For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Polar byferie

Polar byferie

Longyearbyen, hvor det ekstraordinære er ordinært

Søk etter ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:
Facilities
Varighet

Søk etter ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:
Facilities
Varighet

Polar Byferie

Jarle RøsslandLongyearbyen er en bitteliten, internasjonal polarby som ligger ubegripelig langt mot nord. Den blir ofte kalt en arktisk metropol av oss som bor er her, sikkert fordi byen er så stappfull av sterke opplevelser og spennende mennesker som kommer og går i mange slags ærend. Tenk, i denne lille norske metropolen bor det folk fra rundt 50 forskjellige land. En ekte, barsk polarby med en rik historie, lett tilgang på store naturopplevelser utendørs, og et sosialt liv med høy komfort og mange kulturtilbud innendørs. Longyearbyen er med andre ord et av de stedene i verden man absolutt bør ha besøkt en gang i livet. Og da mener vi besøkt minst én gang!

Jens JuulUnder polar byferie har vi samlet opplevelser og muligheter som passer for dere som vil være mest i og ved Longyearbyen, når dere besøker Svalbard. Dere som vil ha tid til sosialt samvær, gode middager og trivelige dager på et annerledes sted. Og dere som vil sette stor pris på de særhetene man kan finne på et sted som ligger nord for der mennesker strengt tatt kan bo. 

”Kosen er Norges viktigste og mest representative bidrag til verdenskulturen.” Forfatter Knut Faldbakken

SvalbardInspirasjon

 1. Museer og gallerier
  Utvid din kulturelle horisont! I Longyearbyen er det en rekke museer og gallerier som tillater deg å gjøre nettopp dette
 2. Mat og drikke
  Hvem hadde trodd at du i verdens nordligste by, med Nordpolen som nabo, kan velge og vrake i spennende mat fra hele verden?
 3. Shopping
  Siden Svalbard er avgiftsfri sone er prisene generelt lavere enn på faslandsnorge. Her finnes et bredt utvalg av flotte butikker!
 4. Longyearbyen
  Longyearbyen, det administrative sentrum på Svalbard. En liten norsk by med en internasjonal "wibe"
 5. Et møte med Olaf Storø
  En lokal artist i Longyearbyen , som henter inspirasjon fra Arktiske lyset
 6. Beltevogn
  Dette er en perfekt måte å oppleve den arktiske villmarken på, på en komfortabel måte. Passer godt for deg som ikke kan eller ønsker å kjøre snøscooter eller bli med på fotturer
 7. Svalbardrein - urban og vill!
  Visste du at ville reinsdyr går gatelangs i Longyearbyen?
 8. jul i Longyearbyen
  Juletiden på Svalbard er magisk, og polarnatten gjør dette til et av verdens mest stemningsfulle sted å være for å få den ultimate julestemningen!
 9. Polarjazz Festivalen
  Kommer snart! Den årlige Polarjazz Festivalen blir arrangert i januar 2018
Visit Svalbard Sustainable Destination

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av