Nyheter

 1. Pressemelding: Visit Svalbard med nytt kunnskapsgrunnlag
  - En solid og nyansert guide for videre vurdering av tålegrense for cruiseturisme i Longyearbyen
 2. Reiselivet må gå fra å være en del av problemet til å bli en del av løsningen, sier Visit Svalbard, som nå iverksetter banebrytende tiltak for å redusere bransjens CO2-utslipp.
  Reiselivet må gå fra å være en del av problemet til å bli en del av løsningen, sier Visit Svalbard, som nå iverksetter banebrytende tiltak for å redusere bransjens CO2-utslipp.
 3. - En suksess med blikket vendt mot neste sommer
  Svalbard Cruise Forum har evaluert sommersesongen 2023. Nå tas verdifulle erfaringer med inn i forumets videre utviklingsarbeid.
 4. En milepæl for Svalbardturismen
  En samlet cruisenæring i møte med lokalsamfunn og myndigheter: vi er klare for en smidig sommersesong!
 5. Svalbard Cruise Forum ansetter koordinator
  Nyetablerte Svalbard Cruise Forum har en rekke utviklingstiltak på agendaen. Nå ansettes en koordinator som blant annet skal jobbe for spredning av trafikk og økt lokal verdiskapning fra cruiseturismen.
 6. Svalbard næringsforening, Svalbard Reiselivsråd og Visit Svalbard har gleden av å invitere til Svalbard-dagen i Oslo, torsdag 14. mars 2024!
  Svalbard næringsforening, Svalbard Reiselivsråd og Visit Svalbard har gleden av å invitere til Svalbard-dagen i Oslo, torsdag 14. mars 2024!
 7. Nyetablerte Svalbard Cruise Forum var i dag samlet for første gang rundt møtebordet i Longyearbyen. Gjennom dedikert og lokalt samarbeid skal forumet ta cruiseturismen på Svalbard i en fremtidsrettet og bærekraftig retning.
  Nyetablerte Svalbard Cruise Forum var i dag samlet for første gang rundt møtebordet i Longyearbyen. Gjennom dedikert og lokalt samarbeid skal forumet ta cruiseturismen på Svalbard i en fremtidsrettet og bærekraftig retning.
 8. Basecamp Explorer Spitsbergen vant Grand Travel Award
  Kåret til "Norges beste leverandør av opplevelser"!
 9. I tråd med «Masterplan for Svalbard mot 2030» har Visit Svalbard, som et av få destinasjonsselskap i Norge, ansatt en bærekraftskoordinator i 100% fast stilling.
  I tråd med «Masterplan for Svalbard mot 2030» har Visit Svalbard, som et av få destinasjonsselskap i Norge, ansatt en bærekraftskoordinator i 100% fast stilling.
 10. Pressemelding: Reiselivets nye masterplan politisk behandlet i Longyearbyen lokalstyre
  Lokalstyret tok 21.juni 'Masterplan Destinasjon Svalbard mot 2030' til orientering, etter en grundig presentasjon fra Visit Svalbards Trine Krystad. Et viktig signal om god vilje til forpliktende samhandling rundt utvikling av reisemålet og lokalsamfunnet.
 11. Pressemelding: Sommerens cruisetrafikk på dagsordenen
  Etter to år med pandemi, og nærest full stans i cruisetrafikken er sjøbaserte gjestene igjen på vei inn Adventfjorden. Destinasjonsledelsen i Longyearbyen var nylig samlet for å diskutere cruisetrafikken denne sommeren.
 12. Pressemelding: Klare tilbakemeldinger og råd fra gjester og innbyggere - viktige bidrag til bærekraftig utvikling av lokalsamfunn og reisemål
  Visit Svalbard har gjennomført undersøkelser knyttet til reiselivet på Svalbard for å samle verdifull innsikt fra gjester og innbyggere
 13. Svalbard er att av dem!
 14. Isbjørnhendelse 28. august 2020
  Visit Svalbard sin pressemelding om isbjørnhendelsen på Longyearbyen Camping 28. august 2020
 15. Pressemelding: Ronny Brunvoll trer inn igjen i stillingen som daglig leder/CEO for Visit Svalbard
  Etter 1,5 år på fastlandet, flytter Ronny Brunvoll tilbake til Svalbard med familien, og trer inn igjen i stillingen som daglig leder i Visit Svalbard.
 16. Pressemelding og rapport fra Optimal Balanse Workshop
  Funn fra Optimal Balanse Workshop i Longyearbyen, Svalbard 11. - 13. september 2019
 17. Svalbard, en av de 25 fineste plassene i verden
  Svalbard, en av de 25 fineste plassene i verden
 18. Pressemelding: Visit Svalbard & AECO 2019
  Cruisetrafikken bidro med 110 millioner kroner i omsetning til Svalbard i 2018
Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av