En minibuss parkert foran en bygning

Longyearbyen Guiding

Vi tilbyr to daglige turer rundt Longyearbyen og i nærområdene, formiddag og ettermiddag. Bli med i vår varme og komfortable minibuss og bli bedre kjent med Longyearbyen. 

Guidede turer

Vår lokale guide er oppvokst i Longyearbyen og vil ta deg med på en guidet tur rundt Longyearbyen og i nærområdene. Slik får du en rask oversikt over alle mulighetene før du begynner å utforske på egenhånd. Hør historien om den gamle gruvebyen, hvordan livet var her fra 60-tallet og frem til i dag og om historiske hendelser i byen og om når de forskjellige institusjonene ble etablert. Det blir flere stopp for fotografering på alle turene våre. Vi kjører to daglige turer med avgang kl. 09:00 og 15:00, og vi er fleksible på tid etter nærmere avtale. For de som ønsker det avslutter vi turene med lunsj eller middag sammen med vår guide hvis ønskelig. Valg av meny og drikke gjøres for gjestenes egen regning.

Nordlysturer

Nordlyssesongen på Svalbard begynner i oktober, og fra november er det offisielt polarnatt. Da er det mørkt døgnet rundt, og du vil kunne ha mulighet til å se nordlys også på dagtid om du er heldig! Du vil bli hentet på hotellet og kjørt med minibuss til steder hvor forholdene ligger til rette for å forhåpentligis kunne se Aurora Borealis.

Kontakt oss:

Vei 222.03A, N-9170 Longyearbyen
Svalbard - Spitsbergen
Mobil: +47 940 78 000
E-post: post@longyearbyen-guiding.no
Web: https://www.longyearbyen-guiding.com/

Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av