For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Hva er nytt?

Hva er nytt?

På Svalbard og i Longyearbyen

Hva er nytt?

Overnatting

  • Agurtxane ConcellonRadisson Blu Polar Hotel Spitsbergen har gjenåpnet i ny drakt. Det nye designet kombinerer ulike elementer fra livsstilen på Svalbard, og har som mål å være en møteplass for gjester fra hele verden. Renoveringen inkluderer nylig renoverte rom, konferanserom med flott utsikt, lobby med peis, restaurant og pub. Hotellet tilbyr 95 rom, møterom som kan huse opptil 140 delegater, badstue og utendørs boblebad.

  • Nyoppussede Svalbard Lodge er et komfortabelt alternativ i sentrum av Longyearbyen. Her bor du godt i lyse og moderne leiligheter.

Mat og drikke

  • Terje BjørnsenHuset restaurant har blitt pusset opp! Med fokus på nordiske teknikker, lokale arktiske råvarer og en vinkjeller som har blant Skandinavias største utvalg, blir Huset sett på som en av Norges beste restauranter.

  • Restaurant Nansen er pusset opp i sammenheng med Radisson, og deres nye meny er basert på det asiatiske fusjonbegrepet. Her bruker man de beste arktiske råvarer og kombinerer det med deilige asiatiske smaker. Konseptet er unikt for Svalbard, servert i en uformell atmosfære og med vakker utsikt til den omkringliggende villmarken.

  • Barentz Gastropub har gjenåpnet med en ny meny, nytt interiør og navn, og er et av de få stedene hvor du kan ha på deg utendørsskoene innendørs. De har kastet seg inn i konkurransen om Svalbards beste pizza, og menyen er full av deilige hot-pots som vil varme eventyreren etter en lang dag ute.

Nye turoperatører og aktiviteter

På visitsvalbard.com

  • Visit SvalbardVi ønsker å gjøre det lettere for gjesten å velge riktig tur, derfor har vi nå lagt inn ulike symboler på våre aktiviteter. Ta en litt på aktivitetstilbudet her.

Visit Svalbard Sustainable Destination

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av