Søk etter ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:
Facilities
Varighet

Polar Cruising Spitsbergen

Polar Cruising er et lite 100 % «Norsk»-eid rederi som holder til i Vesterålen og på Svalbard.

Svalbard er en øygruppe langt opp i Nord, ikke så langt fra Nordpolen, som har tiltrukket seg mange lykkejegere og personligheter. Disse har etterlatt sine historiske fotspor på Spitsbergen.

Når du reiser med oss, kan du nyte vår unike natur på Svalbard og i Isfjorden. Et lite stykke norsk verdenshistorie som har preget Svalbard og Norge de siste 100 år. Siden Svalbardtraktaten ble inngått i 1920.

Vi ønsker å gi våre gjester en uforglemmelig reise tilbake i tiden helt frem til 1596 da Spitsbergen ble oppdaget av Willem Barents. Bli kjent med Svalbards kull, poltikk, jakt og fangsthistorier. Vi gir deg en reise som er preget av – Kunnskap – Historie – Opplevelser. En studiereise for å gi gjestene våre innblikk i de begivenheter som har preget Svalbard de siste 460 år.

Hos oss møter du profesjonelle guider og mennesker som holder til på Svalbard. Vår filosofi baserer seg på lokale leverandører og tilbydere. Vi ønsker en bærekraftig og tilpasset turisme som etterlater et minimalt fotavtrykk for å ivareta den skjøre naturen på Svalbard. Vi ønsker at Svalbards unike natur også skal kunne oppleves av fremtidige generasjoner, derfor har vi lagt opp vår filosofi «turisme med ansvar og bærekraft».

Vi reiser med vår hurtigbåt Wegar Viking i små grupper for å gi våre gjester et eksklusivt preg, små grupper er et viktig element hos oss. Våre gjester skal føle seg trygge, velkommen og ivaretatt av oss. Dette er viktige elementer i vårt rederi og våre turopplegg slik at våre gjester ønsker å komme tilbake til Svalbard og reise med oss.

Når du har reist med oss har du: Sett, opplevd og lært.
Velkommen hos Polar Cruising Svalbard – Vesterålen

Nettside: www.polarcruising.no
Epost: post@polarcruising.no
Tlf: +47 474 72 520

Avgrens søket

Spesifiser søket ditt nærmere

Utmerkelser

Antall resultater:

Antall resultater: 3

 1. Isbre Cruising Isfjorden - Polar Cruising Spitsbergen

  Longyearbyen

  Bli med oss på en spennende dagstur i Isfjorden, der vi besøker noen av de majestetiske isbreene på Svalbard!

 2. Møt de lokale - Polar Cruising Spitsbergen

  Longyearbyen

  Er det din første dag i Longyearbyen? Etter frokost ønsker du kanskje å utforske området og bli litt bedre kjent med Svalbards storslåtte natur. I så fall har du kommet til riktig sted!

 3. Historisk vandring i Adventdalen - Polar Cruising Spitsbergen

  Longyearbyen

  Velkommen til Polar Cruising og en historisk vandring til Adventdalen. Dette er den ultimate opplevelsen for deg som ønsker å oppleve Svalbards historie og natur.

Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av