Fire personer på snøscootere

Basecamp Explorer Spitsbergen

Tilbyr ekspedisjonspregede opplevelser på Svalbard

Basecamp Explorer Spitsbergen vant Grand Travel Award

Longyearbyen, 13. Januar 2023

NORGES BESTE LEVERANDØR AV OPPLEVELSER

En motiverende anerkjennelse for å stå på videre! Vi jobber målrettet med å skape ekstraordinære opplevelser som berører gjestene våre, sier Brita Knutsen Dahl, CEO og medeier i Basecamp Explorer Spitsbergen. Reiselivsbransjen har kåret selskapet til Norges beste leverandøren av opplevelser.

Selvfølgelig er vi stolte, og ikke minst takknemlige for at både gjester og vår egen bransje anerkjenner verdien av skreddersøm i Arktis, sier Brita Knutsen Dahl.

– Vi drives av innovasjon og har våget å etablere oss utenfor allfarvei. Det gir gjestene et enda nærere møte med mektige Svalbard. Gjestene våre skal føle på et snev av ekspedisjonsånd og mye mestring i møte med villmarken, samtidig som de møter ypperlig komfort når de kommer til utestasjonene våre.

Formidling av Svalbards historie, kultur og natur er bærende i Basecamp Explorer Spitsbergen. Gjester som kommer til Isfjord Radio Adventure Hotel møter de samme bygningene som huset radiostasjonen fra 1933, men inne venter komfort, kulinariske høydepunkter og ikke minst rammer for nærhet.

– Verdens nordligste kommersielle hytte, Nordenskiöld Lodge, er vårt mest eksklusive produkt. Her gir vi gjestene en sjelden luksus – tid og ro, med en fantastisk isbre i front.

Vi kjenner på følelsen av å være små, men store i alt det mektige, forteller Knutsen Dahl.

Det krever bokstavelig talt stål i ben og armer å drifte skreddersydde ekspedisjoner over Svalbard. Men det krever også dyptgående, arktisk kompetanse og pågangsmot. Operasjoner i sårbare områder må håndteres med innsikt.

– Våre folk guider, vertskap, kontor-gjengen ) har en enorm stå-på-vilje, er modige og kloke. Vi er også stolte av å ha en ledergruppe bestående av kvinner, som foregangsmodeller og pådrivere av en respektfull og entusiastisk formidling av Arktis.

Prisen for Norges beste leverandør av opplevelser er en fantastisk anerkjennelse av alt arbeidet vi legger ned i å skape ekstraordinære eventyr på Svalbard. Vi gleder oss over å bidra til at norsk reiseliv blir lagt merke til, avslutter Brita Knutsen Dahl.

For ytterligere kommentarer, kontakt:
Brita Knutsen Dahl
Mobil: 911 92 671
E-post: brita@basecampexplorer.com

For mer informasjon og foto, kontakt:
Cecilie Feen
Mobil: 483 41 872
E-post: cecilie.feen@basecampexplorer.com

Visit Svalbard Stiftelsen Miljøfyrtårn

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av