildlife Tours får du muligheten til å oppleve Svalbards natur og dyreliv på en unik mate. Vi gjør lengre ekspedisjoner med båt om sommeren og snøscooter om vinteren, og oppholder oss ute i naturen over flere dager.

Dette gir mange og nære opplevelser av naturen. Vi bruker forskjellige båter om sommeren. MS Malmö, MS Freya og S/Y Arctica II er fleksible båter med erfarne mannskap om bord som sikrer gode opplevelser og trygge og komfortable ekspedisjoner.

Ekspedisjonene varer fra 8 til 12 dager på det lengste. Dette varierer ut fra hvilken årstid og hvilke båter vi benytter. På vinter vil varighet være 5-7 dager. Om bord på båtene vil alle kunne disponere singel, dobbel eller triple lugarer alt etter hvilken båt og hva man ønsker selv. Båtene har også komfortable salonger der måltidene hver dag bli servert. Om bord på MS Malmö og MS Freya serveres toretters middag hver dag og treretters den siste kvelden. Om bord på S/Y Arctica II har vi mer turpreg og et enklere opplegg rundt matservering, men en bra middag blir servert hver dag.

Vår ekspedisjonsleder er en erfaren feltmann og naturfotograf med over 30 ekspedisjoner bak seg rundt Svalbard. I tillegg vil en erfaren guide være med på alle utflukter der vi bruker to zodiac gummibåter enten til cruise eller ved ilandstigninger. Send gjerne en epost eller se på nettsiden for mer informasjon.

Priser fra NOK 48500.00

Web
https://arcticwildlifetours.com/

Booking
​​​​​​​https://arcticwildlifetours.com/

Email
contact@arcticwildlifetours.com

Avgrens søket

Spesifiser søket ditt nærmere

Fasiliteter
Utmerkelser

Antall resultater:

Ingen resultater funnet

Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av