For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Lag din egen suvenir fra Svalbard

Lag din egen suvenir fra Svalbard

Bli med på arktisk workshop

Søk etter ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:
Facilities
Varighet

Håndverk

Leter du etter en hyggelig innendørs aktivitet i Longyearbyen, hvor du samtidig får brukt hendene og kreativiteten din? Bli med og lag dine egne unike arktiske suvenirer! Hva er bedre enn å ta med seg noe personlig fra reisen din? Hos Arctic Workshop får du muligheten til å prøve å lage ditt helt eget lokale håndverk. Du kan bruke råmaterial eller resirkulert materiale fra Svalbard, inspirert av de naturskjønne omgivelsene rundt deg. Ta det med hjem som et hyggelig minne, eller gi det bort som en unik Svalbard-gave.

Longyearbyen er omgitt av villmark, og man kan finne inspirasjon overalt! Her kan du hente idéer fra elementer i fjellene, havet, tundraen, i stillheten eller det yrende dyrelivet. Du kan bruke mønster inspirert av for eksempel bjørnepoter, Svalbardvalmuen eller snøfnugg. Hos Arctic workshop kan du lage smykker av minnene dine!

Svalbard har lange tradisjoner med håndverk, og spennende historie knyttet til bruk av ulike teknikker og materialer. Hvalfangere og jegere har i århundrer nyttiggjort seg av drivved, de russiske pomorene laget klær ved hjelp av nålebinding, og reinsdyrgevir har lenge vært brukt som materiale for smykker og bruksgjenstander. Hos Arctic Workshop viser de deg hvordan du kan bruke naturlige materialer til å lage alt fra lommebøker til nøkkelringer! Eller hva med et brilleetui eller en telysholder? Kun fantasien setter grenser, og de kompetente guidene hjelper deg med alt fra materiale og ideer til utforming.

Verkstedet byr på en hjemmekoselig atmosfære, og er et fint alternativ som en rolig og bynær aktivitet – som dessuten passer for hele familien. Kanskje trenger du en pause fra ekspedisjonene utenfor byen? Vi er tilrettelagt for handikappede og barn i alle aldre. Inkludert er henting på hotellet, mat og drikke. Verkstedet er åpent hver torsdag, fredag, lørdag og søndag, og varer i 5 timer.

Kom og finn din indre håndverker!

Avgrens søket

Spesifiser søket ditt nærmere

Fasiliteter

Antall resultater:

Antall resultater: 1

 1. Lag dine egne arktiske suvenirer - Arctic Workshop

  Longyearbyen

  Her kan du komme og lage dine egne arktiske suvenirer, enten av råmateriale fra Svalbard, eller inspirert av Svalbard!

  Fasiliteter

  Gradering

  • 1 - Passer for alle

  Fasiliteter

  Symboler

  • Mat
  • Handicapvennlig
  • Håndverk
  • Toalett
Visit Svalbard Sustainable Destination Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av