For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Tommy's Lodge

TypeLeiligheter

9170, Longyearbyen

Tlf: +47 9179 3887

© Visit Svalbard
  • © Visit Svalbard
  • © Visit Svalbard
  • © Visit Svalbard
  • © Visit Svalbard
  • © Visit Svalbard
  • © Visit Svalbard
  • © Visit Svalbard
  • © Visit Svalbard
  • © Visit Svalbard

Om

Lev enkelt og i kontakt med naturen! Vi befinner oss på den første hundegården utenfor Longyearbyen når du går mot Adventdalen. En 15-20 minutters spasertur fra Longyearbyens sentrum. Overnatting som passer dem som er på utkikk etter en virkelig Svalbard opplevelse. Bo ut i villmarken, hyttelivet. Her lever vi ganske enkelt, som i gamle dager.

Hvis du kommer om sommeren, har vi midnattssol, vakkert landskap, og du vil kanskje se rev, fugler, reinsdyr i nærheten av vår plass. Om vinteren er dette en flott plass for å se nordlys fra, da vi i liten grad er påvirket av lysforurensning.

Det er trygt å gå herfra til byen (vi er i sikker sone, ingen våpen er nødvendig), men vi anbefaler ikke å gå fra/til byen når det er mørkt (okt-feb). Vi prøver å være behjelpelig å kjøre våre gjester om nødvendig. Noen ganger kan isbjørn komme i nærheten av byen, men vi har hunder, og de er veldig flinke til å gi oss beskjed om isbjørnen er i nærheten. Så, du kan sove trygt her.

Det er to soverom i hytten. Det er ikke innlagt vann her, så vi ikke har dusj eller vaskefasiliteter, vann vil bli levert i 15L dunker. Leien gjelder hele Tommy`s Lodge hytte, bruk av andre bygninger i lokalet er ikke inkludert. Kjøkkenet er utstyrt med alt du trenger for å lage enkle måltider. Kjøleskap er også tilgjengelig.

Vi tilbyr dyner, laken og puter til våre gjester, inkludert i prisen. Såpe og toalettpapir er også tilgjengelig. Et koselig utendørs toalett er tilgjengelig for gjestene. Gratis wifi.

Maksimalt 6 gjester kan bo i hytten.

For booking: info@discoversvalbard.no  Tlf: Daiane Freitas +47 9179 3887

Veiledende priser

Antall rom / enheter
4
Rom / enhet typeRom / enhet tariff*
Ekstra gjest (feb-sep)NOK 500,00 1 døgn
Ekstra gjest (okt-jan)NOK 400,00 1 døgn
Per natt, opptil 2 pers. (feb-sep)NOK 2 000,00 1 døgn
Per natt, opptil 2 pers. (okt-jan)NOK 1 800,00 1 døgn

*Generelt er prisene per rom per natt for hotell, gjestehus, B&Bs og leiligheter med betjening, og per uke for overnatting med selvbetjening.

Med forbehold om prisendringer.

Visit Svalbard Sustainable Destination

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av