Arctic Adventures

Søk etter ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:
Facilities
Varighet

Arctic Adventures

Arctic Adventures ble startet av Jens Abild i 2002. Han hadde da jobbet i mer enn 10 år for andre turoperatører i Longyearbyen og ønsket å bruke sin erfaring til å skape gode og trygge opplevelser.

Vi er en liten bedrift som mener at kvalitet og kundetilfredshet er viktig. Vi leverer derfor gode og trygge opplevelser til en rimelig pris. Eksklusivitet er ikke bare et spørsmål om pris og høy pris er ikke alltid en garanti for bedre kvalitet. Vi kjører samme type turer, bruker samme type scootere og utstyr, og kjører i tillegg med mindre grupper enn mange andre aktører. Booker man en dagstur hos oss er man garantert at man blir en del av en liten eksklusiv gruppe, da vi kjører med maksimalt 6 gjestescootere på våre turer.
Vi arrangerer også rimelige flerdags-turer på forespørsel.

Med vår erfaring og kunnskap er vi det rette valget for større grupper som vil ha et tilpasset opplegg. Vi har i tillegg mye erfaring med transporter, skreddersøm og logistikk for film- og fotoekspedisjoner.

Alle våre scootere er miljøvennlige og stillegående 4-taktere. Våre guider er dyktige, og har lang erfaring med å ferdes i Svalbards barske natur. De er kunnskapsrike, og deler mer enn gjerne sin kunnskap med våre gjester.

Velkommen på tur med Arctic Adventures, vi vil gi dere en uforglemmelig Svalbardopplevelse!

Avgrens søket

Spesifiser søket ditt nærmere

Fasiliteter
Utmerkelser

Antall resultater:

Ingen resultater funnet

Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av