Årets julebordsopplevelse

Årets julebordsopplevelse

Ta med gjengen til Svalbard

- Et uforglemmelig førjulseventyr!


“Vi vil gjerne komme oss litt bort fra kontoret,” er et ønske mange ansatte har for julebordet sitt. “Og så må det være god mat og drikke,” legger flere til. “Og vi må ha fokus på samhold, og gjerne oppleve noe gøy - og helt nytt!” Har du lyst til å gi firmaet ditt en annerledes julebordsopplevelse i år? Da er Svalbard svaret!

Det å arrangere julebord på Svalbard blir en helt spesiell og minnerik opplevelse for dine kollegaer og ansatte. Og i Longyearbyen står flere av våre samarbeidspartnere klare til å gi deg og bedriften eller vennegjengen et uforglemmelig førjulseventyr!

Noen av Norges beste restauranter

Hurtigruten Svalbard kan skreddersy julebordspakker til din bedrift og anbefaler en kombinasjon av deilig mat og spennende naturopplevelser. 

- Julebord på Svalbard blir helt sikkert et julebord utenom det vanlige. Vi kan sette sammen en spennende aktivitetspakke, slik at bedriften får en stressfri opplevelse. I det nordlyset flakker over himmelen er tidsfrister, måloppnåelseskrav, åpne kontorlandskap og clean-desk-policyen et tilbakelagt kapittel, lover Julien Carron, Food & Beverage manager i Hurtigruten Svalbard.

- Start gjerne oppholdet med en villmarksaften i Camp Barentz. Dette er en autentisk opplevelse som kombinerer god mat og drikke med Svalbards historie. Etterpå kan dere fortsette kvelden på et av byens mange utesteder, eller dra rett på Barentz Gastropub, sier Carron. 

Ta med vennegjengen nordover

Julebord er ikke bare beregnet for bedrifter. Hva med å samle vennegjengen for en annerledes førjulsfeiring? Mange drømmer om å komme litt vekk fra tradisjonelt julemas og stress, og noen dager i Longyearbyen får pulsen ned, samtidig som de kulinariske opplevelsene står i kø. 

Restaurant Polfareren er en perfekt plass å samles for en koselig julemiddag i intime og koselige omgivelser midt i Longyearbyen! Med Svalbard Adventures kan din bedrift finne juleroen innendørs til god mat på Restaurant Polfareren og utendørs i polarnattens desembermørke. 

Vel verdt et besøk er også Basecamp Explorer Spitsbergen sitt julehotell i desember. Basecamp Hotel blir pyntet og fylt til randen med julestemning til jul, og de tilbyr også juleselskap for grupper på bestilling. Sørg for å være tidlig ute for å sikre dere en plass! 

Store opplevelser både inne og ute

God mat og drikke hører julebordskvelden til, men på dagtid må dere ut og utforske den flotte naturen rundt Longyearbyen! En aktivitet du garantert ikke har opplevd maken til er et besøk i en isgrotte. Stig ned i den frosne, underjordiske verdenen som du ikke ante lå under all isen og snøen. Med trange ganger, store hulrom og fantastiske isformasjoner er dette en helt spesiell opplevelse. 

Er du av den fartsglade typen kan en hundesledetur i Svalbards uberørte natur være midt i blinken. Mange tenker kanskje snøscooter når de hører om Svalbard, men det å få ansvar for å kjøre sitt eget hundespann gir mange en mye større mestringsfølelse. Også stillheten da, den arktiske stillheten som man må ut av byen for å oppleve. Gjerne til fots, hvor byens lyder og lys ikke når deg, og hvor du kan lade opp til hverdagen. 

Ønsker du å inkludere familien i ditt arktiske eventyr kan vi anbefale å ta selve nyttårsfeiringen i Longyearbyen. Flere restauranter tilbyr lekre nyttårsmenyer, og ved midnatt blir det skutt opp fellesfyrverkeri - som kan sees fra hele byen. Hva er vel bedre enn å starte det nye året med dine nærmeste rundt deg, og kanskje nordlyset flakkende over deg?!

Andre av Longyearbyens gode restauranter som tilbyr julebordopplevelser er Restaurant Nansen, Vinterhagen, Gruvelageret og Kroa

Finn ditt perfekte førjulseventyr på Svalbard i vår aktivitetsplanlegger.

Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av