Et filmteam i felt.
Foto: Jason Roberts

PolarX

PolarX er din eneste kontakt for alt kaldt og ekstremt. Enten det er film, utforskning, vitenskap, kunst, transport eller polar luftfart.

Et spesialisert film- og TV-produksjonsselskap med base i Longyearbyen på Svalbard, som opererer over hele den frosne planeten, både Arktis og Antarktis. Med over tre tiår erfaring i planetens mest utfordrende og vakre landskap.

Vi har lang erfaring med å betjene spillefilmer, TV-dramaer, naturhistoriske programmer, musikkvideoer, observasjonsdokumentarer, reklamefilmer og stillbilder.

Produksjonstjenester i alle skalaer fra naturhistoriske dokumentarer til spillefilmer. Tilrettelegging for mannskaper som arbeider på avsidesliggende steder under ekstreme forhold. Fullstendige plasseringstjenester som spenner fra logistikk, utstyr, pre-produksjonskonsultasjon, råd om skript, tillatelser og detaljert budsjettering.

Vi er verdens fremste leverandør av høyspesialisert polarlogistikkstøtte for filmprodusenter og fotografer som reiser til jordens ende.

Enten du er på utkikk etter en sekvens eller en komplett levert produksjon fra den frosne planeten, garanterer vi at våre tiår med "kald" erfaring vil komme din produksjon til gode.

PolarX
Vei 604-1A
PO Box 100
9171 Longyearbyen
Norway

Telefon: (+47) 98 44 00 00
Mail: info@polarx.com
Nettside: www.polarx.com

Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av