Søk etter ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:
Facilities
Varighet

Spitzbergen Reisen

Vi i Spitzbergen Reisen tilbyr forskjellige ekspedisjonsturer i den unike- og uberørte naturen på Svalbard. I mange år har vi reist rundt med skip, snøscootere, til fots eller med kajakk og ledet ekspedisjoner i alle årstidene. Turene er laget for alle hvis hjerte slår raskere når de hører ordet "Arktis", - elsker dyrelivet og den urørte naturen langt nord.

Vi har spesialisert oss på turer som varer i flere dager og som gjennomføres med små eller private grupper. Vi er fleksibel og har mulighet for spontane beslutninger. Vi beveger oss langt borte fra mengden og det er viktig for oss å tilby den "arktiske" opplevelsen med lidenskap og god kvalitet. Guidene våre leder deg trygt gjennom Svalbards natur og vil lære deg mye interessant om dette øyriket på en personlig måte.

Hvis du er interessert i en reise med oss, kontakt oss gjerne via vår hjemmeside, mail eller telefon. Sammen kan vi planlegge en den turopplevelsen som passer deg best. Det er viktig for oss å tilby en unik «Svalbardopplevelse» av høyeste kvalitet!

Kontaktinformasjon
Postboks 75, 9171 LONGYEARBYEN, Svalbard-Norway
Mobil: +47 952 00 055
E-Mail: info@spitzbergen-reisen.no
Web: https://spitzbergen-reisen.no/

Avgrens søket

Spesifiser søket ditt nærmere

Fasiliteter
Utmerkelser

Antall resultater:

Ingen resultater funnet

Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av