Pressemelding: Ronny Brunvoll trer inn igjen i stillingen som daglig leder/CEO for Visit Svalbard

25.02.2020

Etter 1,5 år på fastlandet, flytter Ronny Brunvoll tilbake til Svalbard med familien, og trer inn igjen i stillingen som daglig leder i Visit Svalbard.
 

- Tilfeldighetene ville det sånn at Visit Svalbard ikke hadde ansatt ny daglig leder enda, styret og de ansatte ønsket meg tilbake. Det er gledelig. Reiselivet ligger mitt hjerte nært, og jeg er strålende fornøyd med å få lov til å jobbe sammen med det kompetente miljøet i Visit Svalbard igjen – og ikke minst for alle medlemsbedriftene.

Brunvoll flyttet til Kabelvåg i Lofoten i begynnelsen av 2018 etter seks år i jobben som leder av Visit Svalbard. Styret i destinasjonsselskapet har siden den gang jobbet med å finne hans etterfølger.

- Vi har hatt flere kandidater som har vært godt kvalifiserte, og som man har jobbet for å få på plass, uten at vi har kommet helt i mål, sier styreleder Ronny Strømnes.

Han er nå svært fornøyd med å få Brunvoll tilbake på laget.

- Ronny Brunvoll har verdifull kompetanse som vi skal fortsette å nyte godt av. Han har det siste året jobbet som rådgiver i konsulentselskapet Mimir AS, hvor han har hatt ansvar for mange utviklingsprosjekter for reiselivet rundt om i Nord-Norge. Dette har helt klart overføringspotensiale til Svalbard, og Ronny vender tilbake med nye perspektiver og ny innsikt som vil være nyttig, sier Strømnes.

Brunvoll ser frem til å ta reiselivet på Svalbard videre inn i fremtiden. Det er store oppgaver som venter på den nye, men ikke ukjente, reiselivssjefen. 

- Det er flere utfordringer i horisonten for samfunnet og reiselivet der oppe, med klimaendringer, storpolitikk og et lokalsamfunn i evig omstilling som stikkord. Det er avgjørende at den videre reiselivsutviklingen er avstemt med både lokalsamfunnet, de omfattende verneverdiene, og ikke minst overordnede norske interesser. Samtidig må reiselivsnæringen få utvikle seg og fortsatt ha forutsigbare rammebetingelser som sikrer lønnsomhet og arbeidsplasser.

Brunvoll tiltrer stillingen en gang i vår/sommer.

For spørsmål kontaktes styreleder Ronny Strømnes tlf. 950 00 300 eller Ronny Brunvoll på tlf. 951 16 165

Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av